Chat with us, powered by LiveChat
italie-4

Op verkenningstocht in
Italië

italie-3

Culturele hoogtepunten van
Italië

italie-2

Ontdekkingsreis door de natuur van
Italië

Piemonte vakantieparken ( 2 resultaten)
7,3
Vakantiepark Casa e Vela piemonte
Casa e Vela


Residence casa e Vela is prachtig gelegen aan het Lago Maggiore meer, in het plaatsje Oggebbio. U ku...
Residence Lago Maggiore


Kies voor een droomvakantie aan het Lagio Maggiore. Als u kiest voor residence Lagio Maggiore kunt ...


Vakantieparken in Piemonte

De vakantieparken in Piemonte vindt u in een wat minder bekende regio en de naam betekent ‘aan de voet van de bergen’. Op het vakantiepark appartemeten in Baveno kunt u kleinere en grote accommodaties huren. Uw huisdier is van harte welkom en bij de receptie vindt u alle informatie over excursies en activiteiten op en bij het park. Het strand ligt 200m verderop maar er is ook een zwembad op het park en er liggen nog andere meren in de omgeving. Het Aqualake is een waterpark waar zowel de ouders als kinderen plezier beleven aan een spetterend dagje uit. Residentie Casa e vela ligt prachtig aan het Lago Maggiore in het plaatsje Oggebbio.

U kunt uw huisdier meebrengen tegen een extra vergoeding. Er is een privestrand bij het bungalowpark met steiger voor uw boot, jet ski en waterfiets kunt u huren. Het restaurant maakt uw vakantie nog eenvoudiger als u geen zin aan koken heeft. Een boottocht maken naar het eiland Isola is een gezellige dagje uit voor iedereen. Residentie Trompe d’Oeil ligt 200m van de Antagnod skipistes, bij een Italiaans bergdorp in het Monterorsa skigebied. Het park is compleet ingericht met internet, speelruimte voor de kinderen, opslagruimte voor uw skilatten en mountainbikes en u kunt hier grotere en kleinere vakantiehuizen boeken. Dit zijn drie voorbeelden van mooie vakantieparken in Piemont op maat, het is maar net wat aansluit bij uw voorkeuren.

Het vakantiegebied Piemonte

Het Ortameer ligt in de omgeving van de vakantieparken in Piemonte In het meer ligt een ‘groot’ eiland met de naam Isola San Giulio, hier kunt u bijvoorbeeld een historische kerk uit de 9e eeuw ontdekken en wat rondwandelen op het eiland zoals langs de 21 kapelletjes naar de abdijgebouwen op de top. Het Lago Maggiore is een andere toeristische trekpleister met bekende plaatsen langs het meer zoals Locarno,

Ascona, Verbania, Luino en Stresa. In het voorjaar kan het smeltwater voor vervelende overstromingen in het dorp zorgen. Beide meren bieden talloze mogelijkheden voor watersport activiteiten zoals surfen, zeilen en boottochten maken binnen de gedragsregels van het meer. Een meer is een veilige omgeving voor het kennis maken met de watersport zoals surfen, vissen en zeilen. Langs de oevers staan diverse palmbomen. Kijk rond in de omgeving met de auto, fiets of motor en geniet van de eindeloze wijngaarden, in Piemonte wordt veelvuldig de truffel gevonden, een culinaire lekkernij voor velen.

De hoofdstad van Piemonte is Turijn. Dit is een echte Italiaanse stad met pleinen, winkels, straten met café’s en restaurants. U kunt hier ontspannen rondkijken, misschien een ijsje eten met de kinderen of genieten een romantisch dinertje met uw partner. Sfeer proeven in een voor u onbekende stad is altijd een leuke ervaring. In Piemonte kunt u van alles bekijken en doen, of u nu samen op stap bent of met de kinderen of met een groep vrienden.


038-3330101