La Rostagne


Cote d'Azur , Juan les Pins , Provence , Provence - Alpes - Côte d'Azur , Frankrijk
Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0

Dit mooie vakantiecomplex ligt in een rustige buurt van het plaatsje Juan les Pins aan de Middellandse Zee. De appartementen en studio’s zijn allemaal comfortabel ingericht en van moderne gemakken voorzien. De meeste appartementen in de gebouwen ‘Mimosas’ en ‘Lavandes’ hebben airconditioning en sommige zeezicht. Vraag ernaar als u boekt.

Op slechts 500 meter van het strand van het bruisende Juan les Pins/Antibes, is het hier aan de Côte d’Azur, genieten zoals veel vakantiegangers hier jaarlijks doen. Ieder jaar vindt er hier een groot jazzfestival plaats. Het La Rostagne Vakantiepark is een prima plek om uit te rusten en ’s avonds uit te gaan en als dat nog niet genoeg is, zijn de steden Cannes en Nice niet ver hier vandaan. Hier kun je de ‘rich and famous’ gewoon op straat tegen komen of je ziet ze op hun jacht borrelen terwijl je op de kade langs loopt. Gewoon vriendelijk groeten.


Boek vanaf € 282.20 p.w
  • Huisdieren welkom
  • Kindvriendelijk
  • Wasserette
  • Parkeerplaats bij de woning
GPS: "43.56960000","7.10688000"
Rating: 7,0/10 , 1 Beoordelingen

Schrijf een review!

Persoonlijk contact?

Ons team staat 6 dagen per week van 9.00 tot 18.00 voor u klaar om u te helpen met uw boeking of om alle vragen te beantwoorden.

038-3330101

Of stuur ons een email: info@vakantieparken.nl