Chat with us, powered by LiveChat
luxe3

Ontspannen op vakantie in
Luxemburg

luxe1

Actief in de natuur van
Luxemburg

luxe2

Ontdek de cultuur van
Luxemburg

In Grevenmacher hebben wij op dit moment geen parken beschikbaar, maar neemt u vooral een kijkje bij deze parken, die het dichtste bij liggen.
7,9
Vakantiepark La Sapinière
La Sapinière


38 Km

Het vakantiepark La Sapinière, omringd door een prachtige natuur, is gelegen in het plaatsje Hosing...
7,6
Vakantiepark Eifel Ferienpark Prümtal
Eifel Ferienpark Prümtal


45 Km

Eifel Ferienpark Prumental is rustig gelegen aan de rand van het gebied de Eifel, niet ver van het g...
6,8
Vakantiepark Feriendorf Reinskopf
Feriendorf Reinskopf


52 Km

Het vakantiepark Reinskopf bevindt zich in de groene heuvels van het gebied de Eifel. Het park verhu...
7,9
Vakantiepark Waldferienpark Gerolstein
Waldferienpark Gerolstein


61 Km

Het vakantiepark Waldferienpark is gelegen aan de rand van het prachtige Gerolstein, in de regio Rij...
8,1
Vakantiepark Feriendorf Felsenhof
Feriendorf Felsenhof


63 Km

Vakantiepark Felsenhof is een kleinschalig vakantiepark in de regio Rheinland Pfalz, in het prachtig...
7,0
Vakantiepark Park Eifel
Park Eifel


77 Km

Het vakantiepark Park Eifel (Centerparcs) is midden in de natuur op de heuvels van het gebied de Eif...
4,2
Vakantiepark Domaine de Villers
Domaine de Villers


93 Km

Het vakantiepark Domaine de Villers is eigenlijk een vakantiedorp voor het hele gezin. De natuurlijk...
5,9
Vakantiepark Erhohlungspark Schindeldorf
Erhohlungspark Schindeldorf


105 Km

Het bungalowpark Schindelhof is gelegen in Hunsruck, 70 km ten zuiden van Koblenz, een leuke winkels...
Het bungalowpark Schindelhof is gelegen in Hunsruck, 70 km ten zuiden van Koblenz, een leuke winkelstad. U kunt verblijven in één van de twee types bungalows of in de appartementen. Huisdieren zijn welkom op het vakantiepark en in uw bungalow of appartement.

Op het park is een gezellig klein restaurantje te vinden waar u heerlijk kunt eten. Voor de kinderen is er een speeltuin en ook is er een jeu-de-boules-, tennis- en golfbaan te vinden op het park. Het grootste vermaak zullen de kinderen hebben in het overdekte zwemparadijs met een reuze waterglijbaan. U heeft gratis toegang tot het zwembad en het ligt op 13 km afstand in Rheinböllen.

Uiteraard kunt u er ook op uit gaan, zo kunt u naar Mainz en valt een boottocht over de Rijn naar de Lorrelei langs de vele burchten ook aan te raden!

Populair


Populaire regio’s & streken

Luxemburg
Luxemburg

De omgeving van Grevenmacher

Ontdek het plaatsje Wasserbillig, slechts 7km van Grevenmacher aan de monding van de Sauer in de Moezelstreek. U kunt eindeloos rondkijken tijdens een vakantie in Luxemburg. Het Weilerwoud is een mooi stukje Luxemburg waar u fijn kunt rondwandelen. De stad Trier ligt op een afstand van 27km, dit is een mooie en toeristische stad met een behoorlijke historie. In deze stad zult u ook het Rheinische Landesmuseum kunnen bezoeken. Liefhebbers van wandelen en cultuur kunnen kiezen voor het cultureel wandelpad, dit leidt u langs historische plaatsen en restanten van bijvoorbeeld een vesting die hier ooit stond.

Andere toeristische toppers in Trier zijn bijvoorbeeld de Dom van Trier, de Benedictijnerabdij St Mathias, de grote markt Hauptmarkt, de Jodenwijk of het Karl Marx huis. In deze stad kunt u de hele dag rondkijken en cultureel en culinair genieten. Als u met de kinderen op stap bent, is een bezoek aan de dierentuin altijd een succes. Een mooi voorbeeld hier van is het Greifvogelpark Saarburg op 18km. In het zelfde Saarburg kunt u ook een zomerrodelbaan ontdekken, als u nog energie over heeft. Zoals u al eerder kon lezen ligt Grevenmacher in een wijngebied, dat ziet u letterlijk en figuurlijk terug in het Wijnmuseum in Ehnen op 14km. Echternach is een leuk stadje met een deels historische uitstraling. Wandel rond in het stadje, pak een terrasje, ga wat winkelen of bezoek een museum zoals het Abdijmuseum of het Prehistorisch museum.

De stad Remich is ook een topper vanaf de vakantieparken in Grevenmacher, het biedt een aantrekkelijke mix van historie en activiteiten. De stad ligt mooi langs de Moezel en u vindt hier toeristische troeven zoals het historische centrum en de St Martin wijnkelders. De wandelpromenade langs de Moezel ongeveer 2km lang is een aanrader of u nu gezellig of romantisch wilt genieten. U kunt deze stad verkennen met het toeristische treintje, de boot en natuurlijk tijdens een stadswandeling. Tijdens een vakantie in Luxemburg en zeker in Grevenmacher kunt u onbezorgd genieten van de natuur, de wijnen en natuurlijk de mooie plaatsen in de omgeving. Voor Nederlanders is Luxemburg bijna een thuiswedstrijd qua reisafstand.


038-3330101