duitsland-2

Beleef de natuur en cultuur in
Duitsland

duitsland-3

Op ontdekkingstocht door
Duitsland

duitsland-4

Winters genieten in
Duitsland

In Hamburg hebben wij op dit moment geen parken beschikbaar, maar neemt u vooral een kijkje bij deze parken, die het dichtste bij liggen.
7,2
Vakantiepark Nordseeküste Park
Nordseeküste Park


115 Km

Vakantiepark Nordseekuste heette voorheen vakantiepark Butjadinger Kuste en wordt tegenwoordig behee...
7,4
Vakantiepark Ferienpark am Waldsee
Ferienpark am Waldsee


195 Km

Het vakantiepark Waldsee ligt midden in het mooie Hausherzberger merengebied en is geschikt voor all...
8,7
Vakantiepark Fruithof
Fruithof


224 Km

Vakantiecentrum de Fruithof is een mooie gezinscamping in een groene omgeving in het Drentse Klijndi...
7,4
Vakantiepark Tien Heugten
Tien Heugten


230 Km

Vakantiepark de Tien Heugten is omgeven door bossen en ligt vlakbij het Drentse esdorp Schoonloo.
8,5
Vakantiepark Europa Feriendorf
Europa Feriendorf


232 Km

Een vakantie in Sauerland is plezier voor het hele gezin, zeker als je met z’n allen in het Vakant...
7,9
Vakantiepark Huttenheugte
Huttenheugte


236 Km

Vakantiepark de Huttenheugte is gelegen in Dalen, vlakbij Emmen. Er kunnen op de Huttenheugte versch...
8,0
Vakantiepark Bronzen Emmer
Bronzen Emmer


237 Km

De Bronzen Emmer is een vakantieoord op de rand van het dorpje Meppen, in de Nederlandse provincie D...
6,6
Vakantiepark Ferienpark Grafschaft Bentheim
Ferienpark Grafschaft Bentheim


241 Km

Vakantiepark Grafschaft Bentheim ligt in Duitsland vlakbij het dorpje Uelsen. In de Duitse natuur ku...
Ferienpark Grafschaft Bentheim is een vakantiepark in Duitsland, net over de grens bij het dorpje Uelsen. De omgeving is bij uitstek geschikt voor fietsliefhebbers. Huur een fiets op het park en trek de natuur in. Bossen en velden wisselen elkaar af in een glooiend landschap met pittoreske en gezellige dorpjes. Liever te voet of te paard er opuit? Ook dan zijn er talloze mogelijkheden. Dit vakantiepark is ideaal voor families met jonge kinderen of actieve volwassenen die er eens zonder kids opuit willen. De speeltuin heeft een heerlijk springkussen voor jong en oud en op het naastgelegen terras van restaurant het Koffiehuus kunnen de ouders een oogje in het zeil houden met een drankje erbij. Voetballen en volleyballen kan op de sportvelden. In de zomervakantie wordt er tijdens bepaalde weken een animatieprogramma aangeboden. Verder kunt u gebruik maken van het draadloze internet (toegangscode is bij de receptie te verkrijgen) en er is een wasruimte. Onze medewerkers op de receptie kunnen u van alles vertellen over de omgeving, de wandel- en fietsroutes en zij hebben diverse tips voor daguitstapjes, o.a. naar Tierpark Nordhorn (25% korting), Plopsaland Coevorden of winkelen in Lingen. Op ongeveer 2 kilometer van het park liggen 2 zwembaden, een openluchtbad en een binnenbad. Is het warm genoeg buiten dan is het buitenbad open in de zomermaanden, is het te fris dan is het binnenbad geopend. Beide baden hebben glijbanen en een peuterbad. Bij het bosbad vinden jullie ook een heerlijke ligweide en speeltoestellen. In de zomermaanden rijdt er een fietsenbus door de Grafschaft, ideaal voor een lange fietstocht. Laat je meenemen naar het beginpunt van jullie route en fiets van daaruit terug naar vakantiepark Grafschaft Bentheim!

Populair


Hamburg en omgeving

Een stadswandeling in Hamburg is eigenlijk een must, al is het maar sfeer proeven en rondkijken en wat winkelen. Als u het stadsbeeld van een afstand bekijkt ziet u maar liefst vijf kerktorens. Het symbool van de stad is waarschijnlijk wel de Sint Michaelskerk uit rond 1700. In de rivier de Elbe op het eiland ligt de Speicherstadt. Hier kunt u nog zien hoe de pakhuizen op palen werd gebouwd. Het Kontorhausviertel is een ander uniek gebouw hier. Wat u direct zal opvallen als u rondstruint door de stad zijn de 2300 bruggen over de diverse kanalen in Hamburg, deze bepalen voor een groot deel de sfeer van de stad. Jongeren opgelet; als jullie een avondje willen stappen is de uitgaanswijk Sankt Pauli een goede keus met de bekende straat de Reeperbahn.

Natuurliefhebbers zullen zeker genieten van een bezoek aan de waddeneilanden Neuwerk en Scharborn, deze vallen officieel onder Hamburg maar qua kilometers liggen ze wat verder weg met 100km.

Uneiek bezienswaardigheden in Hamburg

De bezienswaardigheden in Hamburg bepalen voor een groot deel de sfeer van de stad. De haven van Hamburg is de grootste zeehaven in Duitsland. Verwacht geen schilderachtige haven, u vindt hier een bruisende haven met containervervoer en een levende maar geen romantische sfeer.

Een uniek museum is de Kunsthalle in Hamburg met een oppervlakte van 13000m2. Het zijn eigenlijk twee gebouwen, kunstmuseum uit 1863 en 1869 en de kunsthalle uitbreiding rond 1912-1921. Dat het aanbod van kunst gevarieerd is, heeft hier geen nadere uitleg nodig. De Hamburg Dungeon is een Hamburgse kerker, hier werden vele jaren lang mensen opgesloten en gemarteld. Als u met de kinderen op stap bent, zou ik als ouders wat in de buurt blijven en uitleggen dat nadoen hiervan geen goed idee is. Cap San Diego is een drijvend museum in de haven, het schip voer de wereld rond vanaf 1961 en vanaf 1986 is het een museum. Dit zijn slechts een paar voorbeelden om kennis te maken met de speciale stad vanaf de vakantieparken in Hamburg.


038-3330101