hongarije-1

Puur genieten aan het Balatonmeer in
Hongarije

hongarije-2

Cultureel en culinair genieten in
Hongarije

hongarije-3

Beleef de schitterende natuur van
Hongarije

In Veszprém hebben wij op dit moment geen parken beschikbaar, maar neemt u vooral een kijkje bij deze parken, die het dichtste bij liggen.
Obora Golf


298 Km

Het vakantiepark Obora golf staat op een mooie plek in Zuid Bohemen, het is een golfdorp net buiten ...
9,0
Vakantiepark Lipno Lake Resort
Lipno Lake Resort


325 Km

Het vakantiepark Lipno Lake Resort ligt in het prachtige Zuid Bohemen. Dit vakantiepark biedt mooie ...
8,0
Vakantiepark Green Valley
Green Valley


401 Km

Green Valley Park is een ruim opgezet vakantiepark op een van de groene heuvels van het Tsjechische ...
Ferienland Sonnenwald


401 Km

Ferienland Sonnenwald bevindt zich even buiten Schöfweg in de deelstaat Beieren in het zuidoosten v...
6,4
Vakantiepark Feriendorf Am Hohen Bogen
Feriendorf Am Hohen Bogen


436 Km

Vakantiepark Am Hohen Bogen bevindt zich in het plaatsje Arrach, in het oosten van Duitsland. Vanuit...
Casa Rosada


448 Km

Het vakantiepark Casa Rosada ligt in Tragliatella in het vakantiegebied Veneto. Het park zelf is voo...
Samont


468 Km

Het vakantiepark Samont in Veneto is een ideale vakantiebestemming voor een familievakantie midden i...
Residence Concordia


469 Km

Hotel Concordia ligt slechts 300m van de Spaanse steppen in het hart van Rome. Vanaf het dakterras k...
Hotel Concordia ligt slechts 300m van de Spaanse steppen in het hart van Rome. Vanaf het dakterras kijkt u uit over het historische centrum en de St Peter’s koepel. De beroemde Trevo fontein is ongeveer vijf minuten lopen.

De accommodatie bestaat uit een gebouw uit de 18e eeuw, ingericht met gezellige kamers met airconditioning en televisie, vaak voorzien van balkon. In de gemeenschappelijke ruimtes heeft u tegen vergoeding toegang tot Wifi internet. U zult hier diverse praktische diensten aantreffen voor een comfortabel verblijf. Uw huisdier is van harte welkom tegen een extra vergoeding en volgens de regels van het vakantiepark .

Als u afhankelijk van openbaar vervoer bent, is dit vakantiepark Residence Concordia een goede optie. Er liggen twee metro stations op vijf minute lopen. De Via dei Condotti vindt u 300m verderop. Bij de receptive kunt u informeren naar de excursies die georganiseerd worden, in en rond Rome, hier vindt u de actuele informatie en mogelijkheden. Als u met de auto komt, kunt u het beste een parkeerplaats reserveren voor een onbezorgde vakantie.

De stad Rome met al zijn historie, charme en sfeer is uiteraard de! toeristische trekpleister. Vaticaanstad is daarvan een bijzonder voorbeeld. Het is de kleinste onafhankelijke staat van de wereld, het Sint Pietersplein ligt in de Vaticaanstad,verder vindt u hier een grote verzameling van historische gebouwen en religieuze kunst. Een paar bekende voorbeelden hiervan is het Vaticaan museum en de Sint Pieterbasiliek. Daarnaast kunt u kiezen voor talloze stadswandelingen langs bekende en onbekende historische monumenten. Wist u dat u gedurende een jaar elke dag een andere kerk,basiliek of gebedshuis kunt bezoeken? U vindt er zelfs meer dan 365! Een andere manier om de stad te verkennen zijn bussen met open dak en de Fiets. Afhankelijk van uw wensen en mogelijkheden kunt u op uw eigen manier kennis maken met deze stad.

Houdt rekening met de warmte in de zomer. Als u kiest voor de fiets of een wandeling door de stad, zorg onderweg voor voldoende drinken en goed schoeisel en kleding. Op deze manier beleeft u nog meer plezier aan uw vakantie in Rome.

Populair


Populaire regio’s & streken

Hongarije
Hongarije

Mooie steden in Veszprem

Verken de mooie steden in Veszprem zoals de badplaats Balatonalmadi, Balatonfüred of Papa. De Hongaren zijn trots op hun land, gastronomie en taal, dat zult u wel merken als u wat meer contact met de Hongaren heeft. Rondkijkend in dit vakantiegebied ontdekt u mooie plaatsjes als Ajka met het interessante Mijnmuseum, wat herinnert aan de voormalige mijnactiviteiten in dit gebied. Het Ajka Park is een andere verrassing voor u met een Openlucht wapen- en vliegtuigmuseum, hier kunt u ook fijn roeien en wandelen in het park. De badplaats Balatonalmadi ligt niet ver van een vakantiepark in Veszprem. Het is de derde grote badplaats aan het Balatonmeer.

Er loopt een loopbrug naar het strand vanaf het dorp, u kunt dus als voetganger veilig oversteken naar de oevers van het meer. Deze badplaats trok in 1877 al veel vakantiegangers en is sindsdien nonstop in beweging, u vindt hier het grootste strand van de noordkust. U kunt hier leuk winkelen, gezellig uit eten en rondwandelen, de oude kerken zijn vaak opengesteld voor bezoekers dus grijp uw kans.
Balatonfüred is een historische badplaats met twee sfeervolle jachthavens. Het Balatonwijntje is een onmisbaar onderdeel van dit vakantiegebied, al is het alleen maar proeven. U kunt hier fantastisch ontspannen in de stijlvolle badhuizen met spavoorzieningen zoals thermische baden, sauna’s en professionele massages, goed voor lichaam en ziel.

Papa is een historische stad bij de Bakony heuvels. In Papa kunt u het Eszterhazy slot bezoeken op een terrein van 70ha, iets verderop staat de kerk met twee grote torens in Barokstijl. In deze stad zult u zeker kennis maken met de wijnen uit de Somlo regio.
De vakantieparken in Veszprem ontvangen u met open deuren en warme gastvrijheid voor een fantastische vakantie in Hongarije.


038-3330101