Chat with us, powered by LiveChat
frankrijk-3

Actieve verkenningstocht door
Frankrijk

frankrijk-1

Bourgondisch genieten in
Frankrijk

frankrijk-2

De beste wintersportvakantie beleven in
Frankrijk

Franche-Comté vakantieparken ( 2 resultaten)
8,5
Vakantiepark La Mercantine franche-comte
La Mercantine


Het vakantiedorp La Mercantine is gelegen in het dorp Maisod en aan het meer ‘Lac de Vouglans’....
5,5
Vakantiepark Le Mont Fier franche-comte
Le Mont Fier


Het vakantiepark Le Mont Fier ligt in Franche Comte in de Franse Alpen. De studio’s en appartement...


Vakantieparken in Franche Comte

Dankzij de mooie vakantieparken in Franche Comte beleeft u nog meer vakantieplezier aan uw vakantie in Frankrijk. Ook in deze regio kunt u kiezen uit complete bungalowparken met mooie vakantiehuizen en een gevarieerd aanbod van faciliteiten voor sport, cultuur, wellness of gezellige familievakanties. Zowel op het park als in de omgeving van het park kunt u kiezen uit diverse activiteiten zoals vissen, wandelen, fietsen, paardrijden, boomklimtochten maken, karten.

U vindt hier genoeg adrenaline voor het hele gezin, klein en groot vindt hier wat van zijn gading. In de winter kunt u hier alles verwachten van een wintersportvakantie. Het vakantiepark la Mercantine ligt in het dorp Maidos aan het meer de Vouglans met vakantiehuizen die uitkijken op het meer. Op het bungalowpark zelf ontdekt u mogelijkheden voor tafeltennis, volleybal, basketball, voetbal en natuurlijk het zwembad. Bij Bonnal ligt een mooie camping met bungalowtenten en stacaravans.

Uw huisdier is meer dan welkom en voor de kinderen zijn er sport en spel voorzieningen in overvloed. Vlakbij liggen drie meren, een voor de watersport, een voor vissen en een zwemmeer. Huisdieren zijn toegestaan binnen de regels van het park. Afhankelijk van de locatie van het door u gekozen vakantiepark vindt u in de winter mooie skigebieden vlakbij, check internet voor details.

De omgeving van de vakantieparken in Franche Comte

In de omgeving van de recreatieparken kunt u met uw vrienden en gezin mooie plekjes ontdekken en die zijn er genoeg in Franche Comte. Bewonder de watervallen van Herisson, proef de sfeer in de stad Lons le Saunier. De zoutmijnen in Salins les Bains worden vaak bezocht door gezinnen met kinderen met ademhalings problemen, dit geeft wel aan

hoe bijzonder de natuurlijke omstandigheden in de zoutmijnen zijn. Een leuk dagje weg vanaf de vakantieparken in Franche Comte is het maken van een boottocht op de rivier de Doubs, de kinderen weten niet wat ze zien en ma kan lekker bijbruinen onder de Franse zon. De skigebieden in Franche Comte zijn in de winter een belangrijke bron van vakantieplezier. U vindt hier misschien geen maximale hoogtes maar wel talloze activiteitein voor jong en oud in een gezellige sfeer. De kids vinden hier tijdens de schoolvakantie in december hun eigen skipistes voor lessen, sport en spel. De omgeving verkennen met de fiets of auto in bijzondere dorpjes en plaatsen zoals Vesoul, Montbeliard of Besancon is echt leuk.

U kunt hier lekker eten, gezellig rondkijken en wat winkelen, het is vaak kleinschalig dus u houdt eenvoudig overzicht op de kinderen. Als het geen toeristische plaatsjes zijn, is het nog goedkoop ook. De vakantieparken in Franche Comte staan garant voor een goed verzorgde vakantie. De kinderen hebben geen gebrek aan een speelkameraadje. U kunt hier kiezen voor rust en privacy en tegelijkertijd plezier beleven aan plezierige buitenactiviteiten en misschien wel onverwachte ontmoetingen.


038-3330101