Chat with us, powered by LiveChat
hongarije-1

Puur genieten aan het Balatonmeer in
Hongarije

hongarije-2

Cultureel en culinair genieten in
Hongarije

hongarije-3

Beleef de schitterende natuur van
Hongarije

In Veszprém hebben wij op dit moment geen parken beschikbaar, maar neemt u vooral een kijkje bij deze parken, die het dichtste bij liggen.
8,0
Vakantiepark Green Valley
Green Valley


401 Km

Green Valley Park is een ruim opgezet vakantiepark op een van de groene heuvels van het Tsjechische ...
Ferienland Sonnenwald


401 Km

Ferienland Sonnenwald bevindt zich even buiten Schöfweg in de deelstaat Beieren in het zuidoosten v...
6,4
Vakantiepark Feriendorf Am Hohen Bogen
Feriendorf Am Hohen Bogen


436 Km

Vakantiepark Am Hohen Bogen bevindt zich in het plaatsje Arrach, in het oosten van Duitsland. Vanuit...
Casa Rosada


448 Km

Het vakantiepark Casa Rosada ligt in Tragliatella in het vakantiegebied Veneto. Het park zelf is voo...
Residence Concordia


469 Km

Hotel Concordia ligt slechts 300m van de Spaanse steppen in het hart van Rome. Vanaf het dakterras k...
7,5
Vakantiepark Albarella
Albarella


489 Km

Isola Albarella is een uniek vakantie-eiland dat aan de Adriatische kust en in het plaatsje Rosolina...
Lidi di Comacchio


515 Km

Het vakantiepark in Lidi di Comacchio in Emilia Romagna ligt op unieke locaties. Lidi di Comacchio s...
9,0
Vakantiepark Residence Cleo
Residence Cleo


519 Km

Met het vakantiepark Residence Cleo in Italië kiest u voor moderne en ruime appartementen aan de Ad...
Met het vakantiepark Residence Cleo in Italië kiest u voor moderne en ruime appartementen aan de Adriatische kust. Het park biedt bijna alles voor een comfortabel verblijf, van Wifi internet tot wellnessvoorzieningen, van een barbecue in de tuin tot gratis parkeergelegenheid. Het park is plezierig voor paren op zoek naar romantiek dankzij de ruime opzet voor privacy maar ook plezierig voor gezinnen met kinderen dankzij de vele activiteiten die u hier aan zult treffen.

De strandvakantie is een groot succes dankzij het eigen prive strand bij het park en als u wat verder wilt kijken kunt u ook kiezen voor Ravenna op 25km. Bij het buitenzwembad op het park staan de ligbedden met parasols voor u klaar. Het fitnesscentrum is ingericht met sauna, Turks bad, massage, hamam, stoombad en hot tub.

U kunt prima actief genieten vanaf het park, u kunt fijn wandelen, fietsen en vissen, voor informatie over de visvergunning kunt u informeren bij de receptie. U kunt op het park fietsen huren. Een bezoek aan de jachthaven vlakbij is leuk, u kijkt uw ogen uit als u hier wat sfeer gaat proeven, een terrasje pakt en geniet van de activeiten om u heen.

De omgeving verkennen is zeker de moeite waard. Zo ligt het park slechts 400m van het centrum van Lido of Este voor de nieuwe toeristische jachthaven. Ontdek ook Lidi van Commacchio, dit ligt in het hart van de Po-delta. Comacchio is een historisch juweeltje met water, kanalen, bruggen en kerken die huizen en wijken met elkaar verbinden. U vindt in deze stad diverse historische gebouwen met bijzondere architectuur en religieuze betekenis. Bewonder de kunst in Palazzio dei Diamanti, ontdek de mooie plekjes tijdens een rondwandeling door deze stad, hier krijgt u geen spijt van.

Het mooie weer en het lekkere eten van Italië maken deze vakantie compleet. Aarzel niet langer en kies voor het mooie Italië.

Populair


Populaire regio’s & streken

Hongarije
Hongarije

Mooie steden in Veszprem

Verken de mooie steden in Veszprem zoals de badplaats Balatonalmadi, Balatonfüred of Papa. De Hongaren zijn trots op hun land, gastronomie en taal, dat zult u wel merken als u wat meer contact met de Hongaren heeft. Rondkijkend in dit vakantiegebied ontdekt u mooie plaatsjes als Ajka met het interessante Mijnmuseum, wat herinnert aan de voormalige mijnactiviteiten in dit gebied. Het Ajka Park is een andere verrassing voor u met een Openlucht wapen- en vliegtuigmuseum, hier kunt u ook fijn roeien en wandelen in het park. De badplaats Balatonalmadi ligt niet ver van een vakantiepark in Veszprem. Het is de derde grote badplaats aan het Balatonmeer.

Er loopt een loopbrug naar het strand vanaf het dorp, u kunt dus als voetganger veilig oversteken naar de oevers van het meer. Deze badplaats trok in 1877 al veel vakantiegangers en is sindsdien nonstop in beweging, u vindt hier het grootste strand van de noordkust. U kunt hier leuk winkelen, gezellig uit eten en rondwandelen, de oude kerken zijn vaak opengesteld voor bezoekers dus grijp uw kans.
Balatonfüred is een historische badplaats met twee sfeervolle jachthavens. Het Balatonwijntje is een onmisbaar onderdeel van dit vakantiegebied, al is het alleen maar proeven. U kunt hier fantastisch ontspannen in de stijlvolle badhuizen met spavoorzieningen zoals thermische baden, sauna’s en professionele massages, goed voor lichaam en ziel.

Papa is een historische stad bij de Bakony heuvels. In Papa kunt u het Eszterhazy slot bezoeken op een terrein van 70ha, iets verderop staat de kerk met twee grote torens in Barokstijl. In deze stad zult u zeker kennis maken met de wijnen uit de Somlo regio.
De vakantieparken in Veszprem ontvangen u met open deuren en warme gastvrijheid voor een fantastische vakantie in Hongarije.


038-3330101