luxe3

Ontspannen op vakantie in
Luxemburg

luxe1

Actief in de natuur van
Luxemburg

luxe2

Ontdek de cultuur van
Luxemburg

In Grevenmacher hebben wij op dit moment geen parken beschikbaar, maar neemt u vooral een kijkje bij deze parken, die het dichtste bij liggen.
8,3
Vakantiepark Warsberg
Warsberg


16 Km

Vakantiepark Warsberg bevindt zich in het plaatsje Saarburg, net boven het drielandenpunt van Duitsl...
8,2
Vakantiepark Hochwald
Hochwald


36 Km

Vakantiepark Landal Hochwald is gelegen te midden van bossen en een stuwmeer, in het plaatje Kell am...
7,8
Vakantiepark La Sapinière
La Sapinière


38 Km

Het vakantiepark La Sapinière, omringd door een prachtige natuur, is gelegen in het plaatsje Hosing...
8,3
Vakantiepark Sonnenberg
Sonnenberg


41 Km

Vakantiepark Sonnenberg ligt hoog op een bosrijk plateau met uitzicht over een prachtig dal, omringd...
7,9
Vakantiepark Eifel Ferienpark Prümtal
Eifel Ferienpark Prümtal


45 Km

Eifel Ferienpark Prumental is rustig gelegen aan de rand van het gebied de Eifel, niet ver van het g...
6,8
Vakantiepark Feriendorf Reinskopf
Feriendorf Reinskopf


52 Km

Het vakantiepark Reinskopf bevindt zich in de groene heuvels van het gebied de Eifel. Het park verhu...
5,4
Vakantiepark La Vallee de Rabais
La Vallee de Rabais


56 Km

Vakantiepark Vallée de Rabais ligt in het hartje van de glooiende en groene Gaumestreek in de Belgi...
7,3
Vakantiepark Hambachtal
Hambachtal


58 Km

Het familievriendelijke vakantiepark Hambachtal ligt in de Duitse omgeving van Hunsruck, in het plaa...
Het familievriendelijke vakantiepark Hambachtal ligt in de Duitse omgeving van Hunsruck, in het plaatsje Oberhambach. De verschillende types bungalows zijn zeker de moeite waard om in te overnachten, ze zijn luxe ingericht en vrijstaand. In sommige accommodaties zijn huisdieren toegestaan (max. 2 huisdieren).

Het vier-sterren-vakantiepark Hambachtal heeft fantastische faciliteiten waaronder verscheidene restaurants met verschillende thema’s, een saunaparadijs, een beauty- en wellnesscentrum en een subtropisch zwemparadijs. Het vakantiepark biedt verschillende sportmogelijkheden waaronder tennis, nordic-walking, vissen, boogschieten, speelhal, midgetgolf en nog veel meer! Voor de kinderen is er een kidsclub en een animatieprogramma.

Het kan ook zijn dat u een kijkje wilt nemen in de Duitse omgeving vanaf Hambachtal, dan moet u zeker naar het archeologiepark Belginum, de edelsteen stads Idar-Oberstein of naar de Romeinse stad Trier. Verder moet u ook echt de prachtige wandel-, fiets-, en nordic-walking routes ontdekken!

Populair


Populaire regio’s & streken

Luxemburg
Luxemburg

De omgeving van Grevenmacher

Ontdek het plaatsje Wasserbillig, slechts 7km van Grevenmacher aan de monding van de Sauer in de Moezelstreek. U kunt eindeloos rondkijken tijdens een vakantie in Luxemburg. Het Weilerwoud is een mooi stukje Luxemburg waar u fijn kunt rondwandelen. De stad Trier ligt op een afstand van 27km, dit is een mooie en toeristische stad met een behoorlijke historie. In deze stad zult u ook het Rheinische Landesmuseum kunnen bezoeken. Liefhebbers van wandelen en cultuur kunnen kiezen voor het cultureel wandelpad, dit leidt u langs historische plaatsen en restanten van bijvoorbeeld een vesting die hier ooit stond.

Andere toeristische toppers in Trier zijn bijvoorbeeld de Dom van Trier, de Benedictijnerabdij St Mathias, de grote markt Hauptmarkt, de Jodenwijk of het Karl Marx huis. In deze stad kunt u de hele dag rondkijken en cultureel en culinair genieten. Als u met de kinderen op stap bent, is een bezoek aan de dierentuin altijd een succes. Een mooi voorbeeld hier van is het Greifvogelpark Saarburg op 18km. In het zelfde Saarburg kunt u ook een zomerrodelbaan ontdekken, als u nog energie over heeft. Zoals u al eerder kon lezen ligt Grevenmacher in een wijngebied, dat ziet u letterlijk en figuurlijk terug in het Wijnmuseum in Ehnen op 14km. Echternach is een leuk stadje met een deels historische uitstraling. Wandel rond in het stadje, pak een terrasje, ga wat winkelen of bezoek een museum zoals het Abdijmuseum of het Prehistorisch museum.

De stad Remich is ook een topper vanaf de vakantieparken in Grevenmacher, het biedt een aantrekkelijke mix van historie en activiteiten. De stad ligt mooi langs de Moezel en u vindt hier toeristische troeven zoals het historische centrum en de St Martin wijnkelders. De wandelpromenade langs de Moezel ongeveer 2km lang is een aanrader of u nu gezellig of romantisch wilt genieten. U kunt deze stad verkennen met het toeristische treintje, de boot en natuurlijk tijdens een stadswandeling. Tijdens een vakantie in Luxemburg en zeker in Grevenmacher kunt u onbezorgd genieten van de natuur, de wijnen en natuurlijk de mooie plaatsen in de omgeving. Voor Nederlanders is Luxemburg bijna een thuiswedstrijd qua reisafstand.


038-3330101