Chat with us, powered by LiveChat
Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0

Vakantiebelevenissen

Gratis Wifi, een must of niet?

Gratis Wifi, een must of niet?

Facebook checken, een appje sturen en het laatste nieuws lezen op Nu.nl? Op steeds meer vakantieparken is gratis wifi aanwezig en veel van mijn vrienden selecteren hun bestemming daar speciaal op. Ik niet! Ik stel me in op een vakantie met weinig internet, als ik dan toch online kan geniet ik er extra van.

Ik ben ooit een weekendje naar Duitsland gegaan en ik wist 100% zeker dat ik internet zou hebben. Bij aankomst bleek het afgesloten te zijn en voelde ik me echt onthand, maar waarom? Ik heb zo veel gereisd, met zo weinig internet en dat was nooit een probleem. Ik miste het, omdat ik er vanuit was gegaan dat ik het zou hebben. Dat nooit meer, ik hou er rekening mee dat het er niet of beperkt is, dan kan het alleen maar meevallen.

Herken je het? Je buren op het vakantiepark die bijna lopen te schreeuwen van woede dat het internet zo slecht werkt. Wat denk je dan, midden in de zomer, ruim 100 huisjes die het met 1 verbinding moeten doen en dan verwachten dat ze nog een film kunnen downloaden om te kijken. Echt?

Gratis wifi op vakantie of toch betalen?

Betalen voor draadloos internet, dat is toch wel iets typisch Europees. In Amerika, maar ook in Azië, hoef je alleen maar even om de code te vragen en je kan online. Oké, op de ene plek lukt dat iets beter dan op de andere. Maar er is gratis wifi en dat terwijl je er in Europa op de meeste parken flink voor mag betalen. Wordt dit de toekomst? Ik denk het wel. In een wereld waar internet inmiddels belangrijker is dan de TV, mag elk vakantiehuisje, waar eigenlijk altijd een TV in zit, toch ook wel draadloos internet hebben?

Voor mij hoeft internet op vakantie niet perse, ik vermaak me ook prima zonder. Is gratis Wifi voor jou een must of laat jij de digitale wereld liever achter je tijdens je vakantie?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Nog geen beoordelingen)
Waardeer dit artikel
Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0

Gerelateerd nieuwsHet laatste nieuws

  • De Provence in geuren en kleuren De Provence in geuren en kleuren
  • Voor mij is de Provence het land van geur, kleur en smaak en het is dan ook een plek waar ik steeds weer na teruggetrokken wordt. Vroeger gingen we er al heen in de zomer, volgepakt in de auto op weg naar ons vakantiehuisje in een slaperig dorpje of soms (als we geluk hadden) op een vakantiepark.

  • Voor ieder wat wils aan de Costa Blanca Voor ieder wat wils aan de Costa Blanca
  • Een goedkope vlucht naar Alicante, maar dan? Waar willen wij onze vakantie aan de Costa Blanca doorbrengen? Als ik alleen was geweest was dat nog niet zo’n probleem geweest, maar ik ging op vakantie met vrienden en hun twee dochters van 18 en 19.


038-3330101