Chat with us, powered by LiveChat
oostenrijk-1

Actieve vakantie in de bergen van
Oostenrijk

oostenrijk-2

Ontdek de culturele hoogtepunten van
Oostenrijk

oostenrijk-3

Op de lange latten naar de sneeuw in
Oostenrijk

In Burgenland hebben wij op dit moment geen parken beschikbaar, maar neemt u vooral een kijkje bij deze parken, die het dichtste bij liggen.
Ferienland Sonnenwald


285 Km

Ferienland Sonnenwald bevindt zich even buiten Schöfweg in de deelstaat Beieren in het zuidoosten v...
6,4
Vakantiepark Feriendorf Am Hohen Bogen
Feriendorf Am Hohen Bogen


321 Km

Vakantiepark Am Hohen Bogen bevindt zich in het plaatsje Arrach, in het oosten van Duitsland. Vanuit...
8,0
Vakantiepark Green Valley
Green Valley


333 Km

Green Valley Park is een ruim opgezet vakantiepark op een van de groene heuvels van het Tsjechische ...
Casa Rosada


355 Km

Het vakantiepark Casa Rosada ligt in Tragliatella in het vakantiegebied Veneto. Het park zelf is voo...
Residence Concordia


375 Km

Hotel Concordia ligt slechts 300m van de Spaanse steppen in het hart van Rome. Vanaf het dakterras k...
7,5
Vakantiepark Albarella
Albarella


423 Km

Isola Albarella is een uniek vakantie-eiland dat aan de Adriatische kust en in het plaatsje Rosolina...
8,1
Vakantiepark Dolomiti Camping & Wellness Resort
Dolomiti Camping & Wellness Resort


450 Km

Het vakantiepark Dolomiti Camping & Wellness Resort ligt in Trentino Alto Adige. Uw stress verdwijnt...
Lidi di Comacchio


454 Km

Het vakantiepark in Lidi di Comacchio in Emilia Romagna ligt op unieke locaties. Lidi di Comacchio s...

Het vakantiepark in Lidi di Comacchio in Emilia Romagna ligt op unieke locaties. Lidi di Comacchio staat voor zeven familiebadplaatsen met mooie brede zandstranden. Om een voorbeeld te geven, Lido di Volano wordt letterlijk omringd door pijnboombossen en wat rustige badplaatsen zijn Lido di Pompoa en Lido degli Scacchi. Zo heeft elk van de zeven badplaatsen een eigen charme. Als u in Porto Garibaldi bent, ontdekt u het grote aanbod van restaurants, dit kunt u net zo luxe of eenvoudig maken als u zelf wilt. De Italiaanse keuken zal u niet teleurstellen. In deze omgeving kunt u eindeloos wandelen, er lopen diverse wandelroutes die de zeven plaatsen aan elkaar verbinden.

Het vakantiepark in Italië bij Lido di Pompoa Delta Blu residentie is compleet ingericht met buitenzwembad, tuin en gratis toegang tot Wifi internet en het strand ligt 200m verderop. De accommodaties zijn basis en gezellig ingericht en het vliegveld ligt 40km verderop. Dit is slechts een van de vele voorbeelden van een goed verzorgde vakantie in Italië. Aan de kust kunt u genieten van de prachtige stranden en vanaf de plaatsen zelf kunt u mooie boottochten boeken. Dit vakantiegebied heeft al veel toeristen een onvergetelijke vakantie bezorgd.

PopulairOostenrijk
Oostenrijk

Wijn en cultuur in Burgenland

Midden- en Zuid Burgenland is gezegend met een unieke bodem van loss, zwarte grond, zand en leem zeer geschikt voor wijnbouw. De vakantieparken in Burgenland bevinden zich in een belangrijke Oostenrijkse wijnregio waar een pittige rode wijn de hoofdrol speelt. In Eisenstadt ligt westelijk van het Neusiedler meer met uitgestrekte wijn- en fruitboomgaarden in de omgeving.

Het Slot Esterhazy, de voormalige woonplaats van vorst en de componist Joseph Haydn, wordt omringd door een slotpark met unieke tuinarchitectuur. Ondanks de gewelddadige geschiedenisjaren zijn er diverse unieke plafondschilderijen bewaard gebleven. Een stadswandeling door Eisenstadt is ook zeker aan te raden. Joseph Haydn en het vorstendom hebben een zichtbare historische erfenis achtergelaten, zoals het Haydnhuis en Haydnmuseum. Bezoek een koffiehuis of gezellig terras voor een plaatselijke versnapering. Het natuurlijk landschap in combinatie met de spa en wellnessvoorzieningen vormen een perfecte, professionele en gezellige omgeving van een wellnessvakantie in Oostenrijk, een cultuur op zich.

Ontdek het plaatsje Rust in een rotsachtig landschap tussen de heuvels, ontstaan door 2000 jaar lang zandsteen afgraven. U vindt hier de oudste steengroeven van Europa. Dit hele gebied wordt nu beschermd door de UNESCO, een stukje geschiedenis van Oostenrijk. De omgeving van Burgenland is een gezellige en afwisselende vakantiebestemming.


038-3330101