Chat with us, powered by LiveChat
nederland-1

Puur genieten op de
Fiets

oostenrijk-1

vakantieparken voor jullie unieke
Fietsvakantie

duitsland-2

Beleef een heerlijke
Fietsvakantie

Fietsvakantie op een vakantiepark

Nederland is fietsland nummer 1 en vanaf onze vakantieparken is een fietsvakantie dan ook zo gepland. Het uitgebreide fietsroutenetwerk met knooppunten maakt dat je in het hele land uitstekend kunt fietsen. Veel vakantieparken bieden deze fietsvakanties ook aan door hun fietsverhuur. De kwalitatieve fietsen en voor wie wil zelfs e-bikes staan al voor u klaar en u trekt er zo opuit. Ook Duitsland en België zijn goede landen voor een weekendje weg in Ardennen voor fietsvakantie met mogelijkheden voor jong en oud, met ook talloze schitterende routes over kleine secundaire weggetjes, jullie zullen absoluut genieten. Veel mensen nemen lekker hun eigen fiets mee naar het vakantiepark. Wist je dat er op steeds meer plekken ook oplaadmogelijkheden zijn voor uw elektrische fiets?

Fietsvakantie vakantieparken ( 25 resultaten)
8,1
Vakantiepark Hof van Zeeland fietsvakanties
Hof van Zeeland


Het vakantiepark Hof van Zeeland is gelegen in het idyllische dorpje Heinkenszand. Het vakantiepark is omgeven door groen en binnenwateren.

7,9
Vakantiepark La Sapinière fietsvakanties
La Sapinière


Het vakantiepark La Sapinière, omringd door een prachtige natuur, is gelegen in het plaatsje Hosingen en ligt aan de rand van een groot natuurpark.

6,6
Vakantiepark Ferienpark Grafschaft Bentheim fietsvakanties
Ferienpark Grafschaft Bentheim


Vakantiepark Grafschaft Bentheim ligt in Duitsland vlakbij het dorpje Uelsen. In de Duitse natuur kunt u prachtige fietstochten maken door de natuur.

8,0
Vakantiepark Vallée Les Etoiles fietsvakanties
Vallée Les Etoiles


Vakantiepark bungalowpark Les Etoiles is gelegen boven de rivier de Maas, in de Belgische Ardennen. De accommodatie op het park is zeer goed geregeld.

6,5
Vakantiepark Scherpenhof fietsvakanties
Scherpenhof


Vakantiepark Recreatiecentrum de Scherpenhof ligt op het randje van de Veluwe, dicht bij Deventer en is zeer uitgebreid.

7,6
Vakantiepark Bonte Vlucht fietsvakanties
Bonte Vlucht


Het vakantiepark Bonte vlucht ligt te midden van de natuur, op de Utrechtse heuvelrug.

5,0
Vakantiepark Les Gaux fietsvakanties
Les Gaux


Het vakantiepark Les Gaux ligt zeer rustig en in een prachtig natuurgebied met bossen en rotsformaties, in de Belgische Ardennen.

5,9
Vakantiepark Erhohlungspark Schindeldorf fietsvakanties
Erhohlungspark Schindeldorf


Het bungalowpark Schindelhof is gelegen in Hunsruck, 70 km ten zuiden van Koblenz, een leuke winkelstad.Actief op de mountainbike

Een actieve fietsvakantie in de bergen, die begint met de mountainbike. Dwars door de Alpen in Oostenrijk, Frankrijk en Italië of een fietsweekend in de Ardennen. Vanaf onze vakantieparken is uw fietsvakantie zo gepland. Elke dag een andere route. Wist je dat je op sommige vakantieparken keuzevrije aankomst hebt, zo kan je via een schitterende route van vakantiepark naar vakantiepark fietsen. De bossen en bergen nodigen uit tot ruige mountainbiketochten over de smalle bospaadjes, steil omhoog en daarna in volle vaart naar beneden. Deze routes worden met speciale bordjes aangegeven en er zijn zelfs bikeparks met uitdagende afdalingen.

Je fietsvakantie plannen

Een stukje planning hoort natuurlijk wel bij een fietsvakantie, of je nu goed voorbereid vertrekt of ter plaatse te routes bepaalt afhankelijk van de dag en het weer. Als jullie fietsvakantie op een vakantiepark begint kan de receptie van het park goede tips geven over de mooiste routes, bezienswaardigheden die je onderweg tegen zult komen en restaurantjes waar je even kan stoppen voor een kop koffie of een lekkere lunch. Ook worden er op de vakantieparken meestal goede fietskaarten met routes erop verkocht. Natuurlijk kan je ook vragen naar de mogelijkheden om een lunchpakket mee te krijgen voor jullie dagroute.

Fietsvakantie met kinderen

Lekker op pad met de kids tijdens jullie fietsvakantie, veel vakantieparken verhuren ook kinderfietsen en kinderstoeltjes voor de allerkleinsten, zo kunnen jullie er altijd en makkelijk opuit als gezin. Onderweg stoppen aan het strand voor een picknick of een verkoelende duik of misschien brengt jullie fietsvakantie je wel langs een dierentuin of zwembad. Bij terugkomst op het vakantiepark kunnen jullie genieten in het restaurant, misschien zelfs wel met patat of pannenkoeken en een ijsje. Een leuke beloning voor de kinderen aan het eind van een leuke en actieve fietsvakantie. ’s Avonds kunnen ze natuurlijk ook altijd plezier beleven bij de animatie!


038-3330101