Chat with us, powered by LiveChat
italie-4

Op verkenningstocht in
Italië

italie-3

Culturele hoogtepunten van
Italië

italie-2

Ontdekkingsreis door de natuur van
Italië

In Valle d’Aosta hebben wij op dit moment geen parken beschikbaar, maar neemt u vooral een kijkje bij deze parken, die het dichtste bij liggen.

Vakantieparken in Valle d’Aosta

De vakantieparken in Valle d’Aosta vindt u op unieke locaties. Valle d’Aosta staat bekend om het wat meer ruige en landelijk gebied. Het vakantiepark Residence Ciel Bleu kijkt uit over de Mont Blanc en de Mount Rosa. De bezoekers die graag in de natuur zijn en genieten van sportieve buitenactiviteiten zijn hier aan het juiste adres. U zult op dit park accommodaties ontdekken in verschillende maten en prijzen.
Het skiparadijs van Aosta ligt 16km verderop. Zomer en winter functioneert de cabine bij Pila, op deze manier kunt u maximaal genieten van het natuurlijke landschap, ook als u niet sportief bent of als u met kinderen stap bent of minder mobiel bent. Een bezoek aan een Italiaans restaurant kunt u net zo luxe of eenvoudig maken als u zelf wilt en de kinderen zijn meer dan welkom.
De voorzieningen op het park zijn leuk voor de kinderen zoals de speeltuin en het internet. Verder is er mountainbike verhuur, en u kunt tennissen op de tennisbaan, een spannende mountainbiketoer met de kinderen begint bij uw achterdeur. In deze omgeving ervaart u de sensatie van de bergen en cultuur op een en de zelfde plek, Mooie voorbeelden hiervan zijn Teatro Romano, Aosta kathedraal en Sant Orso. Jong en oud ervaart hier maximaal vakantieplezier.

Populair


Val d’Aosta

De vakantieparken in Val d’Aosta staan in Noord Italië. Als u hier de bergen intrekt, ontdekt u indrukwekkende bergen, grillige rotsen, afgronden en valleien. De twee talen die hier gesproken worden zijn Frans en Italiaans. Rondkijken in de omgeving is nog leuker als u samen met de kinderen de kastelen bij Aosta bezoekt zoals van Fenis, Verres of Chatillon..U kunt in deze omgeving mooie bergpassen volgen zoals de St Bernardpas en de Simplonpas, vergeet uw camera niet.

Onderweg kunt u op diverse uitkijkpunten stoppen bij de picknicktafel, met prachtige uitzichten en speelruimte voor de kinderen. Wandelen in deze omgeving van de vakantieparken in Val d’Oasta is heftig en indrukwekkend bijvoorbeeld door het ongerepte nationaalpark dle Gran Paradiso. De Gran Sasso vormt een mooie uitdaging voor de klimmers onder ons en dit is niet de hoogste top in het gebied dus wees voorbereid.Een familievakantie in de sneeuw met wintersportactiviteiten zijn goed verzorgd op locaties als Breuil Cervina, Chatillon en Valtournenche.

Er zijn zelfs een paar locaties waar u in de zomer nog kunt skiën. In Aosta kunt u dankzij de natuurlijke omstandigheden het hele jaar door plezier beleven aan uw vakantie in Italië. De Italiaanse gastronomie is een andere belangrijke toeristische trekpleister en u zult hier meer aantreffen dan de overbekende pizza en het Italiaanse ijs, dit zijn culinaire Italiaanse toppers zonder leeftijdsgrens. Verwen uzelf en uw favoriete reisgenoot met een fantastische vakantie in Valle d’Aosta.


038-3330101