oostenrijk-1

Actieve vakantie in de bergen van
Oostenrijk

oostenrijk-2

Ontdek de culturele hoogtepunten van
Oostenrijk

oostenrijk-3

Op de lange latten naar de sneeuw in
Oostenrijk

In Burgenland hebben wij op dit moment geen parken beschikbaar, maar neemt u vooral een kijkje bij deze parken, die het dichtste bij liggen.
Obora Golf


194 Km

Het vakantiepark Obora golf staat op een mooie plek in Zuid Bohemen, het is een golfdorp net buiten ...
9,0
Vakantiepark Lipno Lake Resort
Lipno Lake Resort


209 Km

Het vakantiepark Lipno Lake Resort ligt in het prachtige Zuid Bohemen. Dit vakantiepark biedt mooie ...
Ferienland Sonnenwald


285 Km

Ferienland Sonnenwald bevindt zich even buiten Schöfweg in de deelstaat Beieren in het zuidoosten v...
6,4
Vakantiepark Feriendorf Am Hohen Bogen
Feriendorf Am Hohen Bogen


321 Km

Vakantiepark Am Hohen Bogen bevindt zich in het plaatsje Arrach, in het oosten van Duitsland. Vanuit...
8,0
Vakantiepark Green Valley
Green Valley


333 Km

Green Valley Park is een ruim opgezet vakantiepark op een van de groene heuvels van het Tsjechische ...
Casa Rosada


355 Km

Het vakantiepark Casa Rosada ligt in Tragliatella in het vakantiegebied Veneto. Het park zelf is voo...
7,0
Vakantiepark Feriendorf Glasgarten
Feriendorf Glasgarten


359 Km

Een vakantie in het Beierse Woud aan het Eixendorfermeer is genieten met het hele gezin. Op Vakant...
Samont


371 Km

Het vakantiepark Samont in Veneto is een ideale vakantiebestemming voor een familievakantie midden i...

Het vakantiepark Samont in Veneto is een ideale vakantiebestemming voor een familievakantie midden in de natuur. Het ligt slechts 1,5km van het centrum van Arabba direct bij de Pordoi pas in een rustig gebied. Tijdens het winterseizoen kunt u vanaf de achterdeur op uw skilatten naar het skigebied van Portovescovo Pordoi, dat is pas luxe. Het uitzicht over de natuurlijke omgeving en skipistes is prachtig, dat heeft geen uitleg nodig. Een zomervakantie in deze zelfde omgeving is ook fantastisch zeker als u van de bergen houdt. De mountainbiketochten hebben een behoorlijk adrenalinegehalte vanwege de hoogte verschillen en de regelmatige afwezigheid van duidelijke paden. U kunt hier eindeloos genieten van een wandeling bij Passo Padon, Marmolada pas of deSella Gruppe. Daarnaast vindt u hier routes voor een motor dwars door de natuur, hier is wel wat ervaring voor vereist.

Als u wat minder actief wilt genieten, ontdek in de omgeving van dit vakantiepark in Italië de eerste winkels, de stad, de spa, de supermarkt, de ATM en het restaurant allemaal op 2km afstand. Van dit stukje Italië zult u maximaal genieten als u van rust, natuur en buitenactiviteiten in de bergen houdt. En het leuke van deze vakantie in Veneto is dat u culinair net zo luxe of eenvoudig kunt genieten als u zelf wilt.

PopulairOostenrijk
Oostenrijk

Wijn en cultuur in Burgenland

Midden- en Zuid Burgenland is gezegend met een unieke bodem van loss, zwarte grond, zand en leem zeer geschikt voor wijnbouw. De vakantieparken in Burgenland bevinden zich in een belangrijke Oostenrijkse wijnregio waar een pittige rode wijn de hoofdrol speelt. In Eisenstadt ligt westelijk van het Neusiedler meer met uitgestrekte wijn- en fruitboomgaarden in de omgeving.

Het Slot Esterhazy, de voormalige woonplaats van vorst en de componist Joseph Haydn, wordt omringd door een slotpark met unieke tuinarchitectuur. Ondanks de gewelddadige geschiedenisjaren zijn er diverse unieke plafondschilderijen bewaard gebleven. Een stadswandeling door Eisenstadt is ook zeker aan te raden. Joseph Haydn en het vorstendom hebben een zichtbare historische erfenis achtergelaten, zoals het Haydnhuis en Haydnmuseum. Bezoek een koffiehuis of gezellig terras voor een plaatselijke versnapering. Het natuurlijk landschap in combinatie met de spa en wellnessvoorzieningen vormen een perfecte, professionele en gezellige omgeving van een wellnessvakantie in Oostenrijk, een cultuur op zich.

Ontdek het plaatsje Rust in een rotsachtig landschap tussen de heuvels, ontstaan door 2000 jaar lang zandsteen afgraven. U vindt hier de oudste steengroeven van Europa. Dit hele gebied wordt nu beschermd door de UNESCO, een stukje geschiedenis van Oostenrijk. De omgeving van Burgenland is een gezellige en afwisselende vakantiebestemming.


038-3330101