Debussy


Carnoux en Provence , Cote d'Azur , Provence , Provence - Alpes - Côte d'Azur , Frankrijk
Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0

De Résidence Debussy ligt in het plaatsje Carnoux en Provence, op nog geen 7 kilometer van de badplaats Cassis aan de Middellandse Zee. De appartementen van Debussy zijn allemaal comfortabel en praktisch ingericht en de kitchenette is van alle moderne gemakken voorzien zoals een elektrische kookplaat, een magnetron, een koelkast, en een koffiezetapparaat. Uw badkamer is voorzien van douche en toilet en in de woonkamer is wifi tegen betaling verkrijgbaar evenals televisie. Honden zijn onder bepaalde voorwaarden toegestaan. Het vakantiepark Résidence Debussy heeft een eigen verwarmd buitenzwembad dat van half april (als het weer het toelaat) tot eind oktober geopend is. Het dragen van shorts in het zwembad is verboden.

De omgeving

In Carnoux en Provence is in de zomer van alles te beleven. Er zijn festiviteiten (natuurlijk op 14 juli!) en festivals, waaronder een muziekfestival. Loop het stadje eens door en geniet ergens op een terras van een café au lait of blijf even staan kijken naar een spelletje jeu de boules. Breng een bezoek aan de kerk Onze Lieve Vrouw van Afrika of het Museum van het Vreemdelingenlegioen. Rijd door de lavendelvelden en de wijnvelden naar Cassis en geniet daar van een dagje strand en watersporten. De mooie kleine haven en de prachtige baaien stralen de sfeer van het leven aan de Middellandse Zee uit. Overgoten met zon en goed eten en drinken, is het hier goed toeven.

Marseille

Vanuit uw vakantiebestemming kunt u makkelijk een dag naar Marseille want dat ligt op een kleine 25 kilometer van Carnoux en Provence vandaan. Marseille is de grootste haven van Frankrijk en de oude haven, Le Vieux Port, is een natuurlijke haven die eeuwenlang de basis vormde voor de handel met de hele wereld. De kades werden tussen de 15e en 17 eeuw aangelegd en de forten Fort Saint Jean en Fort Saint Nicolas werden door Lodewijk XIV bij de ingang van de haven gebouwd. De hele stad staat vol met monumenten, zoals het Hôtel de Cabre en Hôtel Dieu, beide uit de 16e eeuw. In de wijk Cinq Avenues zijn sinds 1869 in verschillende delen van het Palais Longchamp twee musea te vinden: het Musée des Beaux-Arts en Muséum d'Histoire Naturelle. Aan de achterkant van het paleis ligt een openbaar park, een rustpunt in deze drukke en mooie stad. Een van de oudste kloostergemeenschappen van West Europa is de Abdij van Sint Victor in Marseille. De abdij werd gebouwd op een plek waar katholieke martelaren begraven liggen. Een zeer indrukwekkend gebouw.


Boek vanaf € p.w
  • Huisdieren welkom
  • Kindvriendelijk
  • Wifi kostenloos
  • Zwembad buiten
  • Parkeerplaats bij de woning
  • Televisie
  • Fornuis
  • Koelkast
  • Koffiezetapparaat filter
GPS: "43.25526900","5.55432300"
Rating: /10 , Beoordelingen

Schrijf een review!

Persoonlijk contact?

Ons team staat 6 dagen per week van 9.00 tot 18.00 voor u klaar om u te helpen met uw boeking of om alle vragen te beantwoorden.

038-3330101

Of stuur ons een email: info@vakantieparken.nl