oostenrijk-1

Actieve vakantie in de bergen van
Oostenrijk

oostenrijk-2

Ontdek de culturele hoogtepunten van
Oostenrijk

oostenrijk-3

Op de lange latten naar de sneeuw in
Oostenrijk

In Wenen hebben wij op dit moment geen parken beschikbaar, maar neemt u vooral een kijkje bij deze parken, die het dichtste bij liggen.
Obora Golf


129 Km

Het vakantiepark Obora golf staat op een mooie plek in Zuid Bohemen, het is een golfdorp net buiten ...
9,0
Vakantiepark Lipno Lake Resort
Lipno Lake Resort


166 Km

Het vakantiepark Lipno Lake Resort ligt in het prachtige Zuid Bohemen. Dit vakantiepark biedt mooie ...
Ferienland Sonnenwald


244 Km

Ferienland Sonnenwald bevindt zich even buiten Schöfweg in de deelstaat Beieren in het zuidoosten v...
8,0
Vakantiepark Green Valley
Green Valley


259 Km

Green Valley Park is een ruim opgezet vakantiepark op een van de groene heuvels van het Tsjechische ...
6,4
Vakantiepark Feriendorf Am Hohen Bogen
Feriendorf Am Hohen Bogen


274 Km

Vakantiepark Am Hohen Bogen bevindt zich in het plaatsje Arrach, in het oosten van Duitsland. Vanuit...
7,0
Vakantiepark Feriendorf Glasgarten
Feriendorf Glasgarten


312 Km

Een vakantie in het Beierse Woud aan het Eixendorfermeer is genieten met het hele gezin. Op Vakant...
Casa Rosada


378 Km

Het vakantiepark Casa Rosada ligt in Tragliatella in het vakantiegebied Veneto. Het park zelf is voo...
Samont


389 Km

Het vakantiepark Samont in Veneto is een ideale vakantiebestemming voor een familievakantie midden i...

Het vakantiepark Samont in Veneto is een ideale vakantiebestemming voor een familievakantie midden in de natuur. Het ligt slechts 1,5km van het centrum van Arabba direct bij de Pordoi pas in een rustig gebied. Tijdens het winterseizoen kunt u vanaf de achterdeur op uw skilatten naar het skigebied van Portovescovo Pordoi, dat is pas luxe. Het uitzicht over de natuurlijke omgeving en skipistes is prachtig, dat heeft geen uitleg nodig. Een zomervakantie in deze zelfde omgeving is ook fantastisch zeker als u van de bergen houdt. De mountainbiketochten hebben een behoorlijk adrenalinegehalte vanwege de hoogte verschillen en de regelmatige afwezigheid van duidelijke paden. U kunt hier eindeloos genieten van een wandeling bij Passo Padon, Marmolada pas of deSella Gruppe. Daarnaast vindt u hier routes voor een motor dwars door de natuur, hier is wel wat ervaring voor vereist.

Als u wat minder actief wilt genieten, ontdek in de omgeving van dit vakantiepark in Italië de eerste winkels, de stad, de spa, de supermarkt, de ATM en het restaurant allemaal op 2km afstand. Van dit stukje Italië zult u maximaal genieten als u van rust, natuur en buitenactiviteiten in de bergen houdt. En het leuke van deze vakantie in Veneto is dat u culinair net zo luxe of eenvoudig kunt genieten als u zelf wilt.

PopulairOostenrijk
Oostenrijk

Cultuur in Wenen

Het aanbod van cultuur en historie en kunst in Wenen is overweldigend als u breed geinteresseerd bent. Het Museumkwartier helpt u daarbij het met meerdere musea op een locatie zoals het Leopoldmuseum, het Museum van Moderne kunst – MUMOK, de kunsthal van Wenen, het Zoom kindermuseum en het Architectuurcentrum in Wenen. Zo is er een indrukwekkend Joods museum in Wenen en een Antiek verzameling en zoveel meer. Het Liechtensteinmuseum en Sissi zijn een paar andere prachtige voorbeelden. U kunt niet alles zien tijdens een paar dagen verblijf op de vakantieparken in Wenen, u kunt altijd terugkomen als u nog meer wilt doen en zien.

Wenen is ook de stad van muziek gebaseerd op de vele componisten die in deze stad gewoon en gewerkt hebben. Denkt u hierbij aan Mozart, Strauss, Haydn, Beethoven, Schubert en Mahler. Dit zijn indrukwekkende namen. De theaters en opera’s zijn dan ook een belangrijk onderdeel van de historiche cultuur van deze stad. U kunt natuurlijk altijd een vakantiepark boeken rond een favoriete muziekuitvoering van Mozart of Strauss in de stad, dat is dan uw bonus tijdens uw vakantie in Oostenrijk. DAT is vakantie, doe iets wat u fijn vindt en waar u jaren later nog met plezier op terug kijkt. Bezoek minimaal een van de 564 koffiehuizen in de stad, dit mag u niet missen. De Koffiecultuur is een belangrijk onderdeel van de stad.

Actief genieten in Wenen en omgeving

Ontdek de golfbanen in en buiten de stad. Hier kunt u als beginner en als gevorderde cursussen volgen en wedstrijden spelen, als fan van deze sport kunt u hier alleen maar van genieten. Een leuk dagje uit in de stad is een bezoek aan de kermis van Wurstelprater waar u diverse attracties zult ontdekken. Het ligt in Prater, een voormalig keizerlijk jachtgebied in het centrum van de stad. Als u van rust en natuur houdt, ervaar het in het Wienerwald, een dicht bebost gebied grenzend aan de stad. U vindt hier zelfs een middengebergte met hoogtes tussen 300 en 900m.Vele mensen, zowel toeristen als de inwoners van Wenen, beleven plezier aan een wandeling of mountainbiketocht in dit bos. U kunt op vele manieren van uw vakantie in Oostenrijk genieten.


038-3330101