Chat with us, powered by LiveChat
italie-4

Op verkenningstocht in
Italië

italie-3

Culturele hoogtepunten van
Italië

italie-2

Ontdekkingsreis door de natuur van
Italië

In Abruzzo hebben wij op dit moment geen parken beschikbaar, maar neemt u vooral een kijkje bij deze parken, die het dichtste bij liggen.

Vakantieparken in Abruzzo

De vakantieparken in Abruzzo liggen in Zuid Italië. De hoofdstad is L’Aquilla. Het vakantiegebied heeft een schat aan prachtige natuur met drie grote nationaalparken en een regionaal natuurpark. Stelt u zich eens voor, in het Abruzzo nationaalpark leven nog bruine beren, de twee hoogste toppen zijn Corno Grande op 2912m en Monte Amaro op 2795m.

De schitterende meren zoals het meer van Barrea , meer van Campotosto en het meer van Bomba zijn prachtige bestemmingen met de kinderen of vrienden voor wat watersport, een fijne wandeling of een spannende mountainbiketocht. En in deze omgeving kunt u een van de mooie bungalowparken in Abruzzo boeken, dat is pas luxe. U zult hier geen massatoerisme aantreffen. De parken zijn ingericht met plezierige faciliteiten voor sport en spel zoals sportvelden en zwembad, voor welzijn zoals hammam of Jacuzzi of sauna, voor cultuur zoals een georganiseerde stadswandeling in de omgeving of streekgebonden kooklessen, voor kinderen zoals speeltuin en amusement voor de kids. Het is maar net waar uw voorkeur naar uitgaat.

Populair


De omgeving van Abruzzo

In het vakantiegebied kunt u mooie steden en plaatsen bezoeken. Vanaf de vakantieparken in Abruzzo kunt u kiezen voor een stad als l’Aquila, Teramo of Lanciano. De grootste stad van Pescara is niet heel groot maar u vindt hier wel een mooie strandboulevard. Maak een toer met de auto door de bergen en ontdek de mooie bergdorpen van Abruzzo vooral in de provincie l’Aquila, deze zijn vaak nog heel authentiek zoals Pacento, Citvitella del Tronto en Pietracamela. Aan de kust vindt u mooie badplaatsen, dit zijn gemoedelijke plaatsen met strand, een centrum en u kunt hier op diverse locaties wat eten of een terrasje pakken.

Mooie voorbeelden hiervan zijn Alba Adriatica, Roseto degli Abruzzi, Pineto of Montesilvano. In het nooren van Abruzzo liggen de zeven zusterdorpjes de Sette Sorelle. Hier vindt u zeven vakantieoorden aan zee bij Martinisicuro, Alba Adriatica, Tortoreto, Giulianova, Roseto, Pineto en Silvi Marina. U vindt hier afwisselend zandstranden en kiezelstranden voor een veilige vakantie aan zee met de kinderen en natuurrlijk de watersport.

De stranden van Abruzzo

Vanaf de vakantieparken in Abruzzo kunt u eenvoudig een Italiaans strand bezoeken in een rustige sfeer zonder parkeerproblemen en overbevolkte stranden.

De kustlijn van Abruzzo is 133km lang. De lange zandstranden, drukke en rustige stranden ontvangen zowel toeristen als plaatselijke bevolking. Daarnaast vindt u hier ook schilderachtige stranden bij de pijnboombossen, rots- en kiezelstranden, er is ruimte voor romantiek op het strand en u kunt in een veilige omgeving genieten van uw familievakantie op het strand met kinderen. U vindt onder andere mooie stranden bij Sette Sorell, Pescara, Franca villa en Fosscesia. De stranden bij Pescara en Francavilla zijn de populairste stranden. Zowel kinderen als ouders als grootouders beleven plezier aan deze vakantie op deze bungalowparken in Abruzze.


038-3330101