Le Hameau du Borsat


Rhone Alps , Val Claret , Franse Alpen , Frankrijk
Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0

Voor uw zomerverblijf in de bergen is deze sportieve en dynamische vakantiebestemming dat in het hart ligt van de Franse Alpen is Tignes Val Claret een toppunt van een sportieve vakantie voor het hele gezin. De Résidence Le Hameau du Borsat ligt op een hoogte van 2100 meter vlakbij de kabelbaan die direct naar de Glacier de la Grande Motte leidt. De moderne chaletachtige gebouwen met appartementen, van studio's voor 4 personen tot 2-3 kamerappartementen voor 6 personen zijn allemaal comfortabel en praktisch ingericht. De kitchenette is van alle moderne gemakken voorzien zoals een oven of magnetron en een afwasmachine, behalve in de studio's. De badkamer is uitgerust met douche en toilet en in de woonkamer is een televisie geïnstalleerd.

Tijdens de zomermaanden juli en augustus is er voor kinderen van 4 tot 14 jaar (5 halve dagen per week) een gratis activiteitenprogramma. Ook worden er gratis wandelingen georganiseerd onder leiding van een gids (2 halve dagen per verblijf). Wij hebben een beperkt aantal appartementen beschikbaar voor mensen met een beperkte mobiliteit en gehandicapten. Als u hiervan gebruik wilt maken, raden wij u aan om tijdig te reserveren.

De omgeving

De Alpen lenen zich bij uitstek voor een sportieve vakantie en er wordt dan ook van alles aangeboden. Je kunt het zo gek niet bedenken of het kan hier. Fietsen, mountainbiken, wandelen (uiteraard!), watersporten op het meer, golf, paragliding, rafting, boogschieten en nog veel meer. Met de Sportigneskaart, die u in Tignes Val Claret kunt aanschaffen en die overal in de omgeving geldig is, kunt u tijdens het hoogseizoen een aantal sporten per persoon en per week gratis doen en u kunt gratis twee sessies kiezen uit alle activiteiten. De kaart is ook geldig voor paardrijden en toegang tot het waterpark Acroland waar je ongekende avontuurlijke sprongen kunt maken en nog veel meer. Je kunt ook gaan paragliden of naar het skatepark gaan. Je kunt ermee boogschieten of met airguns schieten.

Nationaal Park Vanoise

Een van de mooiste en grootste natuurgebieden in Frankrijk is het Parc National de la Vanoise. Het sluit aan bij het Italiaanse Gran Paradiso. De bergen zijn hier zeer hoog met de hoogste top van 3855 meter van de Grand Casse. In een poging om het oprukkende wintertoerisme en daarmee het verdwijnen van de bossen en andere begroeiing tegen te gaan, is dit park destijds opgericht. Nu zijn er duizenden steenbokken en gemzen, meer dan 100 soorten broedvogels, steenarenden en lammergieren. Dat geeft weer hoop op een normale ontwikkeling van de natuur.


Boek vanaf € 270.00 p.w
  • Huisdieren welkom
  • Kindvriendelijk
  • Parkeerplaats bij de woning
  • Televisie
  • Koelkast
  • Magnetron
GPS: "45.45559700","6.89837000"
Rating: 3,8/10 , 7 Beoordelingen

Schrijf een review!

Persoonlijk contact?

Ons team staat 6 dagen per week van 9.00 tot 18.00 voor u klaar om u te helpen met uw boeking of om alle vragen te beantwoorden.

038-3330101

Of stuur ons een email: info@vakantieparken.nl