Chat with us, powered by LiveChat
duitsland-2

Beleef de natuur en cultuur in
Duitsland

duitsland-3

Op ontdekkingstocht door
Duitsland

duitsland-4

Winters genieten in
Duitsland

In Hamburg hebben wij op dit moment geen parken beschikbaar, maar neemt u vooral een kijkje bij deze parken, die het dichtste bij liggen.
7,4
Vakantiepark Ferienpark am Waldsee
Ferienpark am Waldsee


195 Km

Het vakantiepark Waldsee ligt midden in het mooie Hausherzberger merengebied en is geschikt voor all...
8,7
Vakantiepark Fruithof
Fruithof


224 Km

Vakantiecentrum de Fruithof is een mooie gezinscamping in een groene omgeving in het Drentse Klijndi...
7,4
Vakantiepark Tien Heugten
Tien Heugten


230 Km

Vakantiepark de Tien Heugten is omgeven door bossen en ligt vlakbij het Drentse esdorp Schoonloo.
8,5
Vakantiepark Europa Feriendorf
Europa Feriendorf


232 Km

Een vakantie in Sauerland is plezier voor het hele gezin, zeker als je met z’n allen in het Vakant...
8,0
Vakantiepark Bronzen Emmer
Bronzen Emmer


237 Km

De Bronzen Emmer is een vakantieoord op de rand van het dorpje Meppen, in de Nederlandse provincie D...
6,6
Vakantiepark Ferienpark Grafschaft Bentheim
Ferienpark Grafschaft Bentheim


241 Km

Vakantiepark Grafschaft Bentheim ligt in Duitsland vlakbij het dorpje Uelsen. In de Duitse natuur ku...
8,5
Vakantiepark Lourenshoeve
Lourenshoeve


262 Km

Het mooie en rustig gelegen bungalowpark de Lourenshoeve bevindt zich in recreatiegebied De Twentse ...
7,7
Vakantiepark Resort Bad Boekelo
Resort Bad Boekelo


263 Km

Het hotel Resort Bad Boeklo bevindt zich in de natuurrijke omgeving van Twente. Het vakantiepark ver...
Het hotel Resort Bad Boeklo bevindt zich in de natuurrijke omgeving van Twente. Het vakantiepark verhuurt comfortabele en moderne appartementen. Huisdieren worden hier niet geaccepteerd.

Ook beschikt vakantiepark Bad Boekelo over vele faciliteiten zoals een binnenzwembad met kinderbad, speeltuin, restaurant, recreatieprogramma tijden de schoolvakanties, beauty & welness centrum en zijn er tennisbanen. Vervelen is dus geen optie!

U kunt in de omgeving van Bad Boekelo prachtige fietstochten maken in de bossen van Twente, want op het park zijn er fietsen te huur. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om de drukte op te zoeken en lekker naar Enschede gaan om te winkelen of één van de gezellige terrasjes te pakken.

Populair


Hamburg en omgeving

Een stadswandeling in Hamburg is eigenlijk een must, al is het maar sfeer proeven en rondkijken en wat winkelen. Als u het stadsbeeld van een afstand bekijkt ziet u maar liefst vijf kerktorens. Het symbool van de stad is waarschijnlijk wel de Sint Michaelskerk uit rond 1700. In de rivier de Elbe op het eiland ligt de Speicherstadt. Hier kunt u nog zien hoe de pakhuizen op palen werd gebouwd. Het Kontorhausviertel is een ander uniek gebouw hier. Wat u direct zal opvallen als u rondstruint door de stad zijn de 2300 bruggen over de diverse kanalen in Hamburg, deze bepalen voor een groot deel de sfeer van de stad. Jongeren opgelet; als jullie een avondje willen stappen is de uitgaanswijk Sankt Pauli een goede keus met de bekende straat de Reeperbahn.

Natuurliefhebbers zullen zeker genieten van een bezoek aan de waddeneilanden Neuwerk en Scharborn, deze vallen officieel onder Hamburg maar qua kilometers liggen ze wat verder weg met 100km.

Uneiek bezienswaardigheden in Hamburg

De bezienswaardigheden in Hamburg bepalen voor een groot deel de sfeer van de stad. De haven van Hamburg is de grootste zeehaven in Duitsland. Verwacht geen schilderachtige haven, u vindt hier een bruisende haven met containervervoer en een levende maar geen romantische sfeer.

Een uniek museum is de Kunsthalle in Hamburg met een oppervlakte van 13000m2. Het zijn eigenlijk twee gebouwen, kunstmuseum uit 1863 en 1869 en de kunsthalle uitbreiding rond 1912-1921. Dat het aanbod van kunst gevarieerd is, heeft hier geen nadere uitleg nodig. De Hamburg Dungeon is een Hamburgse kerker, hier werden vele jaren lang mensen opgesloten en gemarteld. Als u met de kinderen op stap bent, zou ik als ouders wat in de buurt blijven en uitleggen dat nadoen hiervan geen goed idee is. Cap San Diego is een drijvend museum in de haven, het schip voer de wereld rond vanaf 1961 en vanaf 1986 is het een museum. Dit zijn slechts een paar voorbeelden om kennis te maken met de speciale stad vanaf de vakantieparken in Hamburg.


038-3330101