hongarije-1

Puur genieten aan het Balatonmeer in
Hongarije

hongarije-2

Cultureel en culinair genieten in
Hongarije

hongarije-3

Beleef de schitterende natuur van
Hongarije

In Fejér hebben wij op dit moment geen parken beschikbaar, maar neemt u vooral een kijkje bij deze parken, die het dichtste bij liggen.
8,3
Vakantiepark Residence Duna
Residence Duna


65 Km

Het vakantiepark Panorama Residence Duna is gelegen in een adembenemend pittoresk dorpje.
Obora Golf


329 Km

Het vakantiepark Obora golf staat op een mooie plek in Zuid Bohemen, het is een golfdorp net buiten ...
9,0
Vakantiepark Lipno Lake Resort
Lipno Lake Resort


362 Km

Het vakantiepark Lipno Lake Resort ligt in het prachtige Zuid Bohemen. Dit vakantiepark biedt mooie ...
9,1
Vakantiepark Bad Kleinkirchheim
Bad Kleinkirchheim


363 Km

Het vakantiepark Bad Kleinkirchheim ligt in de wintersportplaats Kleinkirchheim in Oostenrijk.
8,4
Vakantiepark Marina Lipno
Marina Lipno


363 Km

Het vakantiepark Marina Lipno ligt aan het prachtige Lipnomeer in Zuid Bohemen. De natuurlijke omgev...
8,7
Vakantiepark Katschberg
Katschberg


373 Km

Vakantiepark Katschberg is prachtig gelegen in de bergen op de grens van Karinthië en het Salzburge...
8,0
Vakantiepark Green Valley
Green Valley


416 Km

Green Valley Park is een ruim opgezet vakantiepark op een van de groene heuvels van het Tsjechische ...
8,2
Vakantiepark Rehrenberg
Rehrenberg


439 Km

Het vakantiedorp Rehrenberg is gelegen midden op de hoge bergen van Oostenrijk in het gebied Salzbur...
Het vakantiedorp Rehrenberg is gelegen midden op de hoge bergen van Oostenrijk in het gebied Salzburgerland. Op vakantiepark Rehrenberg zijn meer dan 125 verschillende luxe appartementen (voor 2 tot 10 personen) mooi tegen de helling gebouwd. Alle appartementen zijn voorzien van een terras of balkon. Er zijn ook speciale huisdiervrije- en rookvrije appartementen.

Vakantiepark Rehrenberg beschikt over verschillende faciliteiten waaronder een binnenzwembad met kinderbad en whirlpool en een verwarmd buitenbad, solarium, biljart- en voetbaltafels, kinderclub, fietsenverhuur, restaurant, speeltuintjes, supermarkt en een speelhal.

Ook in de omgeving van vakantiepark Rehrenberg is veel te doen. Zo kunt u een van de vele gezellige dorpjes bezoeken of naar Zell am See gaan en hier de schoonste meren van Europa opzoeken. De omgeving van vakantiepark Rehrenberg leent zich ook ideaal voor wandeltochten en fietstochten te maken in bergen. Of wat dacht u van raften en paragliden. Kortom, het verblijf in het vakantiedorp Rehrenberg staat garant voor een geslaagde vakantie vol natuur en rust!

Populair


Populaire regio’s & streken

Hongarije
Hongarije

Székesféhervár

Székesféhervár is een populaire bestemming voor de toeristen vanaf de vakantieparken in Fejér. Het is een oude nederzetting waar de geschiedenis niet stil heeft gestaan. Maar liefst 32 Hongaarse koningen werden gekroond in de Koninklijke Basiliek in deze provincie en op de koninklijke begraafplaats vindt u indrukwekkende namen op de grafmonumenten. De tuin van Ancient Ruins bij het National memorial park is een belangrijke historisch monument, het was onderdeel van een belangrijke Basiliek vele jaren terug. Voor de liefhebbers: ontdek de barokke historische gebouwen zols het bisschoppelijk paleis of het Zichy paleis. Székesféhervár is de Stad der Koningen met een uniek mooie binnenstad. Het is een van de oudste Hongaarse steden. Liefhebbers van theater, muziek en toneel zullen zeker genieten van de voorstellingen die hier gegeven worden, laat u niet weerhouden door de taal, sfeer proeven is ook fantastisch.

Het Velencemeer

Het Velencemeer ligt in het verlengde van het Balatonmeer en is een kleine uitgave van het Balatonmeer. Aan de zuidelijke oevers liggen mooie strandbaden als Velencefürdő, Gárdony en Ágárd. Het meer is niet heel groot met een oppervlakte van 26km2 maar de voorzieningen zijn goed verzorgd. Het ligt in de prachtige omgeving van het Velencegebergte en de berg Meleghegy- Warme berg met een hoogte van 325m. Een deel van het meer is een vogelreservaat dankzij de ideale leefomstandigheden voor de vogels. Het water van het meer is warm met zomerse temperaturen tussen 26 en 28 graden. U kunt hier dus heerlijk zonnenbaden en zwemmen tijdens de warme Hongaarse zomermaanden. De badplaatsen kunt u eenvoudig bereiken met het toeristische stoomtreintje zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over parkeerperikelen. Tussen Gardony en Agard ligt een thermaalbad met een natuurlijke waterbron. Bij Velence ligt ook een thermaalbad waar u profijt kunt hebben van de geneeskrachtige werking van het water.

Cultuur in Fejér

De culturele schatten in Fejér zullen de liefhebbers van historie en cultuur zeker een goede tijd bezorgen tijdens hun vakantie in Hongarije. We doen u graag wat suggesties. Bezoek het dorp Pákozd met vondsten uit de Bronstijd in Hongarije. Ontdek het museum in Velencemeer. Het geboortehuis van de schrijver Gardonyi staat in Agard en fungeert nu als museum over deze schrijver. Als u bovenstaande tekst gelezen heeft, heeft u verder geen nadere uitleg nodig waarom u zou kiezen voor de vakantieparken in Fejér.


038-3330101