Misano Adriatico


Adriatische Kust , Misano Adriatico , Emilia-Romagna , Italië
Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0

Het vakantiepark in Misano Adriatico in Emilia Romagna ontvangt u met warme gastvrijheid. In Misano Adriatico ligt een voetgangersgebied op loopafstand van het strand. Het strand is 3km lang en de jachthaven biedt de hele dag gezellige bedrijvigheid. Hier kunt u heerlijk samen genieten van gezelligheid terwijl u een Italiaanse ijsje eet of romantisch geniet van de zonsondergang. In de omgeving vindt u twee andere badplaatsen als Cattolica en Riccione. In Cattolica kunt u een prachtig aquarium bezoeken, leuk voor kinderen en ouders. In Misano Adriatico staat de Sanca Maria Assuna kerk opengesteld voor bezoekers. Voor de snelle toeristen, ontdek het racecircuit bij Santa Monica, soms open voor toeristen, informeer op locatie naar de activiteiten.

Een vakantiepark in Italië zoals Silvia biedt gratis huurfietsen en toegang tot Wifi internet. De kamers zijn comfortabel ingericht met airconditioning, televisie en eigen badkamer. Het restaurant verwent u graag met de heerlijkste gerechten lokaal , Italiaans of internationaal. De bar staat klaar voor u met een verfrissend plaatselijke wijntje. Het restaurant zorgt ook elke morgen voor een fris en Italiaans ontbijtbuffet. De Italiaanse vakantieparken bieden rust en privacy vanwege de ruime opzet van de omgeving. Geniet van de zon en het lekkere eten tijdens uw vakantie in Italië.


Boek vanaf € p.w
  • Golf
GPS: "43.97034000","12.71193000"

Omliggende parken

Vakantiepark Riccione Riccione
6 Km
Vakantiepark Rimini Rimini
18 Km

Persoonlijk contact?

Ons team staat 6 dagen per week van 9.00 tot 18.00 voor u klaar om u te helpen met uw boeking of om alle vragen te beantwoorden.

038-3330101

Of stuur ons een email: info@vakantieparken.nl