Chat with us, powered by LiveChat
hongarije-1

Puur genieten aan het Balatonmeer in
Hongarije

hongarije-2

Cultureel en culinair genieten in
Hongarije

hongarije-3

Beleef de schitterende natuur van
Hongarije

In Fejér hebben wij op dit moment geen parken beschikbaar, maar neemt u vooral een kijkje bij deze parken, die het dichtste bij liggen.
8,0
Vakantiepark Green Valley




Green Valley


416 Km

Green Valley Park is een ruim opgezet vakantiepark op een van de groene heuvels van het Tsjechische ...




Ferienland Sonnenwald


440 Km

Ferienland Sonnenwald bevindt zich even buiten Schöfweg in de deelstaat Beieren in het zuidoosten v...
6,4
Vakantiepark Feriendorf Am Hohen Bogen




Feriendorf Am Hohen Bogen


473 Km

Vakantiepark Am Hohen Bogen bevindt zich in het plaatsje Arrach, in het oosten van Duitsland. Vanuit...




Casa Rosada


492 Km

Het vakantiepark Casa Rosada ligt in Tragliatella in het vakantiegebied Veneto. Het park zelf is voo...




Residence Concordia


513 Km

Hotel Concordia ligt slechts 300m van de Spaanse steppen in het hart van Rome. Vanaf het dakterras k...
7,5
Vakantiepark Albarella




Albarella


529 Km

Isola Albarella is een uniek vakantie-eiland dat aan de Adriatische kust en in het plaatsje Rosolina...




Lidi di Comacchio


555 Km

Het vakantiepark in Lidi di Comacchio in Emilia Romagna ligt op unieke locaties. Lidi di Comacchio s...
9,0
Vakantiepark Residence Cleo




Residence Cleo


559 Km

Met het vakantiepark Residence Cleo in Italië kiest u voor moderne en ruime appartementen aan de Ad...
Met het vakantiepark Residence Cleo in Italië kiest u voor moderne en ruime appartementen aan de Adriatische kust. Het park biedt bijna alles voor een comfortabel verblijf, van Wifi internet tot wellnessvoorzieningen, van een barbecue in de tuin tot gratis parkeergelegenheid. Het park is plezierig voor paren op zoek naar romantiek dankzij de ruime opzet voor privacy maar ook plezierig voor gezinnen met kinderen dankzij de vele activiteiten die u hier aan zult treffen.

De strandvakantie is een groot succes dankzij het eigen prive strand bij het park en als u wat verder wilt kijken kunt u ook kiezen voor Ravenna op 25km. Bij het buitenzwembad op het park staan de ligbedden met parasols voor u klaar. Het fitnesscentrum is ingericht met sauna, Turks bad, massage, hamam, stoombad en hot tub.

U kunt prima actief genieten vanaf het park, u kunt fijn wandelen, fietsen en vissen, voor informatie over de visvergunning kunt u informeren bij de receptie. U kunt op het park fietsen huren. Een bezoek aan de jachthaven vlakbij is leuk, u kijkt uw ogen uit als u hier wat sfeer gaat proeven, een terrasje pakt en geniet van de activeiten om u heen.

De omgeving verkennen is zeker de moeite waard. Zo ligt het park slechts 400m van het centrum van Lido of Este voor de nieuwe toeristische jachthaven. Ontdek ook Lidi van Commacchio, dit ligt in het hart van de Po-delta. Comacchio is een historisch juweeltje met water, kanalen, bruggen en kerken die huizen en wijken met elkaar verbinden. U vindt in deze stad diverse historische gebouwen met bijzondere architectuur en religieuze betekenis. Bewonder de kunst in Palazzio dei Diamanti, ontdek de mooie plekjes tijdens een rondwandeling door deze stad, hier krijgt u geen spijt van.

Het mooie weer en het lekkere eten van Italië maken deze vakantie compleet. Aarzel niet langer en kies voor het mooie Italië.

Populair


Populaire regio’s & streken

Hongarije
Hongarije

Székesféhervár

Székesféhervár is een populaire bestemming voor de toeristen vanaf de vakantieparken in Fejér. Het is een oude nederzetting waar de geschiedenis niet stil heeft gestaan. Maar liefst 32 Hongaarse koningen werden gekroond in de Koninklijke Basiliek in deze provincie en op de koninklijke begraafplaats vindt u indrukwekkende namen op de grafmonumenten. De tuin van Ancient Ruins bij het National memorial park is een belangrijke historisch monument, het was onderdeel van een belangrijke Basiliek vele jaren terug. Voor de liefhebbers: ontdek de barokke historische gebouwen zols het bisschoppelijk paleis of het Zichy paleis. Székesféhervár is de Stad der Koningen met een uniek mooie binnenstad. Het is een van de oudste Hongaarse steden. Liefhebbers van theater, muziek en toneel zullen zeker genieten van de voorstellingen die hier gegeven worden, laat u niet weerhouden door de taal, sfeer proeven is ook fantastisch.

Het Velencemeer

Het Velencemeer ligt in het verlengde van het Balatonmeer en is een kleine uitgave van het Balatonmeer. Aan de zuidelijke oevers liggen mooie strandbaden als Velencefürdő, Gárdony en Ágárd. Het meer is niet heel groot met een oppervlakte van 26km2 maar de voorzieningen zijn goed verzorgd. Het ligt in de prachtige omgeving van het Velencegebergte en de berg Meleghegy- Warme berg met een hoogte van 325m. Een deel van het meer is een vogelreservaat dankzij de ideale leefomstandigheden voor de vogels. Het water van het meer is warm met zomerse temperaturen tussen 26 en 28 graden. U kunt hier dus heerlijk zonnenbaden en zwemmen tijdens de warme Hongaarse zomermaanden. De badplaatsen kunt u eenvoudig bereiken met het toeristische stoomtreintje zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over parkeerperikelen. Tussen Gardony en Agard ligt een thermaalbad met een natuurlijke waterbron. Bij Velence ligt ook een thermaalbad waar u profijt kunt hebben van de geneeskrachtige werking van het water.

Cultuur in Fejér

De culturele schatten in Fejér zullen de liefhebbers van historie en cultuur zeker een goede tijd bezorgen tijdens hun vakantie in Hongarije. We doen u graag wat suggesties. Bezoek het dorp Pákozd met vondsten uit de Bronstijd in Hongarije. Ontdek het museum in Velencemeer. Het geboortehuis van de schrijver Gardonyi staat in Agard en fungeert nu als museum over deze schrijver. Als u bovenstaande tekst gelezen heeft, heeft u verder geen nadere uitleg nodig waarom u zou kiezen voor de vakantieparken in Fejér.


038-3330101