hongarije-1

Puur genieten aan het Balatonmeer in
Hongarije

hongarije-2

Cultureel en culinair genieten in
Hongarije

hongarije-3

Beleef de schitterende natuur van
Hongarije

In Somogy hebben wij op dit moment geen parken beschikbaar, maar neemt u vooral een kijkje bij deze parken, die het dichtste bij liggen.
Obora Golf


341 Km

Het vakantiepark Obora golf staat op een mooie plek in Zuid Bohemen, het is een golfdorp net buiten ...
9,0
Vakantiepark Lipno Lake Resort
Lipno Lake Resort


352 Km

Het vakantiepark Lipno Lake Resort ligt in het prachtige Zuid Bohemen. Dit vakantiepark biedt mooie ...
Casa Rosada


416 Km

Het vakantiepark Casa Rosada ligt in Tragliatella in het vakantiegebied Veneto. Het park zelf is voo...
Ferienland Sonnenwald


423 Km

Ferienland Sonnenwald bevindt zich even buiten Schöfweg in de deelstaat Beieren in het zuidoosten v...
7,5
Vakantiepark Albarella
Albarella


436 Km

Isola Albarella is een uniek vakantie-eiland dat aan de Adriatische kust en in het plaatsje Rosolina...
Residence Concordia


438 Km

Hotel Concordia ligt slechts 300m van de Spaanse steppen in het hart van Rome. Vanaf het dakterras k...
Samont


439 Km

Het vakantiepark Samont in Veneto is een ideale vakantiebestemming voor een familievakantie midden i...
Lidi di Comacchio


459 Km

Het vakantiepark in Lidi di Comacchio in Emilia Romagna ligt op unieke locaties. Lidi di Comacchio s...

Het vakantiepark in Lidi di Comacchio in Emilia Romagna ligt op unieke locaties. Lidi di Comacchio staat voor zeven familiebadplaatsen met mooie brede zandstranden. Om een voorbeeld te geven, Lido di Volano wordt letterlijk omringd door pijnboombossen en wat rustige badplaatsen zijn Lido di Pompoa en Lido degli Scacchi. Zo heeft elk van de zeven badplaatsen een eigen charme. Als u in Porto Garibaldi bent, ontdekt u het grote aanbod van restaurants, dit kunt u net zo luxe of eenvoudig maken als u zelf wilt. De Italiaanse keuken zal u niet teleurstellen. In deze omgeving kunt u eindeloos wandelen, er lopen diverse wandelroutes die de zeven plaatsen aan elkaar verbinden.

Het vakantiepark in Italië bij Lido di Pompoa Delta Blu residentie is compleet ingericht met buitenzwembad, tuin en gratis toegang tot Wifi internet en het strand ligt 200m verderop. De accommodaties zijn basis en gezellig ingericht en het vliegveld ligt 40km verderop. Dit is slechts een van de vele voorbeelden van een goed verzorgde vakantie in Italië. Aan de kust kunt u genieten van de prachtige stranden en vanaf de plaatsen zelf kunt u mooie boottochten boeken. Dit vakantiegebied heeft al veel toeristen een onvergetelijke vakantie bezorgd.

Populair


Populaire regio’s & streken

Hongarije
Hongarije

Igal , Kaposvár, Balatonföldvar en Siofok

De plaats Igal ligt tussen het Balatonmer en Kaposvár in een heuvelachtige omgeving niet ver van het Balatonmeer. De thermale baden hebben op veel bezoekers een positief effect op ziektesymptomen dankzij het geneeskrachtige werking van het water. Er is medisch personeel aanwezig voor professionele begeleiding als u deze thermaalbaden bezoekt. Er zijn twee grote bassins en daarnaast kunt u als bezoeker gebruik maken van de sauna en andere ontspannende faciliteiten zoals de waterglijbaan en massagebaden. Uiteraard kunt u hier kennis maken met de Hongaarse keuken.
Balatonföldvar ligt aan de zuidelijke kust van het Balatonmeer, met op de achtergrond de berg Kőröshegy. In de omgeving werden archeologische vondsten ontdekt uit de 4e eeuw waarschijnlijk met een Keltische achtergrond. De badplaats ontstond dankij de graf Szechenyi familie in de 19e eeuw.

In 1896 werd de eerste spa geopend hier. De historische achtergrond van deze badplaats verklaart de stijlvolle uitstraling. De plaats ligt tegenover het eiland Tihany. Ontdek hier ook de haven en historische gebouwen zoals de RK kerk. Kaposvár is een Hongaarse stad aan de rivier de Kapos. De stad met het historische centrum is het bekijken waard. De stad huisvest historische gebouwen zoals het Rippl Ronaimuseum met kunstwerken van plaatselijke kunstenaars uit Somogy. Het gebouw Gergely Csikytheater uit 1911 is een ander prachtige stukje historie van de stad. De stad word omringd door een mooi natuurlijk landschap tussen Balaton en Drava. De thermale bron met geneeskrachtig water met warm water tot 53 graden is een belangrijke toeristische trekpleister. Het bad ligt iets buiten de stad zelf. Hier kunt u ook inschrijven op behandelingen door een masseur, kapper, pedicure en een bezoek brengen aan de sauna en onderwaterstraalbaden. In Kaposvár kunt u mentaal en fysiek ontspannen, dat is toch het doel van een vakantie in Hongarije?

Siofok is een bekende toeristische stad in Hongarije en de grootste badplaats aan het Balatonmeer. Een stadswandeling door de stad mag u zichzelf niet onthouden, zo komt u langs de mooiste plekjes. Ontdek het historische centrum en de oude watertoren , ga lekker uit eten in de stad of ga wat winkelen. Siofok is een van de rijkste Hongaarse steden, dat ziet u terug in de prijzen van de stad. Het goede nieuws is dat kijken – niets- kost! Een vakantie in Hongarije kunt u net zo duur maken als u zelf wilt en de vakantieparken in Somogy vindt u alle prijsklassen. Prettige vakantie in Somogy!


038-3330101