Chat with us, powered by LiveChat
luxe3

Ontspannen op vakantie in
Luxemburg

luxe1

Actief in de natuur van
Luxemburg

luxe2

Ontdek de cultuur van
Luxemburg

Luxemburg Regio vakantieparken ( 1 resultaten)
7,9
Vakantiepark La Sapinière luxemburg
La Sapinière


Het vakantiepark La Sapinière, omringd door een prachtige natuur, is gelegen in het plaatsje Hosing...


Vakantieparken in Luxemburg Regio

Bij de vakantieparken in Luxemburg kunt u denken aan de parken door het hele land, in de gelijknamige stad of de regio Luxemburg. De bungalowparken hebben een grote overeenkomst namelijk dat het complete vakantiebestemmingen zijn met voorzieningen voor kinderen, sport en spel, welzijn en eetgelegenheden. Het ene park zal meer sportfaciliteiten bieden en het andere park is meer gericht op familievakanties. Elk bungalowpark heeft als enig doel dat u als toerist een onvergetelijke vakantie ervaart in een fantastische omgeving. Het vakantiepark la Sapiniere ligt in het plaatsje Hosingen omringd door natuur. U kunt hier kiezen uit grote en kleine, luxe en eenvoudige vakantiehuizen. Er is een buitenzwembad met kinderbad, een midgetgolfbaan, bar en restaurant, speeltuin en u heeft tegen extra betaling toegang tot internet. De omgeving van Hosingen is een mooi gebied voor een gezellige wandeling samen in de natuur, dezelfde routes vormen in de winter mooie langlaufloipes. Ontdek ook de leuke plaatsjes in de omgeving met historische uitstraling zoals Clervaux, Vianden, Wiltz, Diekirch. Het Mullertal of Klein Zwitserland is een prachtig natuurgebied, hier speelt rust en natuur nog de welverdiende hoofdrol.

Populair


Populaire regio’s & streken

Luxemburg
Luxemburg

De stad Luxemburg

Luxemburg is de hoofdstad van Luxemburg. Een rondwandeling door de stad is zeker een aanrader vanaf de vakantieparken in Luxemburg, er zijn genoeg plekjes waar u even kunt stoppen met de kids voor een ijsje of om wat te winkelen. Ontdek de unieke historische gebouwen zoals de kathedraal Notre Dame met religieuze kunst en diverse bouwstijlen dankzij de vele historsiche gebeurtenissen. Een museum bezoeken in Luxemburg is zeker voor de liefhebber fantastisch. Musees de l’Etat met kunst over ambachten, schilderkunst , oude en moderne kunst, geschiedenis van Luxemburg.

In het muse Pescatore vindt u Belgische, Hollandse en Franse meesters uit de 17e tot 19e eeuw. Tijdens een rondwandeling ontdekt u diverse bouwstijlen in de gevels, bruggen en gebouwen. Als u niet zo’n stadsmens bent maar wel graag wat rondkijkt in de omgeving, volgen hier voor u wat leuke tips.

De omgeving van Luxemburg

Als u met eigen vervoer gaat, pak wat lekkers in voor de kids en speelgoed en u kiest voor een perfect dagje uit met het hele gezin vanaf de vakantieparken in Luxemburg.

Een van de leuke dorpen in de omgeving is Dudelange met de Mont Saint Jean Gehaansbierg op 418m hoogte. Hier vindt u de restanten van een kasteel gebouwd in 1410. Mondorf les Bains is een historisch badplaats met geneeskrachtige bronnen. Petange heeft midden in het dorp de Titelberg liggen waar u ook heen kunt met een toeristisch treintje. De romeinen en Trevieren speelden hier een belangrijke rol in. Remich is een klein wijnbouwplaatsje, hier kunt u het museum A Possen bezoeken over wijnbouw en folklore gehuisvest in de rustieke woning uit de 16e eeuw. Maak er een afwisselend dagje uit van vanaf de vakantieparken in Luxemburg.


038-3330101