frankrijk-3

Actieve verkenningstocht door
Frankrijk

frankrijk-1

Bourgondisch genieten in
Frankrijk

frankrijk-2

De beste wintersportvakantie beleven in
Frankrijk

Midi-Pyreneeën vakantieparken ( 14 resultaten)
8,4
Vakantiepark Le Lac Bleu midi-pyreneeen
Le Lac Bleu


Laat je vakantie in Frankrijk beginnen op vakantiepark le Lac Bleu, een kleinschalig park met comple...
6,3
Vakantiepark Residence Cami Real midi-pyreneeen
Residence Cami Real


Residence Cami Real is gelegen in de Franse Pyreneeën in het plaatsje Saint-Lary-Soulan. De apparte...
9,0
Vakantiepark Les Trois Domaines midi-pyreneeen
Les Trois Domaines


De appartementen in Résidence Les Trois Domaines in Ax les Thermes zijn comfortabel en gezellig ing...
7,3
Vakantiepark Balneo Aladin midi-pyreneeen
Balneo Aladin


Midden in de Pyreneeën ligt het plaatsje Cauterets omgeven door hoge bergen en frisse lucht. Hier s...
8,7
Vakantiepark Illixon midi-pyreneeen
Illixon


Illixon Residence is gelegen in het hart van het historische centrum van Luchon midden in de Pyrenee...
9,0
Vakantiepark Le domaine de Céras midi-pyreneeen
Le domaine de Céras


Het vakantiepark Le domaine de Céras ligt in de prachtige Midi Pyreneeën. Het ligt aan de rand van...
Le Fézensaguet


Het vakantiepark le Fezensaquet staat in de Midi Pyrenees, een omgeving met prachtige natuur en gemo...
7,0
Vakantiepark Le Hameau du Lac midi-pyreneeen
Le Hameau du Lac


Het vakantiepark Le Hameau du Lac is prachtig gesitueerd in het bergachtige Midi-Pyrenees in Frankri...


Vakantieparken in Midi Pyreneeën

De vakantieparken in Midi Pyreneeën staan op mooie plekjes in Frankrijk. Bij een vakantie in Midi Pyreneeën denkt u direct aan een vakantie in de bergen, het hele jaar door. Residence Cami Real ligt in de Franse Pyreneeën bij het plaatsje Saint Lary Souland. U kunt samen met uw huisdier een comfortabel vakantiehuis huren. Op het park vindt u internet, sauna, Turks stoombad en zwembad. De omgeving zelf vormt een ideale omgeving voor buiten activiteiten als klimmen, wandelen, wintersport, wandelen in de bergen.

In de winter is het een goed verzorgd skiresort. Vakantiepark le Hameau du Lac en Levezou ligt tussen de groene heuvels en meren in de bergen. Vanaf de vakantiehuizen in Midi Pyreneeën waar huisdieren welkom zijn kunt u genieten van rust en natuur. Daarnaast vindt u ondermeer op het park een recreatiemeer voor vissen en zwemmen, jeu de joulesbaan, amusement voor de kids. Het vakantiepark Residence Claire Rive omringd door wijngaarden bij Prayassac.
U vind hier comfort en gezellige voorzieningen voor kinderen zoals een zwembad, speeltuin, tennisbanen en speciaal georganiseerde activiteiten voor de kids. De omgeving van de parken is vooral natuur, u en uw kinderen kunnen een mountainbike huren en spannende tochten in de natuur maken, kies voor een romantische wandeling of volg een van de vele ruiterpaden voor een mooie tocht op uw paard. Cultuur in de omgeving van de bungalowparken is geen vreemde. Ontdek de Roquefort kelders of het viaduct van Millau. De kloven van Tarn en de grotten van Pech Merle zijn het bekijken waard, dit zijn bijzondere resultaten van een natuurlijk process.

Bezienswaardigheden in de Midi Pyreneeën

De vakantieparken in de Midi Pyreneeën bieden gezellige activiteiten en ontspannng maar ook buiten de parken kunt u van alles doen en bewonderen. In Ariege kunt u het Katharenkasteel van Monsegur in Ariege bezoeken, dit is een van de overblijfselen van de religieuze groeperingen die antipaus waren. U zult in meer dorpen het Katharisme tegen komen.

De bedevaartsplaats Lourdes ligt aan de voet van de Pyreneeën, duizenden mensen bezoeken jaarlijks deze stad vanwege de grot van Massabielle, hier verscheen de Maagd Maria in 1858 aan Bernadette Soubirous. Ontdek ook het stadje zelf als u in de gelegenheid bent. Als u werkelijk midden in de natuur wilt ontspannen onder bijna ideale omstandighedend, bezoek het kleine bergstadje Cauterets met de kuuroorden, in de winter is het een levendig skigebied. In de zomer komt op diverse plekken in de bergen watervallen tegen, uit de marmites.

Dit zijn erosiegaten in de rotsen door het krachtige water jarenlang uitgehold. Dit levert een prachtig natuurlijk landschap op zoals bij Pont D’espagne of bij de watervallen van Lutour en Ceriset. Wandelen en zelfs mountainbiken is fantastisch in deze omgeving, maar dat heeft niet echt nadere uitleg nodig. De keteldalen bij Troumouse, Gavernie of Estaube bieden prachtige natuur, hier ontdekt u een uniek stukje Frankrijk niet ver van de vakantieparken in Midi Pyreneeën.


038-3330101