Domaine Iratzia


St. Jean de Luz , Aquitanië , Frankrijk
Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0

Het vakantiepark Domaine Iratzia ligt in een mooi natuurpark van 3,5ha met talloze pijnbomen en dichtbij het strand van Erromardie in St Jean de Luz. Op het park treft u comfortabele appartementen met mogelijk uitzicht over zee, de bergen en de bossen. Geniet bij het buitenzwembad, een bezoek aan het solarium en een parkeergarage. U heeft toegang tot Wifi internet tegen extra kosten. De familiekamers zijn gezellige ontmoetingsplaatsen. Huisdieren zijn niet toegestaan.

De omgeving van dit vakantiepark in Frankrijk is aantrekkelijk met gezellige winkels in het stadscentrum 2,5km van het park. U kunt op diverse manieren genieten zoals op de golfbaan, aan het strand met watersport, op de midgetgolfbaan. Ontdek ook het centrum voor thalassotherapie in de badplaatsen tussen de Pyreneeen en de Atlantische Oceaan, 3km verderop. De toeristentrein in Rhune op 9km brengt u naar de top van de berg, de trein dateert uit de 20e eeuw. Een bezoek aan Biarritz met Rocher de la Vierge was voor de zeelui een monument dat geluk bracht, het beeld van de Maagd Maria op de top. U heeft hier een prachtig uitzicht over de baai van Biarritz. In de badplaats Saint Jean de Luz worden gezellige activiteiten georganiseerd al of niet op het strand. Jong en oud zal genieten van deze vakantie in dit mooie Frans Baskenland.


Boek vanaf € 257.00 p.w
  • Wasserette
  • Wifi kostenloos
  • Zwembad buiten
  • Televisie
  • Balkon
  • Oven
  • Terras
GPS: "43.4032207","-1.6423874"

Persoonlijk contact?

Ons team staat 6 dagen per week van 9.00 tot 18.00 voor u klaar om u te helpen met uw boeking of om alle vragen te beantwoorden.

038-3330101

Of stuur ons een email: info@vakantieparken.nl