Chat with us, powered by LiveChat
italie-4

Op verkenningstocht in
Italië

italie-3

Culturele hoogtepunten van
Italië

italie-2

Ontdekkingsreis door de natuur van
Italië

Trentino-Zuid Tirol vakantieparken ( 1 resultaten)
8,1
Vakantiepark Dolomiti Camping & Wellness Resort trentino-zuid-tirol
Dolomiti Camping & Wellness Resort


Het vakantiepark Dolomiti Camping & Wellness Resort ligt in Trentino Alto Adige. Uw stress verdwijnt...


Vakantieparken in Trentino Zuid Tirol

De vakantieparken in Trentino Zuid Tirol bieden goede faciliteiten voor activiteiten voor sport en de kinderen in combinatie met de gezellige vakantiehuizen op het park. Op deze manier kan het hele gezin en de hele groep samen genieten van hun vakantie terwijl iedereen toch doet wat hij of zij leuk vindt. Het bungalowpark Dolomiti Wellness resort biedt rust en ontspanning.

Dit is een prachtig voorbeeld van een park die heel bewust faciliteiten voor activiteiten aanbiedt aan de bezoekers, in dit geval voor een familievakantie met voorzieningen voor welzijn. U vindt hier dus zowel een hammam en sauna als fietsenverhuur , restaurant en voetbalveld. De kinderspeelplaats ligt vlakbij het zonneterras met hottub, er is aan alles gedacht. De Italianen weten heel goed hoe ze hun vakantiegangers moeten ontvangen. Vanaf het park kunt u eenvoudig het meer van Santa Giustina bezoeken en het skiparadijs van Madonna di Campiglio ligt 11km verderop.

Het vakantiepark Villa Oliva ligt in de rustige omgeving van Signa. Er is een buitenzwembad, er zijn vakantiehuizen in soorten en maten en deze zijn omringd met diverse terrassen en tuinen zodat u altijd een rustig plekje vindt op het bungalowpark. Vanaf de vakantieparken in Trentino Zuid Tirol kunt u een voudig de Zuid Tiroolse wijnroute volgen, op deze manier komt u door een prachtig landschap en u geeft uzelf de kans om een wijnboerderij te bezoeken. Onderweg vindt u genoeg picknickplaatsen met ruimte voor de kinderen en op de wijnboerderij is er ook steeds meer aandacht voor de kids. De Italiaanse vakantie zit het hele jaar door vol plezierige verrassingen.

Het vakantiegebied Trentino Zuid Tirol

De stad Bolzano is een van de Italiaanse steden die u zou kunnen bezoeken vanaf de vakantieparken in Trentino Zuid Tirol. Het is een oude stad met nog statige en historische herenhuizen en trappenhuizen en huizen met oude gevels. U kunt hier ook diverse musea bezoeken op het gebied van folkore en kunst.

In de stad Merano waar u ook het wellnesscentrum zult ontdekken, kunt u gezellig rondkijken met een deels historisch centrum en boven Merano in de bergen ligt het skigebied Meran 2000. Tot slot nog even wat anders. In Trentino Zuid Tirol liggen mooie meren zoals het meer van Levico, van Dobbiaco, van Caldaro en van Caldonazzo. In deze meren kunt u fantastisch zwemmen als het water eenmaal opgewarmd is door de Italiaanse zon. In de winter kunt u hier vaak schaatsen op natuurijs.

Andere buitenactiviteiten bij de meren buiten het winterseizoen zijn klimmen, golf spelen, paardrijden, deltavliegen en paragliden. Op het meer van Resia kunt u in de winter fantastisch ijszeilen , als u het nog nooit gedaan heeft, grijp uw kans als u het wilt proberen. U kiest met een Italiaanse vakantie voor ontspanning, samen genieten in een plezierig klimaat en lekker eten.

Vakantiepark Een droomvakantie aan het Gardameer
Een droomvakantie aan het Gardameer

Een vakantie aan het Gardameer is werkelijk all-round. Dat was ook de reden dat ik koos voor deze plaats. Je hebt hier geen horloge nodig, het eten is heerlijk en er is ruimte voor rust en actie. Dit waren drie belangrijke redenen voor mijn kennismaking met dit stukje van Italië.


038-3330101