hongarije-1

Puur genieten aan het Balatonmeer in
Hongarije

hongarije-2

Cultureel en culinair genieten in
Hongarije

hongarije-3

Beleef de schitterende natuur van
Hongarije

In Boedapest hebben wij op dit moment geen parken beschikbaar, maar neemt u vooral een kijkje bij deze parken, die het dichtste bij liggen.
Obora Golf


340 Km

Het vakantiepark Obora golf staat op een mooie plek in Zuid Bohemen, het is een golfdorp net buiten ...
9,0
Vakantiepark Lipno Lake Resort
Lipno Lake Resort


384 Km

Het vakantiepark Lipno Lake Resort ligt in het prachtige Zuid Bohemen. Dit vakantiepark biedt mooie ...
8,0
Vakantiepark Green Valley
Green Valley


399 Km

Green Valley Park is een ruim opgezet vakantiepark op een van de groene heuvels van het Tsjechische ...
Ferienland Sonnenwald


463 Km

Ferienland Sonnenwald bevindt zich even buiten Schöfweg in de deelstaat Beieren in het zuidoosten v...
6,4
Vakantiepark Feriendorf Am Hohen Bogen
Feriendorf Am Hohen Bogen


492 Km

Vakantiepark Am Hohen Bogen bevindt zich in het plaatsje Arrach, in het oosten van Duitsland. Vanuit...
7,0
Vakantiepark Feriendorf Glasgarten
Feriendorf Glasgarten


530 Km

Een vakantie in het Beierse Woud aan het Eixendorfermeer is genieten met het hele gezin. Op Vakant...
Casa Rosada


542 Km

Het vakantiepark Casa Rosada ligt in Tragliatella in het vakantiegebied Veneto. Het park zelf is voo...
Samont


561 Km

Het vakantiepark Samont in Veneto is een ideale vakantiebestemming voor een familievakantie midden i...

Het vakantiepark Samont in Veneto is een ideale vakantiebestemming voor een familievakantie midden in de natuur. Het ligt slechts 1,5km van het centrum van Arabba direct bij de Pordoi pas in een rustig gebied. Tijdens het winterseizoen kunt u vanaf de achterdeur op uw skilatten naar het skigebied van Portovescovo Pordoi, dat is pas luxe. Het uitzicht over de natuurlijke omgeving en skipistes is prachtig, dat heeft geen uitleg nodig. Een zomervakantie in deze zelfde omgeving is ook fantastisch zeker als u van de bergen houdt. De mountainbiketochten hebben een behoorlijk adrenalinegehalte vanwege de hoogte verschillen en de regelmatige afwezigheid van duidelijke paden. U kunt hier eindeloos genieten van een wandeling bij Passo Padon, Marmolada pas of deSella Gruppe. Daarnaast vindt u hier routes voor een motor dwars door de natuur, hier is wel wat ervaring voor vereist.

Als u wat minder actief wilt genieten, ontdek in de omgeving van dit vakantiepark in Italië de eerste winkels, de stad, de spa, de supermarkt, de ATM en het restaurant allemaal op 2km afstand. Van dit stukje Italië zult u maximaal genieten als u van rust, natuur en buitenactiviteiten in de bergen houdt. En het leuke van deze vakantie in Veneto is dat u culinair net zo luxe of eenvoudig kunt genieten als u zelf wilt.

Populair


Populaire regio’s & streken

Hongarije
Hongarije

Bekende en onbekende bezienswaardigheden van de stad

Velen kennen wel van naam of foto van bezienswaardigheden van de stad, maar onderschat niet de onbekende plekjes en monumenten in Boedapest. Als u van winkelen houdt, ontdek bijvoorbeeld de blauwe winkelstraat waar alles blauw is. Dit is een bijzondere ervaring, zeker als u het niet verwacht. In de stad vindt u mooie historische monumenten zoals het kasteel van Boeda oftewel het Koninklijk paleis, de Matthiaskerk of wandel door de Burchtwijk met de talloze smalle straatjes , oude bouwwerken en diverse kerken.

Hier proeft u nog deels de oude sfeer van de stad. U kunt met de Siklo-kabelbaan vanaf het paleis naar het Clark Adam plein. Onder de kasteelheuvel ligt een doolhof van tunnels, u vindt hier een netwerk van kamers en gangen ooit gebruikt als schuilkelders of opslagruimtes. Voor bijna elke plek in Boedapest geldt dat u een rondleiding kunt boeken in meerdere talen, als u wat meer wilt weten over de historische achtergrond van de locatie. Het aantal musea in Boedapest overschrijdt de grens van vijftig. Een bekend museum is het Historisch museum van Boedapest op de Kasteelheuvel. Zowel de locatie als het museum zelf overtreft al uw verwachtingen. Het Bijbels museum is ook heel populair, ontdek het Telefoonmuseum of de diverse kunstmusea met schilderkunst en beeldhouwwerken. Er is voor ieder wat wils en dat is geen cliché!

Schrijven over Boedapest is een uitdaging, er zijn zoveel mooie plekjes en historische feiten die ik zou willen delen met de lezers. Vanaf de vakantiehuizen in Hongarije kunt u onbezorgd de stad verkennen. Kies voor deze bruisende stad voor uw volgende vakantie in Hongarije, hier krijgt u geen spijt van.


038-3330101