Chat with us, powered by LiveChat
hongarije-1

Puur genieten aan het Balatonmeer in
Hongarije

hongarije-2

Cultureel en culinair genieten in
Hongarije

hongarije-3

Beleef de schitterende natuur van
Hongarije

In Boedapest hebben wij op dit moment geen parken beschikbaar, maar neemt u vooral een kijkje bij deze parken, die het dichtste bij liggen.
8,0
Vakantiepark Green Valley
Green Valley


399 Km

Green Valley Park is een ruim opgezet vakantiepark op een van de groene heuvels van het Tsjechische ...
Ferienland Sonnenwald


463 Km

Ferienland Sonnenwald bevindt zich even buiten Schöfweg in de deelstaat Beieren in het zuidoosten v...
6,4
Vakantiepark Feriendorf Am Hohen Bogen
Feriendorf Am Hohen Bogen


492 Km

Vakantiepark Am Hohen Bogen bevindt zich in het plaatsje Arrach, in het oosten van Duitsland. Vanuit...
Casa Rosada


542 Km

Het vakantiepark Casa Rosada ligt in Tragliatella in het vakantiegebied Veneto. Het park zelf is voo...
Residence Concordia


563 Km

Hotel Concordia ligt slechts 300m van de Spaanse steppen in het hart van Rome. Vanaf het dakterras k...
7,5
Vakantiepark Albarella
Albarella


587 Km

Isola Albarella is een uniek vakantie-eiland dat aan de Adriatische kust en in het plaatsje Rosolina...
Lidi di Comacchio


613 Km

Het vakantiepark in Lidi di Comacchio in Emilia Romagna ligt op unieke locaties. Lidi di Comacchio s...
9,0
Vakantiepark Residence Cleo
Residence Cleo


618 Km

Met het vakantiepark Residence Cleo in Italië kiest u voor moderne en ruime appartementen aan de Ad...
Met het vakantiepark Residence Cleo in Italië kiest u voor moderne en ruime appartementen aan de Adriatische kust. Het park biedt bijna alles voor een comfortabel verblijf, van Wifi internet tot wellnessvoorzieningen, van een barbecue in de tuin tot gratis parkeergelegenheid. Het park is plezierig voor paren op zoek naar romantiek dankzij de ruime opzet voor privacy maar ook plezierig voor gezinnen met kinderen dankzij de vele activiteiten die u hier aan zult treffen.

De strandvakantie is een groot succes dankzij het eigen prive strand bij het park en als u wat verder wilt kijken kunt u ook kiezen voor Ravenna op 25km. Bij het buitenzwembad op het park staan de ligbedden met parasols voor u klaar. Het fitnesscentrum is ingericht met sauna, Turks bad, massage, hamam, stoombad en hot tub.

U kunt prima actief genieten vanaf het park, u kunt fijn wandelen, fietsen en vissen, voor informatie over de visvergunning kunt u informeren bij de receptie. U kunt op het park fietsen huren. Een bezoek aan de jachthaven vlakbij is leuk, u kijkt uw ogen uit als u hier wat sfeer gaat proeven, een terrasje pakt en geniet van de activeiten om u heen.

De omgeving verkennen is zeker de moeite waard. Zo ligt het park slechts 400m van het centrum van Lido of Este voor de nieuwe toeristische jachthaven. Ontdek ook Lidi van Commacchio, dit ligt in het hart van de Po-delta. Comacchio is een historisch juweeltje met water, kanalen, bruggen en kerken die huizen en wijken met elkaar verbinden. U vindt in deze stad diverse historische gebouwen met bijzondere architectuur en religieuze betekenis. Bewonder de kunst in Palazzio dei Diamanti, ontdek de mooie plekjes tijdens een rondwandeling door deze stad, hier krijgt u geen spijt van.

Het mooie weer en het lekkere eten van Italië maken deze vakantie compleet. Aarzel niet langer en kies voor het mooie Italië.

Populair


Populaire regio’s & streken

Hongarije
Hongarije

Bekende en onbekende bezienswaardigheden van de stad

Velen kennen wel van naam of foto van bezienswaardigheden van de stad, maar onderschat niet de onbekende plekjes en monumenten in Boedapest. Als u van winkelen houdt, ontdek bijvoorbeeld de blauwe winkelstraat waar alles blauw is. Dit is een bijzondere ervaring, zeker als u het niet verwacht. In de stad vindt u mooie historische monumenten zoals het kasteel van Boeda oftewel het Koninklijk paleis, de Matthiaskerk of wandel door de Burchtwijk met de talloze smalle straatjes , oude bouwwerken en diverse kerken.

Hier proeft u nog deels de oude sfeer van de stad. U kunt met de Siklo-kabelbaan vanaf het paleis naar het Clark Adam plein. Onder de kasteelheuvel ligt een doolhof van tunnels, u vindt hier een netwerk van kamers en gangen ooit gebruikt als schuilkelders of opslagruimtes. Voor bijna elke plek in Boedapest geldt dat u een rondleiding kunt boeken in meerdere talen, als u wat meer wilt weten over de historische achtergrond van de locatie. Het aantal musea in Boedapest overschrijdt de grens van vijftig. Een bekend museum is het Historisch museum van Boedapest op de Kasteelheuvel. Zowel de locatie als het museum zelf overtreft al uw verwachtingen. Het Bijbels museum is ook heel populair, ontdek het Telefoonmuseum of de diverse kunstmusea met schilderkunst en beeldhouwwerken. Er is voor ieder wat wils en dat is geen cliché!

Schrijven over Boedapest is een uitdaging, er zijn zoveel mooie plekjes en historische feiten die ik zou willen delen met de lezers. Vanaf de vakantiehuizen in Hongarije kunt u onbezorgd de stad verkennen. Kies voor deze bruisende stad voor uw volgende vakantie in Hongarije, hier krijgt u geen spijt van.


038-3330101