hongarije-1

Puur genieten aan het Balatonmeer in
Hongarije

hongarije-2

Cultureel en culinair genieten in
Hongarije

hongarije-3

Beleef de schitterende natuur van
Hongarije

In Veszprém hebben wij op dit moment geen parken beschikbaar, maar neemt u vooral een kijkje bij deze parken, die het dichtste bij liggen.
8,3
Vakantiepark Residence Duna
Residence Duna


73 Km

Het vakantiepark Panorama Residence Duna is gelegen in een adembenemend pittoresk dorpje.
Obora Golf


298 Km

Het vakantiepark Obora golf staat op een mooie plek in Zuid Bohemen, het is een golfdorp net buiten ...
9,1
Vakantiepark Bad Kleinkirchheim
Bad Kleinkirchheim


318 Km

Het vakantiepark Bad Kleinkirchheim ligt in de wintersportplaats Kleinkirchheim in Oostenrijk.
9,0
Vakantiepark Lipno Lake Resort
Lipno Lake Resort


325 Km

Het vakantiepark Lipno Lake Resort ligt in het prachtige Zuid Bohemen. Dit vakantiepark biedt mooie ...
8,4
Vakantiepark Marina Lipno
Marina Lipno


326 Km

Het vakantiepark Marina Lipno ligt aan het prachtige Lipnomeer in Zuid Bohemen. De natuurlijke omgev...
8,7
Vakantiepark Katschberg
Katschberg


328 Km

Vakantiepark Katschberg is prachtig gelegen in de bergen op de grens van Karinthië en het Salzburge...
8,2
Vakantiepark Rehrenberg
Rehrenberg


395 Km

Het vakantiedorp Rehrenberg is gelegen midden op de hoge bergen van Oostenrijk in het gebied Salzbur...
8,0
Vakantiepark Green Valley
Green Valley


401 Km

Green Valley Park is een ruim opgezet vakantiepark op een van de groene heuvels van het Tsjechische ...
Green Valley Park is een ruim opgezet vakantiepark op een van de groene heuvels van het Tsjechische Reuzengebergte. De vrijstaande bungalows waarin u verblijft zijn gebouwd in traditionele Tsjechische stijl maar beschikken wel over alle westerse luxe zoals een compleet ingerichte keuken, open haard en tv met Nederlandse zenders. U mag uw huisdieren tegen betaling meenemen.

Op het park vindt u een buitenzwembad, minigolfbaan, volleybalveld, fietsverhuur, snackbar, dierenweide, kinderspeeltuin, manege, luchtkussen, visvijver en trampoline dus er is voor jong en oud wat te doen!

Naast prachtige wandelingen of mountainbiketochten in het bos zijn er tal van andere leuke uitstapjes mogelijk, zoals een excursie naar een van de oude kastelen in de buurt, naar een Tsjechische brouwerij, naar een kristalfabriek of naar de hoogste berg van Tsjechië op 1602 m hoogte. Dat wordt een ontspannende vakantie voor de hele familie in het mooie Tsjechië!

Populair


Populaire regio’s & streken

Hongarije
Hongarije

Mooie steden in Veszprem

Verken de mooie steden in Veszprem zoals de badplaats Balatonalmadi, Balatonfüred of Papa. De Hongaren zijn trots op hun land, gastronomie en taal, dat zult u wel merken als u wat meer contact met de Hongaren heeft. Rondkijkend in dit vakantiegebied ontdekt u mooie plaatsjes als Ajka met het interessante Mijnmuseum, wat herinnert aan de voormalige mijnactiviteiten in dit gebied. Het Ajka Park is een andere verrassing voor u met een Openlucht wapen- en vliegtuigmuseum, hier kunt u ook fijn roeien en wandelen in het park. De badplaats Balatonalmadi ligt niet ver van een vakantiepark in Veszprem. Het is de derde grote badplaats aan het Balatonmeer.

Er loopt een loopbrug naar het strand vanaf het dorp, u kunt dus als voetganger veilig oversteken naar de oevers van het meer. Deze badplaats trok in 1877 al veel vakantiegangers en is sindsdien nonstop in beweging, u vindt hier het grootste strand van de noordkust. U kunt hier leuk winkelen, gezellig uit eten en rondwandelen, de oude kerken zijn vaak opengesteld voor bezoekers dus grijp uw kans.
Balatonfüred is een historische badplaats met twee sfeervolle jachthavens. Het Balatonwijntje is een onmisbaar onderdeel van dit vakantiegebied, al is het alleen maar proeven. U kunt hier fantastisch ontspannen in de stijlvolle badhuizen met spavoorzieningen zoals thermische baden, sauna’s en professionele massages, goed voor lichaam en ziel.

Papa is een historische stad bij de Bakony heuvels. In Papa kunt u het Eszterhazy slot bezoeken op een terrein van 70ha, iets verderop staat de kerk met twee grote torens in Barokstijl. In deze stad zult u zeker kennis maken met de wijnen uit de Somlo regio.
De vakantieparken in Veszprem ontvangen u met open deuren en warme gastvrijheid voor een fantastische vakantie in Hongarije.


038-3330101