duitsland-2

Beleef de natuur en cultuur in
Duitsland

duitsland-3

Op ontdekkingstocht door
Duitsland

duitsland-4

Winters genieten in
Duitsland

In Berlijn hebben wij op dit moment geen parken beschikbaar, maar neemt u vooral een kijkje bij deze parken, die het dichtste bij liggen.
7,5
Vakantiepark Resort Linstow
Resort Linstow


140 Km

Het viersterren vakantiepark Resort Linstow is gelegen in het bosrijke Noord-Duitsland, Mecklenburg ...
7,4
Vakantiepark Ferienpark am Waldsee
Ferienpark am Waldsee


220 Km

Het vakantiepark Waldsee ligt midden in het mooie Hausherzberger merengebied en is geschikt voor all...
9,2
Vakantiepark Feriendorf Altes Land
Feriendorf Altes Land


282 Km

Het vakantiepark Altes Land is gelegen in Hollern-Twielenfleth, direct aan de dijk van de rivier de ...
8,0
Vakantiepark Green Valley
Green Valley


293 Km

Green Valley Park is een ruim opgezet vakantiepark op een van de groene heuvels van het Tsjechische ...
6,4
Vakantiepark Ferienpark Ronshausen
Ferienpark Ronshausen


294 Km

Vakantiepark Ronshausen bevindt zich aan de rand van het Hessisches Bergland, aan het eind van een ...
7,2
Vakantiepark Seepark Resort Kirchheim
Seepark Resort Kirchheim


326 Km

Het vakantiepark Seepark Kirchheim is prachtig in de heuvels van het Knüllgebergte gelegen. Er word...
8,5
Vakantiepark Europa Feriendorf
Europa Feriendorf


327 Km

Een vakantie in Sauerland is plezier voor het hele gezin, zeker als je met z’n allen in het Vakant...
7,2
Vakantiepark Ferienpark Frankenau
Ferienpark Frankenau


343 Km

Vakantiedorp Frankenau is gelegen in Duitsland, bij het plaatsje Frankenau. Er kunnen op het park ve...
Vakantiedorp Frankenau is gelegen in Duitsland, bij het plaatsje Frankenau. Er kunnen op het park verschillende luxe vrijstaande bungalows gehuurd worden. Huisdieren zijn zeer welkom!

Het vakantieoord is van vele faciliteiten voorzien, zoals twee binnenzwembaden, openbaar internet, discotheek, sauna, zonnebank, jacuzzi en supermarkt.

Het park ligt in een zeer bosrijke omgeving, waarbij de vakantiewoning dan ook nog eens op de rand van het Nationaalpark Kellerwald-Edersee gelegen zijn. U kunt hier dan ook uitstekende wandel-, fiets- en paardrijdtochten maken!

In de buurt liggen de bekende steden als Waldeck en Frankenberg. Verder kunt u ook zeker een bezoek brengen aan het kuuroord Bad Wildungen of wat dacht u van heerlijk wintersporten in de skigebieden in Winterberg en Wilingen, op slechts een half uurtje rijden van het park.

Populair


Een vakantie in Berlijn

Berlijn is de hoofdstad van Duitsland, een deelstaat van Duitsland en de tweede grote stad van de EU met de rivier de Spree en Brandenburg als buren en het is een van de groenste steden van Europa. Tijdens WOII speelde de stad een belangrijke rol en dat ziet u terug in de vele monumenten die hieraan herinneren. Op het eerste gezicht is een stedentrip in Berlijn niet heel kindvriendelijk maar dat klopt niet helemaal. U vindt hier twee dierentuinen in de stad in de vorm van Dierentuin en het Friedrichsfelde dierenpark. Dit zijn twee mooie parken waar u samen kunt genieten van de dieren en wandelen in een mooie omgeving, rolstoel of wandelwagen is geen probleem.

Wandelen in de stad zelf langs de diverse monumenten in Berlijn is best wel spannend als u kiest voor de Televisietoren van 365m die u kunt beklimmen bij het Alexanderplatz. De kinderen en vele volwassenen hebben veel gehoord en geleerd de Berlijnse muur, Checkpoint Charlie en Brandenburger Tor waar het allemaal gebeurde toen de muur werd afgebroken, maar weinigen hebben het echt gezien. Dit is zeker een aanrader vanaf de vakantieparken in Berlijn, als u wilt dat de kinderen wat leren van deze wandeling. U kunt gezellige pleinen en straten ontdekken waar u wat kunt winkelen of een terrasje kunt pakken zoals bij de bekende namen Potsdammer platz of Kurfurstendamm of de Karl Marx allee. Unter den Linden is een ideale locatie voor een romantische of gezellige wandeling.

In de stad zelf zijn 170 musea, of u laat zich verrassen of u maakt vooraf een routeplanning zodat u langs de musea komt die u in ieder geval wilt bezoeken. De onderwerpen varieren van oorlog tot kunst tot volkskunst tot suikermuseum tot natuurmuseum. Steeds meer musea maken gebruik van interactieve audio en videotechnieken zodat de bezoeker actief kan deelnemen aan de tentoonstelling, vaak begrijpen de jongeren beter wat ze moeten doen dan de ouders. De diverse groene parken in de stad geven de bezoekers de kans om even de hectiek van de stad te ontwijken. De kids kunnen wat uitrennen terwijl de ouders wat relaxen op een bankje. Jong en oud vindt maximaal vakantieplezier bij de vakantieparken in Berlijn.


038-3330101