hongarije-1

Puur genieten aan het Balatonmeer in
Hongarije

hongarije-2

Cultureel en culinair genieten in
Hongarije

hongarije-3

Beleef de schitterende natuur van
Hongarije

In Fejér hebben wij op dit moment geen parken beschikbaar, maar neemt u vooral een kijkje bij deze parken, die het dichtste bij liggen.
Obora Golf


329 Km

Het vakantiepark Obora golf staat op een mooie plek in Zuid Bohemen, het is een golfdorp net buiten ...
9,0
Vakantiepark Lipno Lake Resort
Lipno Lake Resort


362 Km

Het vakantiepark Lipno Lake Resort ligt in het prachtige Zuid Bohemen. Dit vakantiepark biedt mooie ...
8,0
Vakantiepark Green Valley
Green Valley


416 Km

Green Valley Park is een ruim opgezet vakantiepark op een van de groene heuvels van het Tsjechische ...
Ferienland Sonnenwald


440 Km

Ferienland Sonnenwald bevindt zich even buiten Schöfweg in de deelstaat Beieren in het zuidoosten v...
6,4
Vakantiepark Feriendorf Am Hohen Bogen
Feriendorf Am Hohen Bogen


473 Km

Vakantiepark Am Hohen Bogen bevindt zich in het plaatsje Arrach, in het oosten van Duitsland. Vanuit...
Casa Rosada


492 Km

Het vakantiepark Casa Rosada ligt in Tragliatella in het vakantiegebied Veneto. Het park zelf is voo...
7,0
Vakantiepark Feriendorf Glasgarten
Feriendorf Glasgarten


511 Km

Een vakantie in het Beierse Woud aan het Eixendorfermeer is genieten met het hele gezin. Op Vakant...
Samont


512 Km

Het vakantiepark Samont in Veneto is een ideale vakantiebestemming voor een familievakantie midden i...

Het vakantiepark Samont in Veneto is een ideale vakantiebestemming voor een familievakantie midden in de natuur. Het ligt slechts 1,5km van het centrum van Arabba direct bij de Pordoi pas in een rustig gebied. Tijdens het winterseizoen kunt u vanaf de achterdeur op uw skilatten naar het skigebied van Portovescovo Pordoi, dat is pas luxe. Het uitzicht over de natuurlijke omgeving en skipistes is prachtig, dat heeft geen uitleg nodig. Een zomervakantie in deze zelfde omgeving is ook fantastisch zeker als u van de bergen houdt. De mountainbiketochten hebben een behoorlijk adrenalinegehalte vanwege de hoogte verschillen en de regelmatige afwezigheid van duidelijke paden. U kunt hier eindeloos genieten van een wandeling bij Passo Padon, Marmolada pas of deSella Gruppe. Daarnaast vindt u hier routes voor een motor dwars door de natuur, hier is wel wat ervaring voor vereist.

Als u wat minder actief wilt genieten, ontdek in de omgeving van dit vakantiepark in Italië de eerste winkels, de stad, de spa, de supermarkt, de ATM en het restaurant allemaal op 2km afstand. Van dit stukje Italië zult u maximaal genieten als u van rust, natuur en buitenactiviteiten in de bergen houdt. En het leuke van deze vakantie in Veneto is dat u culinair net zo luxe of eenvoudig kunt genieten als u zelf wilt.

Populair


Populaire regio’s & streken

Hongarije
Hongarije

Székesféhervár

Székesféhervár is een populaire bestemming voor de toeristen vanaf de vakantieparken in Fejér. Het is een oude nederzetting waar de geschiedenis niet stil heeft gestaan. Maar liefst 32 Hongaarse koningen werden gekroond in de Koninklijke Basiliek in deze provincie en op de koninklijke begraafplaats vindt u indrukwekkende namen op de grafmonumenten. De tuin van Ancient Ruins bij het National memorial park is een belangrijke historisch monument, het was onderdeel van een belangrijke Basiliek vele jaren terug. Voor de liefhebbers: ontdek de barokke historische gebouwen zols het bisschoppelijk paleis of het Zichy paleis. Székesféhervár is de Stad der Koningen met een uniek mooie binnenstad. Het is een van de oudste Hongaarse steden. Liefhebbers van theater, muziek en toneel zullen zeker genieten van de voorstellingen die hier gegeven worden, laat u niet weerhouden door de taal, sfeer proeven is ook fantastisch.

Het Velencemeer

Het Velencemeer ligt in het verlengde van het Balatonmeer en is een kleine uitgave van het Balatonmeer. Aan de zuidelijke oevers liggen mooie strandbaden als Velencefürdő, Gárdony en Ágárd. Het meer is niet heel groot met een oppervlakte van 26km2 maar de voorzieningen zijn goed verzorgd. Het ligt in de prachtige omgeving van het Velencegebergte en de berg Meleghegy- Warme berg met een hoogte van 325m. Een deel van het meer is een vogelreservaat dankzij de ideale leefomstandigheden voor de vogels. Het water van het meer is warm met zomerse temperaturen tussen 26 en 28 graden. U kunt hier dus heerlijk zonnenbaden en zwemmen tijdens de warme Hongaarse zomermaanden. De badplaatsen kunt u eenvoudig bereiken met het toeristische stoomtreintje zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over parkeerperikelen. Tussen Gardony en Agard ligt een thermaalbad met een natuurlijke waterbron. Bij Velence ligt ook een thermaalbad waar u profijt kunt hebben van de geneeskrachtige werking van het water.

Cultuur in Fejér

De culturele schatten in Fejér zullen de liefhebbers van historie en cultuur zeker een goede tijd bezorgen tijdens hun vakantie in Hongarije. We doen u graag wat suggesties. Bezoek het dorp Pákozd met vondsten uit de Bronstijd in Hongarije. Ontdek het museum in Velencemeer. Het geboortehuis van de schrijver Gardonyi staat in Agard en fungeert nu als museum over deze schrijver. Als u bovenstaande tekst gelezen heeft, heeft u verder geen nadere uitleg nodig waarom u zou kiezen voor de vakantieparken in Fejér.


038-3330101