Porto Corallo


Villaputzu , Sardinie , Italië
Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0

Het vakantiepark Porto Corallo ligt aan de zuidoostkust van Sardinië. Het is een behoorlijk terrein waar u verspreid de appartementen aantreft. De appartementen zijn ingericht met keukenhoek, patio of terras, praktisch en gezellig. Op het park kunt u gratis uw auto parkeren. De pizzeria maakt de heerlijkste pizza’s en pasta’s voor u klaar. Bij het park is een prive zandstrand, snackbar, zeilschool en minisupermarkt. Bij het strand kunt u kiezen voor het nemen van surflessen en kano lessen. Het buitenzwembad op het park is de beste plek om af te koelen tijdens de warme Italiaanse zomers. Tijdens de schoolvakanties worden er sportieve en culturele activiteiten georganiseerd voor jong en oud, als u het leuk vindt, kunt u hier aan deelnemen. De barbecue in de tuin is voor gemeenschappelijk gebruik. U kunt tegen extra vergoeding Wifi internet gebruiken.

Ontdek het dorp Villaputzu op 7km van dit vakantiepark in Italië. Een andere leuke plek om te bezoeken is Villaggio Porto Corallo met de kleine haven en eigen aanlegsteiger. Aan het strand langs de hele kust kunt u verder plezier beleven aan vissen en snorkelen. Een bezoek aan een wellnesscentrum of fittnesruimte kan heel ontspannend zijn, u weet zelf waar uw voorkeur naar uitgaat. Een vakantie in Italië zit vol plezierige verrassingen.


Boek vanaf € p.w
  • Huisdieren welkom
  • Kindvriendelijk
  • Parkeerplaats bij de woning
GPS: "39.43715910","9.58086100"
Rating: 3,3/10 , 2 Beoordelingen

Schrijf een review!

Omliggende parken

Vakantiepark Costa Rei Costa Rei
20 Km
Vakantiepark Vista Blu Vista Blu
164 Km

Persoonlijk contact?

Ons team staat 6 dagen per week van 9.00 tot 18.00 voor u klaar om u te helpen met uw boeking of om alle vragen te beantwoorden.

038-3330101

Of stuur ons een email: info@vakantieparken.nl