duitsland-2

Beleef de natuur en cultuur in
Duitsland

duitsland-3

Op ontdekkingstocht door
Duitsland

duitsland-4

Winters genieten in
Duitsland

In Bremen hebben wij op dit moment geen parken beschikbaar, maar neemt u vooral een kijkje bij deze parken, die het dichtste bij liggen.
7,2
Vakantiepark Nordseeküste Park
Nordseeküste Park


67 Km

Vakantiepark Nordseekuste heette voorheen vakantiepark Butjadinger Kuste en wordt tegenwoordig behee...
9,2
Vakantiepark Feriendorf Altes Land
Feriendorf Altes Land


77 Km

Het vakantiepark Altes Land is gelegen in Hollern-Twielenfleth, direct aan de dijk van de rivier de ...
8,7
Vakantiepark Fruithof
Fruithof


133 Km

Vakantiecentrum de Fruithof is een mooie gezinscamping in een groene omgeving in het Drentse Klijndi...
7,4
Vakantiepark Tien Heugten
Tien Heugten


141 Km

Vakantiepark de Tien Heugten is omgeven door bossen en ligt vlakbij het Drentse esdorp Schoonloo.
7,9
Vakantiepark Huttenheugte
Huttenheugte


144 Km

Vakantiepark de Huttenheugte is gelegen in Dalen, vlakbij Emmen. Er kunnen op de Huttenheugte versch...
8,0
Vakantiepark Bronzen Emmer
Bronzen Emmer


146 Km

De Bronzen Emmer is een vakantieoord op de rand van het dorpje Meppen, in de Nederlandse provincie D...
6,6
Vakantiepark Ferienpark Grafschaft Bentheim
Ferienpark Grafschaft Bentheim


146 Km

Vakantiepark Grafschaft Bentheim ligt in Duitsland vlakbij het dorpje Uelsen. In de Duitse natuur ku...
7,8
Vakantiepark Stoetenslagh
Stoetenslagh


162 Km

De gezellige vakantiepark het Stoetenslagh, dat vooral geschikt is voor gezinnen en voor vijftigplus...
De gezellige vakantiepark het Stoetenslagh, dat vooral geschikt is voor gezinnen en voor vijftigplussers, ligt aan een recreatieplas in het Overijsselse Vechtdal. Het vakantiepark biedt u basis of comfort kampeerplaatsen aan of stacaravans, mobilhomes en chalets. Zo is er voor ieder wat wils. Er is een apart gedeelte voor gezinnen en een gedeelte voor de oudere vakantiegangers. Huisdieren zijn op aanvraag toegestaan op het vakantiepark.

De gezins- en seniorencampinggasten delen dezelfde uitgebreide faciliteiten; een overdekt zwembad, een recreatieplas met glijbanen en ligweide, winkel, jongerenactiviteiten (zeer geschikt voor tieners), en bowlingbaan, trampolines, snackbar, restaurant, bar en diverse terrassen.

Vakantiepark Stoetenslagh ligt in het Overijsselse Vechtdal, hier is het prima fietsen en wandelen. Verken de bossen, velden en uitgestrekte heiden op uw gemakje. Maar er is meer te doen; bezoek oude kastelen en burchten, Duitse steden als Münster en Osnabrück, attractiepark Slagharen of Dierenpark Emmen. Of u nou rust en ruimte zoekt of juist met de kinderen plezier wil maken; op vakantiepark Stoetenslagh lukt het allemaal!

Populair


Bremen en omgeving

Bremen is onderdeel van de deelstaat Vrije Hanzestad Bremen. In de Bremerhaven vindt u het actieve gedeelte van de haven en dit deel ligt direct aan zee. Een belangrijke bezienswaardigheid in Bremen zijn de Bremer stadsmuzikanten. De gebroeders Grimm schreven een sprookje over deze muzikanten met als locatie Bremen. Een ander symbool van de stad is het Rolandsbeeld, het symboliseert de vrijheid van de stad van 1404. U vindt het Rolandsbeeld vlakbij het oude raadhuis.

Als u met de kinderen de stad in gaat, ervaart u een gezellige sfeer en ruimte, u kunt hier gezellig rondwandelen en wat winkelen en de kinderen hebben natuurlijk wat lekkers verdiend, het is niet elke dag vakantie. Liefhebbers van kunst zullen zeker genieten van de musea met kunst in de stad. De Kunsthalle Bremen biedt een uitgebreide collectie vanaf de Middeleeuwen tot de Hedendaagse kunst. De Franse en Duitse kunstenaars zijn rijk vertegenwoordigd. Zo zal ieder zijn eigen voorkeur van kunstperiode en kunstvormen hebben. De Bremer Freimarkt-vrijmarkt is een volksfeest met kermis in de Hanzestad Bremen. Dit feest duurt zeventien dagen en het trekt jaarlijks ruim vier miljoen mensen.

Bewonder de stad tijdens een gezellige rondwandeling door de stad en ontdek de bijzondere gevels en gebouwen in de oudere wijken als de Schnoor of de oude Bottcherstrasse. Wist u trouwens dat het Becks bier in Bremen gebrouwen wordt? Het leven in de stad zelf staat niet stil, of u nu denkt aan de Kerstmarkt op de Weserpromenade of het Muziekfeest, Festival Maritim of een ander evenement. Het hele jaar door valt er wat te beleven in de stad. Ontdek de historische gebouwen zoals de Schutting, het best bewaarde Renaissance koopmanshuis of St Petri Dom uit de 13e eeuw. Al houdt u niet van architectuur, dit zijn indrukwekkende gebouwen. Vanaf de vakantieparken in Bremen ervaart u maximaal vakantieplezier.


038-3330101