duitsland-2

Beleef de natuur en cultuur in
Duitsland

duitsland-3

Op ontdekkingstocht door
Duitsland

duitsland-4

Winters genieten in
Duitsland

In Bremen hebben wij op dit moment geen parken beschikbaar, maar neemt u vooral een kijkje bij deze parken, die het dichtste bij liggen.
8,5
Vakantiepark Dwergter Sand
Dwergter Sand


64 Km

Het vakantiepark Dwergter Sand is gelegen in Duitsland, in het plaatje Molbergen. Dwergter Sand is v...
6,9
Vakantiepark Nordseeküste Park
Nordseeküste Park


67 Km

Vakantiepark Nordseekuste heette voorheen vakantiepark Butjadinger Kuste en wordt tegenwoordig behee...
9,3
Vakantiepark Feriendorf Altes Land
Feriendorf Altes Land


77 Km

Het vakantiepark Altes Land is gelegen in Hollern-Twielenfleth, direct aan de dijk van de rivier de ...
Emslandermeer


113 Km

Vakantieparken in Bremen De vakantieparken in Bremen staan in het
6,7
Vakantiepark Weddermeer
Weddermeer


115 Km

Vakantiepark villapark Weddermeer vindt u in het plaatsje Wedde, in Groningen. De plaats Wedde is ge...
7,3
Vakantiepark Hunzepark
Hunzepark


132 Km

Vakantiepark en recreatiecentrum Hunzepark is prachtig gelegen in de Hunzevallei, aan de rivier de H...
8,5
Vakantiepark Schildmeer
Schildmeer


133 Km

Het vakantiepark villapark Schildmeer is gelegen aan het Schildmeer in het Groningse Steendam. In he...
8,5
Vakantiepark Fruithof
Fruithof


133 Km

Vakantiecentrum de Fruithof is een mooie gezinscamping in een groene omgeving in het Drentse Klijndi...
Vakantiecentrum de Fruithof is een mooie gezinscamping in een groene omgeving in het Drentse Klijndijk. U kunt hier kiezen hoe u uw vakantie wilt doorbrengen. In een huisje voor 6 of 4 personen of in een comfortabel chalet voor 4 personen. Natuurlijk kunt u ook kamperen op een van de ruime kampeerplaatsen. Er is maximaal 1 hond per accommodatie toegestaan.

Op de camping zijn veel faciliteiten te vinden zoals een verwarmd buitenzwembad met reuzeglijbaan, een recreatieruimte, sportveld, tennisbanen, campingwinkel, café en een restaurant. De kinderen hoeven zich geen moment te vervelen met de speelvijver, het kinderbadje, de kinderclub met animatie en met de diverse speeltuinen.

In de mooie omgeving van de camping is genoeg te doen. Ga er per voet of per fiets op uit en verken de mooie heiden, vennen en bossen. Of breng een bezoekje aan de Drentse hunebedden, dierenpark Emmen, verkeerspark Assen of Kabouterland in Exloo!

Populair


Bremen en omgeving

Bremen is onderdeel van de deelstaat Vrije Hanzestad Bremen. In de Bremerhaven vindt u het actieve gedeelte van de haven en dit deel ligt direct aan zee. Een belangrijke bezienswaardigheid in Bremen zijn de Bremer stadsmuzikanten. De gebroeders Grimm schreven een sprookje over deze muzikanten met als locatie Bremen. Een ander symbool van de stad is het Rolandsbeeld, het symboliseert de vrijheid van de stad van 1404. U vindt het Rolandsbeeld vlakbij het oude raadhuis.

Als u met de kinderen de stad in gaat, ervaart u een gezellige sfeer en ruimte, u kunt hier gezellig rondwandelen en wat winkelen en de kinderen hebben natuurlijk wat lekkers verdiend, het is niet elke dag vakantie. Liefhebbers van kunst zullen zeker genieten van de musea met kunst in de stad. De Kunsthalle Bremen biedt een uitgebreide collectie vanaf de Middeleeuwen tot de Hedendaagse kunst. De Franse en Duitse kunstenaars zijn rijk vertegenwoordigd. Zo zal ieder zijn eigen voorkeur van kunstperiode en kunstvormen hebben. De Bremer Freimarkt-vrijmarkt is een volksfeest met kermis in de Hanzestad Bremen. Dit feest duurt zeventien dagen en het trekt jaarlijks ruim vier miljoen mensen.

Bewonder de stad tijdens een gezellige rondwandeling door de stad en ontdek de bijzondere gevels en gebouwen in de oudere wijken als de Schnoor of de oude Bottcherstrasse. Wist u trouwens dat het Becks bier in Bremen gebrouwen wordt? Het leven in de stad zelf staat niet stil, of u nu denkt aan de Kerstmarkt op de Weserpromenade of het Muziekfeest, Festival Maritim of een ander evenement. Het hele jaar door valt er wat te beleven in de stad. Ontdek de historische gebouwen zoals de Schutting, het best bewaarde Renaissance koopmanshuis of St Petri Dom uit de 13e eeuw. Al houdt u niet van architectuur, dit zijn indrukwekkende gebouwen. Vanaf de vakantieparken in Bremen ervaart u maximaal vakantieplezier.


038-3330101