Les Jardins Ombrages


Cote d'Azur , Mandelieu la Napoule , Provence , Provence - Alpes - Côte d'Azur , Frankrijk
Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0

Het vakantiepark Les Jardins Ombrages ligt in Mandelieu Napoule. Dit vakantiepark heeft een comfortabele uitstraling met ruime tuinen, accommodaties met airconditioning. Het buitenzwembad is open van april tot oktober. De accommodaties zijn ingericht met terras, handig keukenblok, airconditioning. De studio’s en appartementen kunnen onderling verschillen in maat en prijs. Op het park ontdekt u voorzieningen voor gezellige activiteiten zoals tafeltennis, jeu de boules, volleyball. Uw huisdier is van harte welkom volgens de regels van het park.

In de omgeving van dit vakantiepark in Frankrijk vindt u op 50m van de winkels, het strand en de golfbaan op 1,5km. Vanaf de stad heeft u een prachtig uitzicht over de baai van Marseille. Bezoek het museum voor Volkskunst en Tradities in Moyenne Provence Draguignan, een leuke manier om kennis te maken met de historische achtergrond van dit gebied. De omgeving is prachtig hier met mooie plaatsen als Mandelieu la Napoule; de hoofdstad van de Mimosa. De golfbaan ligt 2km van Mandelieu Napoule. U kunt in Mandelieu gezellig winkelen en een thalassotherapie centrum bezoeken. Op 1,5km van het park ligt het strand en de buurt van de haven van Mandelieu La Napoule. U kunt in deze mooie natuurlijke omgeving genieten van uw welverdiende vakantie in Frankrijk en gezellige buitenactiviteiten.


Boek vanaf € 227.80 p.w
  • Huisdieren welkom
  • Kindvriendelijk
  • Wasserette
  • Parkeerplaats bij de woning
GPS: "43.54090000","6.93975000"

Persoonlijk contact?

Ons team staat 6 dagen per week van 9.00 tot 18.00 voor u klaar om u te helpen met uw boeking of om alle vragen te beantwoorden.

038-3330101

Of stuur ons een email: info@vakantieparken.nl