duitsland-2

Beleef de natuur en cultuur in
Duitsland

duitsland-3

Op ontdekkingstocht door
Duitsland

duitsland-4

Winters genieten in
Duitsland

In Hamburg hebben wij op dit moment geen parken beschikbaar, maar neemt u vooral een kijkje bij deze parken, die het dichtste bij liggen.
9,2
Vakantiepark Feriendorf Altes Land
Feriendorf Altes Land


29 Km

Het vakantiepark Altes Land is gelegen in Hollern-Twielenfleth, direct aan de dijk van de rivier de ...
7,2
Vakantiepark Nordseeküste Park
Nordseeküste Park


115 Km

Vakantiepark Nordseekuste heette voorheen vakantiepark Butjadinger Kuste en wordt tegenwoordig behee...
7,5
Vakantiepark Resort Linstow
Resort Linstow


157 Km

Het viersterren vakantiepark Resort Linstow is gelegen in het bosrijke Noord-Duitsland, Mecklenburg ...
7,4
Vakantiepark Ferienpark am Waldsee
Ferienpark am Waldsee


195 Km

Het vakantiepark Waldsee ligt midden in het mooie Hausherzberger merengebied en is geschikt voor all...
8,7
Vakantiepark Fruithof
Fruithof


224 Km

Vakantiecentrum de Fruithof is een mooie gezinscamping in een groene omgeving in het Drentse Klijndi...
7,4
Vakantiepark Tien Heugten
Tien Heugten


230 Km

Vakantiepark de Tien Heugten is omgeven door bossen en ligt vlakbij het Drentse esdorp Schoonloo.
8,5
Vakantiepark Europa Feriendorf
Europa Feriendorf


232 Km

Een vakantie in Sauerland is plezier voor het hele gezin, zeker als je met z’n allen in het Vakant...
7,9
Vakantiepark Huttenheugte
Huttenheugte


236 Km

Vakantiepark de Huttenheugte is gelegen in Dalen, vlakbij Emmen. Er kunnen op de Huttenheugte versch...
Vakantiepark de Huttenheugte is gelegen in Dalen, vlakbij Emmen. Er kunnen op de Huttenheugte verschillende soorten vakantiehuisjes of bungalows gehuurd worden, variërend in grootte (2 tot 8 personen), ligging en luxe. Maximaal twee huisdieren zijn toegestaan op het vakantiepark, indien dit bij de reservering opgegeven is.

Op het vakantiepark Huttenheugte zult u zich niet vervelen, want het park beschikt over een subtropisch zwemparadijs, buitenzwembad, restaurants, biljart, bowlingbanen, fiets-, mountainbike- en kanoverhuur, tennisbanen (binnen en buiten), midgetgolf, tafeltennis, vissen, sauna/Turksstoombad, Wifi internet en nog veel meer! Voor de kinderen is er de Action Factory, een leuke activiteitenhal met kidsentertainment, klimmuur, speeltuin, recreatieteam (gedurende het hele jaar), kinderboerderij, Playstation 2 en Adventure Island.

In de omgeving van vakantiepark de Huttenheugte kunt u bijvoorbeeld een bezoekje brengen aan Dierenpark Emmen of fiets gezellig langs de Hunebedden in Drenthe. Er is genoeg te doen om uw vakantie leuk te maken!

Populair


Hamburg en omgeving

Een stadswandeling in Hamburg is eigenlijk een must, al is het maar sfeer proeven en rondkijken en wat winkelen. Als u het stadsbeeld van een afstand bekijkt ziet u maar liefst vijf kerktorens. Het symbool van de stad is waarschijnlijk wel de Sint Michaelskerk uit rond 1700. In de rivier de Elbe op het eiland ligt de Speicherstadt. Hier kunt u nog zien hoe de pakhuizen op palen werd gebouwd. Het Kontorhausviertel is een ander uniek gebouw hier. Wat u direct zal opvallen als u rondstruint door de stad zijn de 2300 bruggen over de diverse kanalen in Hamburg, deze bepalen voor een groot deel de sfeer van de stad. Jongeren opgelet; als jullie een avondje willen stappen is de uitgaanswijk Sankt Pauli een goede keus met de bekende straat de Reeperbahn.

Natuurliefhebbers zullen zeker genieten van een bezoek aan de waddeneilanden Neuwerk en Scharborn, deze vallen officieel onder Hamburg maar qua kilometers liggen ze wat verder weg met 100km.

Uneiek bezienswaardigheden in Hamburg

De bezienswaardigheden in Hamburg bepalen voor een groot deel de sfeer van de stad. De haven van Hamburg is de grootste zeehaven in Duitsland. Verwacht geen schilderachtige haven, u vindt hier een bruisende haven met containervervoer en een levende maar geen romantische sfeer.

Een uniek museum is de Kunsthalle in Hamburg met een oppervlakte van 13000m2. Het zijn eigenlijk twee gebouwen, kunstmuseum uit 1863 en 1869 en de kunsthalle uitbreiding rond 1912-1921. Dat het aanbod van kunst gevarieerd is, heeft hier geen nadere uitleg nodig. De Hamburg Dungeon is een Hamburgse kerker, hier werden vele jaren lang mensen opgesloten en gemarteld. Als u met de kinderen op stap bent, zou ik als ouders wat in de buurt blijven en uitleggen dat nadoen hiervan geen goed idee is. Cap San Diego is een drijvend museum in de haven, het schip voer de wereld rond vanaf 1961 en vanaf 1986 is het een museum. Dit zijn slechts een paar voorbeelden om kennis te maken met de speciale stad vanaf de vakantieparken in Hamburg.


038-3330101