Chat with us, powered by LiveChat
hongarije-1

Puur genieten aan het Balatonmeer in
Hongarije

hongarije-2

Cultureel en culinair genieten in
Hongarije

hongarije-3

Beleef de schitterende natuur van
Hongarije

In Somogy hebben wij op dit moment geen parken beschikbaar, maar neemt u vooral een kijkje bij deze parken, die het dichtste bij liggen.
Casa Rosada


416 Km

Het vakantiepark Casa Rosada ligt in Tragliatella in het vakantiegebied Veneto. Het park zelf is voo...
Ferienland Sonnenwald


423 Km

Ferienland Sonnenwald bevindt zich even buiten Schöfweg in de deelstaat Beieren in het zuidoosten v...
7,5
Vakantiepark Albarella
Albarella


436 Km

Isola Albarella is een uniek vakantie-eiland dat aan de Adriatische kust en in het plaatsje Rosolina...
Residence Concordia


438 Km

Hotel Concordia ligt slechts 300m van de Spaanse steppen in het hart van Rome. Vanaf het dakterras k...
Lidi di Comacchio


459 Km

Het vakantiepark in Lidi di Comacchio in Emilia Romagna ligt op unieke locaties. Lidi di Comacchio s...
9,0
Vakantiepark Residence Cleo
Residence Cleo


462 Km

Met het vakantiepark Residence Cleo in Italië kiest u voor moderne en ruime appartementen aan de Ad...
6,4
Vakantiepark Feriendorf Am Hohen Bogen
Feriendorf Am Hohen Bogen


463 Km

Vakantiepark Am Hohen Bogen bevindt zich in het plaatsje Arrach, in het oosten van Duitsland. Vanuit...
8,0
Vakantiepark Green Valley
Green Valley


466 Km

Green Valley Park is een ruim opgezet vakantiepark op een van de groene heuvels van het Tsjechische ...
Green Valley Park is een ruim opgezet vakantiepark op een van de groene heuvels van het Tsjechische Reuzengebergte. De vrijstaande bungalows waarin u verblijft zijn gebouwd in traditionele Tsjechische stijl maar beschikken wel over alle westerse luxe zoals een compleet ingerichte keuken, open haard en tv met Nederlandse zenders. U mag uw huisdieren tegen betaling meenemen.

Op het park vindt u een buitenzwembad, minigolfbaan, volleybalveld, fietsverhuur, snackbar, dierenweide, kinderspeeltuin, manege, luchtkussen, visvijver en trampoline dus er is voor jong en oud wat te doen!

Naast prachtige wandelingen of mountainbiketochten in het bos zijn er tal van andere leuke uitstapjes mogelijk, zoals een excursie naar een van de oude kastelen in de buurt, naar een Tsjechische brouwerij, naar een kristalfabriek of naar de hoogste berg van Tsjechië op 1602 m hoogte. Dat wordt een ontspannende vakantie voor de hele familie in het mooie Tsjechië!

Populair


Populaire regio’s & streken

Hongarije
Hongarije

Igal , Kaposvár, Balatonföldvar en Siofok

De plaats Igal ligt tussen het Balatonmer en Kaposvár in een heuvelachtige omgeving niet ver van het Balatonmeer. De thermale baden hebben op veel bezoekers een positief effect op ziektesymptomen dankzij het geneeskrachtige werking van het water. Er is medisch personeel aanwezig voor professionele begeleiding als u deze thermaalbaden bezoekt. Er zijn twee grote bassins en daarnaast kunt u als bezoeker gebruik maken van de sauna en andere ontspannende faciliteiten zoals de waterglijbaan en massagebaden. Uiteraard kunt u hier kennis maken met de Hongaarse keuken.
Balatonföldvar ligt aan de zuidelijke kust van het Balatonmeer, met op de achtergrond de berg Kőröshegy. In de omgeving werden archeologische vondsten ontdekt uit de 4e eeuw waarschijnlijk met een Keltische achtergrond. De badplaats ontstond dankij de graf Szechenyi familie in de 19e eeuw.

In 1896 werd de eerste spa geopend hier. De historische achtergrond van deze badplaats verklaart de stijlvolle uitstraling. De plaats ligt tegenover het eiland Tihany. Ontdek hier ook de haven en historische gebouwen zoals de RK kerk. Kaposvár is een Hongaarse stad aan de rivier de Kapos. De stad met het historische centrum is het bekijken waard. De stad huisvest historische gebouwen zoals het Rippl Ronaimuseum met kunstwerken van plaatselijke kunstenaars uit Somogy. Het gebouw Gergely Csikytheater uit 1911 is een ander prachtige stukje historie van de stad. De stad word omringd door een mooi natuurlijk landschap tussen Balaton en Drava. De thermale bron met geneeskrachtig water met warm water tot 53 graden is een belangrijke toeristische trekpleister. Het bad ligt iets buiten de stad zelf. Hier kunt u ook inschrijven op behandelingen door een masseur, kapper, pedicure en een bezoek brengen aan de sauna en onderwaterstraalbaden. In Kaposvár kunt u mentaal en fysiek ontspannen, dat is toch het doel van een vakantie in Hongarije?

Siofok is een bekende toeristische stad in Hongarije en de grootste badplaats aan het Balatonmeer. Een stadswandeling door de stad mag u zichzelf niet onthouden, zo komt u langs de mooiste plekjes. Ontdek het historische centrum en de oude watertoren , ga lekker uit eten in de stad of ga wat winkelen. Siofok is een van de rijkste Hongaarse steden, dat ziet u terug in de prijzen van de stad. Het goede nieuws is dat kijken – niets- kost! Een vakantie in Hongarije kunt u net zo duur maken als u zelf wilt en de vakantieparken in Somogy vindt u alle prijsklassen. Prettige vakantie in Somogy!


038-3330101