Les Terrases d’Arcangues


Arcangues , Aquitanië , Frankrijk
Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0

Het vakantiepark les Terrase d’Arcanques staat in de Frans Baskenland. Het bestaat uit twee complexen compleet met tuin en zwembad op het park. U kijkt uit over de golfbaan van Arcanques. Elk appartement heeft een balkon, loggia of terras. Op 400m afstand ligt het dorp waar u ook het restaurant en het kaatsveld aan zult treffen. U kunt vers brood bij uw accommodatie laten bezorgen. De sauna met solarium zult u 3km verderop ontdekken. U heeft overal toegang tot Wifi internet. Er is parkeergelegenheid eventueel bij de accommodatie, niet altijd zonder kosten wel zonder reserveren. Op het park zult u voorzieningen aantreffen voor gehandicapten, u kunt het beste voor de juiste informatie het park bellen zodat het aansluit bij wat u nodig heeft. U zult in diverse appartementen en studio’s altijd een ingerichte keuken aantreffen.

De omgeving van het park is prachtig met de baai van Arcanques. De badplaats en tevens surfparadijs Biarritz ligt 7km verderop. Het natuurlijke strand ligt vlak bij dus ook hier geldt dat het park en de natuurlijke omgeving elkaar prachtig aanvullen. U kunt hier fijn genieten van een wandeling, golf spelen, fiesttocht, spelletjes tennis en paardrijden. Als u een leuke plaats wilt bezoeken denkt u dan aan Biarritz of Seant Jeans de Luz. U zult tijd te kort komen.


Boek vanaf € 271.00 p.w
  • Huisdieren welkom
  • Wasserette
  • Parkeerplaats bij de woning
GPS: "43.43710000","-1.52434000"
Rating: 7,0/10 , 1 Beoordelingen

Schrijf een review!

Persoonlijk contact?

Ons team staat 6 dagen per week van 9.00 tot 18.00 voor u klaar om u te helpen met uw boeking of om alle vragen te beantwoorden.

038-3330101

Of stuur ons een email: info@vakantieparken.nl