Domaine Creixell


Creixell , Catalonië , Spanje
Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0

Vakantiepark Domaine Creixell treft u aan in Catalonië, tussen Vilanova I la Geltru en Tarragonna aan de Costa Dorada. Het strand ligt 200m verderop. Het park bestrijkt een oppervlakte van 10 hectares. Het park is ingericht met plezierige voorzieningen zoals een buitenzwembad met kinderbad en glijbaan. Er is een restaurant en bar op het park evenals een supermarkt. Op deze manier kunt u zelf besluiten of u zelf uw maaltijden klaar maakt of dat u van de diensten van het restaurant gebruik maakt. U heeft tegen een extra vergoeding toegang tot Wifi internet. Op sportief gebied treft u multifunctionele sportvelden en tafeltennistafels aan. De speeltuin op het park is een gezellige ontmoetingsplaats voor de jongeren.

De ligging van dit vakantiepark in Spanje is prachtig, direct aan de Spaanse kust en Middellandse Zee. De bekende en mooie Spaanse steden als Barcelona en Tarragona liggen vlakbij, deze mag u eigenlijk niet missen. Deze camping ligt in Creixell aan de Costa Dorado. Deze ‘Gouden Kust’ is 216km lang en ligt vooral in de provincie Tarragona. Bekende badplaatsen zijn onder andere Salou, Cambrills en Ampolla. Deze vakantie in Spanje heeft jong en oud wat te bieden.


Boek vanaf € 445.00 p.w
  • Wasserette
  • Zwembad buiten
  • Fornuis
  • Koffiezetapparaat filter
  • Magnetron
  • Terras
  • Tuinmeubels
GPS: "41.16670000","1.45000000"
Rating: 4,6/10 , 4 Beoordelingen

Schrijf een review!

Persoonlijk contact?

Ons team staat 6 dagen per week van 9.00 tot 18.00 voor u klaar om u te helpen met uw boeking of om alle vragen te beantwoorden.

038-3330101

Of stuur ons een email: info@vakantieparken.nl