Chat with us, powered by LiveChat
oostenrijk-1

Actieve vakantie in de bergen van
Oostenrijk

oostenrijk-2

Ontdek de culturele hoogtepunten van
Oostenrijk

oostenrijk-3

Op de lange latten naar de sneeuw in
Oostenrijk

In Wenen hebben wij op dit moment geen parken beschikbaar, maar neemt u vooral een kijkje bij deze parken, die het dichtste bij liggen.
Ferienland Sonnenwald


244 Km

Ferienland Sonnenwald bevindt zich even buiten Schöfweg in de deelstaat Beieren in het zuidoosten v...
8,0
Vakantiepark Green Valley
Green Valley


259 Km

Green Valley Park is een ruim opgezet vakantiepark op een van de groene heuvels van het Tsjechische ...
6,4
Vakantiepark Feriendorf Am Hohen Bogen
Feriendorf Am Hohen Bogen


274 Km

Vakantiepark Am Hohen Bogen bevindt zich in het plaatsje Arrach, in het oosten van Duitsland. Vanuit...
Casa Rosada


378 Km

Het vakantiepark Casa Rosada ligt in Tragliatella in het vakantiegebied Veneto. Het park zelf is voo...
Residence Concordia


395 Km

Hotel Concordia ligt slechts 300m van de Spaanse steppen in het hart van Rome. Vanaf het dakterras k...
8,1
Vakantiepark Dolomiti Camping & Wellness Resort
Dolomiti Camping & Wellness Resort


466 Km

Het vakantiepark Dolomiti Camping & Wellness Resort ligt in Trentino Alto Adige. Uw stress verdwijnt...
7,5
Vakantiepark Albarella
Albarella


466 Km

Isola Albarella is een uniek vakantie-eiland dat aan de Adriatische kust en in het plaatsje Rosolina...
Lidi di Comacchio


499 Km

Het vakantiepark in Lidi di Comacchio in Emilia Romagna ligt op unieke locaties. Lidi di Comacchio s...

Het vakantiepark in Lidi di Comacchio in Emilia Romagna ligt op unieke locaties. Lidi di Comacchio staat voor zeven familiebadplaatsen met mooie brede zandstranden. Om een voorbeeld te geven, Lido di Volano wordt letterlijk omringd door pijnboombossen en wat rustige badplaatsen zijn Lido di Pompoa en Lido degli Scacchi. Zo heeft elk van de zeven badplaatsen een eigen charme. Als u in Porto Garibaldi bent, ontdekt u het grote aanbod van restaurants, dit kunt u net zo luxe of eenvoudig maken als u zelf wilt. De Italiaanse keuken zal u niet teleurstellen. In deze omgeving kunt u eindeloos wandelen, er lopen diverse wandelroutes die de zeven plaatsen aan elkaar verbinden.

Het vakantiepark in Italië bij Lido di Pompoa Delta Blu residentie is compleet ingericht met buitenzwembad, tuin en gratis toegang tot Wifi internet en het strand ligt 200m verderop. De accommodaties zijn basis en gezellig ingericht en het vliegveld ligt 40km verderop. Dit is slechts een van de vele voorbeelden van een goed verzorgde vakantie in Italië. Aan de kust kunt u genieten van de prachtige stranden en vanaf de plaatsen zelf kunt u mooie boottochten boeken. Dit vakantiegebied heeft al veel toeristen een onvergetelijke vakantie bezorgd.

PopulairOostenrijk
Oostenrijk

Cultuur in Wenen

Het aanbod van cultuur en historie en kunst in Wenen is overweldigend als u breed geinteresseerd bent. Het Museumkwartier helpt u daarbij het met meerdere musea op een locatie zoals het Leopoldmuseum, het Museum van Moderne kunst – MUMOK, de kunsthal van Wenen, het Zoom kindermuseum en het Architectuurcentrum in Wenen. Zo is er een indrukwekkend Joods museum in Wenen en een Antiek verzameling en zoveel meer. Het Liechtensteinmuseum en Sissi zijn een paar andere prachtige voorbeelden. U kunt niet alles zien tijdens een paar dagen verblijf op de vakantieparken in Wenen, u kunt altijd terugkomen als u nog meer wilt doen en zien.

Wenen is ook de stad van muziek gebaseerd op de vele componisten die in deze stad gewoon en gewerkt hebben. Denkt u hierbij aan Mozart, Strauss, Haydn, Beethoven, Schubert en Mahler. Dit zijn indrukwekkende namen. De theaters en opera’s zijn dan ook een belangrijk onderdeel van de historiche cultuur van deze stad. U kunt natuurlijk altijd een vakantiepark boeken rond een favoriete muziekuitvoering van Mozart of Strauss in de stad, dat is dan uw bonus tijdens uw vakantie in Oostenrijk. DAT is vakantie, doe iets wat u fijn vindt en waar u jaren later nog met plezier op terug kijkt. Bezoek minimaal een van de 564 koffiehuizen in de stad, dit mag u niet missen. De Koffiecultuur is een belangrijk onderdeel van de stad.

Actief genieten in Wenen en omgeving

Ontdek de golfbanen in en buiten de stad. Hier kunt u als beginner en als gevorderde cursussen volgen en wedstrijden spelen, als fan van deze sport kunt u hier alleen maar van genieten. Een leuk dagje uit in de stad is een bezoek aan de kermis van Wurstelprater waar u diverse attracties zult ontdekken. Het ligt in Prater, een voormalig keizerlijk jachtgebied in het centrum van de stad. Als u van rust en natuur houdt, ervaar het in het Wienerwald, een dicht bebost gebied grenzend aan de stad. U vindt hier zelfs een middengebergte met hoogtes tussen 300 en 900m.Vele mensen, zowel toeristen als de inwoners van Wenen, beleven plezier aan een wandeling of mountainbiketocht in dit bos. U kunt op vele manieren van uw vakantie in Oostenrijk genieten.


038-3330101