Chat with us, powered by LiveChat
duitsland-2

Beleef de natuur en cultuur in
Duitsland

duitsland-3

Op ontdekkingstocht door
Duitsland

duitsland-4

Winters genieten in
Duitsland

In Bremen hebben wij op dit moment geen parken beschikbaar, maar neemt u vooral een kijkje bij deze parken, die het dichtste bij liggen.
8,7
Vakantiepark Fruithof
Fruithof


133 Km

Vakantiecentrum de Fruithof is een mooie gezinscamping in een groene omgeving in het Drentse Klijndi...
7,4
Vakantiepark Tien Heugten
Tien Heugten


141 Km

Vakantiepark de Tien Heugten is omgeven door bossen en ligt vlakbij het Drentse esdorp Schoonloo.
8,0
Vakantiepark Bronzen Emmer
Bronzen Emmer


146 Km

De Bronzen Emmer is een vakantieoord op de rand van het dorpje Meppen, in de Nederlandse provincie D...
6,6
Vakantiepark Ferienpark Grafschaft Bentheim
Ferienpark Grafschaft Bentheim


146 Km

Vakantiepark Grafschaft Bentheim ligt in Duitsland vlakbij het dorpje Uelsen. In de Duitse natuur ku...
8,5
Vakantiepark Europa Feriendorf
Europa Feriendorf


165 Km

Een vakantie in Sauerland is plezier voor het hele gezin, zeker als je met z’n allen in het Vakant...
7,7
Vakantiepark Resort Bad Boekelo
Resort Bad Boekelo


168 Km

Het hotel Resort Bad Boeklo bevindt zich in de natuurrijke omgeving van Twente. Het vakantiepark ver...
8,5
Vakantiepark Lourenshoeve
Lourenshoeve


168 Km

Het mooie en rustig gelegen bungalowpark de Lourenshoeve bevindt zich in recreatiegebied De Twentse ...
7,4
Vakantiepark Ferienpark am Waldsee
Ferienpark am Waldsee


176 Km

Het vakantiepark Waldsee ligt midden in het mooie Hausherzberger merengebied en is geschikt voor all...
Het vakantiepark Waldsee ligt midden in het mooie Hausherzberger merengebied en is geschikt voor alle leeftijden. Het park bevindt zich aan de rand van de stad Clausthal-Zellerfeld en direct aan een zwemmeer met veelal een aangename temperatuur. Er zijn bungalows te huur voor maximaal vijf personen, geplaast in een zeer rustige omgeving.

Er is een restaurant en bar op het vakantiepark aanwezig en voor de kinderen is er een kinderspeeltuin. Het park beschikt ook over faciliteiten zoals kanoverhuur en tegen betaling kunnen fietsen gehuurd worden.

Als u van een uitstapje houdt, bent u op het juist adres! Het is vanuit vakantiepark 'Am Waldsee' mogelijk om naar de vakwerkstad Goslar, Wernigerode en de Harzer Schmallspurbahn te gaan. Natuurlijk komen natuurliefhebbers en wandelfanaten hier ook aan hun trekken.

Populair


Bremen en omgeving

Bremen is onderdeel van de deelstaat Vrije Hanzestad Bremen. In de Bremerhaven vindt u het actieve gedeelte van de haven en dit deel ligt direct aan zee. Een belangrijke bezienswaardigheid in Bremen zijn de Bremer stadsmuzikanten. De gebroeders Grimm schreven een sprookje over deze muzikanten met als locatie Bremen. Een ander symbool van de stad is het Rolandsbeeld, het symboliseert de vrijheid van de stad van 1404. U vindt het Rolandsbeeld vlakbij het oude raadhuis.

Als u met de kinderen de stad in gaat, ervaart u een gezellige sfeer en ruimte, u kunt hier gezellig rondwandelen en wat winkelen en de kinderen hebben natuurlijk wat lekkers verdiend, het is niet elke dag vakantie. Liefhebbers van kunst zullen zeker genieten van de musea met kunst in de stad. De Kunsthalle Bremen biedt een uitgebreide collectie vanaf de Middeleeuwen tot de Hedendaagse kunst. De Franse en Duitse kunstenaars zijn rijk vertegenwoordigd. Zo zal ieder zijn eigen voorkeur van kunstperiode en kunstvormen hebben. De Bremer Freimarkt-vrijmarkt is een volksfeest met kermis in de Hanzestad Bremen. Dit feest duurt zeventien dagen en het trekt jaarlijks ruim vier miljoen mensen.

Bewonder de stad tijdens een gezellige rondwandeling door de stad en ontdek de bijzondere gevels en gebouwen in de oudere wijken als de Schnoor of de oude Bottcherstrasse. Wist u trouwens dat het Becks bier in Bremen gebrouwen wordt? Het leven in de stad zelf staat niet stil, of u nu denkt aan de Kerstmarkt op de Weserpromenade of het Muziekfeest, Festival Maritim of een ander evenement. Het hele jaar door valt er wat te beleven in de stad. Ontdek de historische gebouwen zoals de Schutting, het best bewaarde Renaissance koopmanshuis of St Petri Dom uit de 13e eeuw. Al houdt u niet van architectuur, dit zijn indrukwekkende gebouwen. Vanaf de vakantieparken in Bremen ervaart u maximaal vakantieplezier.


038-3330101