L’Etang de Hasselfurth


Bitche , Vogezen , Lotharingen , Frankrijk
Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0

Het vakantiepark L'Etang de Hasselfurth staat in Lotharingen, in Bitche. Dit vakantiepark is compleet en gezellig ingericht voor kinderen en volwassenen. Denkt u hierbij aan een speeltuin voor de kinderen of het organiseren van kinderclubs. Tijdens het hoogseizoen worden er ook voor de volwassenen gezellige activiteiten georganiseerd door het animatie team. De houten chalets kunnen onderling verschillen van maat en prijs, zo kunt u binnen uw budget - een accommodatie op maat boeken. Aan uw ontspanning is ook gedacht, ontdek het overdekte zwembad, de fitnessruimte en de sauna tijdens deze vakantie in Frankrijk. Het restaurant op het park staat klaar voor u met ontbijt, volledig pension maar u kunt ook dieetmaaltijden en afhaalmaaltijden bestellen. Op het park kunt u mountainbike en fietsen huren, in de omgeving van het park liggen mooie routes die kunt u volgen. De sportvelden voor volleyball en badminton zijn gezellige ontmoetingsplaatsen voor jong en oud.

De omgeving van dit vakantiepark in Frankrijk is rijk aan mooie plekjes, kijk rond en geniet, ga wat winkelen en ervaar de sfeer van een Frans plaatsje. Een van de mooie stadjes is Bitch met de citadel van Vauban. Liefhebbers van natuur en rust zullen maximaal genieten in het nationaalpark des Vosges du Nord. Club Forme is een mooi en goed verzorgd wellnesscentrum met sauna en andere welzijnsvoorzieningen. Bezoek het centrum van Pompidou a Metz. Kom en geniet bij L’Etang de Hasselfurth.


Boek vanaf € p.w
  • Kindvriendelijk
  • Wasserette
  • Wifi kostenloos
  • Zwembad buiten
  • Parkeerplaats bij de woning
  • Fornuis
  • Oven
  • Sauna
GPS: "49.04007375","7.43997570"

Persoonlijk contact?

Ons team staat 6 dagen per week van 9.00 tot 18.00 voor u klaar om u te helpen met uw boeking of om alle vragen te beantwoorden.

038-3330101

Of stuur ons een email: info@vakantieparken.nl