Costa Rei


Costa Rei , Sardinie , Italiƫ
Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0

Ontdek het mooie vakantiepark in Costa Rei in de gemeente Muravera, 20km vanVillasimius. Costa Rei is een toeristische plaats, populair bij liefhebbers van zon en zee. De zee is smaragdgroen en de zon is heerlijk warm. De kust, het zand en het water verandert elk uur van geur en kleur. Tijdens de zomermaanden is Costa Rei een bruisende vakantieplaats met voorzieningen als winkels, pizzeria, restaurants, bars, avondmarkt, uitgaansgelegenheden in de vorm van nachtclubs.

De omgeving van Costa Rei heeft een belangrijke hoofdrolspeler namelijk het strand. Vanaf noord naar zuid liggen hier mooie stranden zoals Capo Ferrato, Piscina Rei, Costa Rei en Sccoglio di Peppino. Samen bieden zij ruim 8km aan strand, afhankelijk van de locatie zult u hier bruisende strandactiviteiten aantreffen. Bij Costa Rei ligt meer het toeristische strand. Bij Piscina Rei ligt een heilig gebied waar archeologische en historische voorwerpen gevonden zijn, deze plaats draagt de naam Complesso Megalitico de Piscina Rei waar u 22 menhirs kunt bewonderen. Als u geinteresseerd bent in de historische achtergrond van deze vindplaatsen, kunt u een tocht maken met een plaatselijke gids.

De vakantieparken aan dit deel van de Italiaanse kust staan klaar voor u, de een zal wat luxer zijn dan de ander , maar de zee is overal het zelfde. Bij het Rey Beach Club Costa Rei ligt een mooi strand en kunt u ligbedden en parasols huren. Het wakker worden met de geluiden van de zee door de open ramen is iets waar velen van dromen. Als u dan ook nog kunt ontbijten op uw eigen terras met direct uitzicht op de zee, kan uw vakantie niet meer stuk. Houd er wel rekening mee dat als u actief wilt genieten tijdens een wandeling of fietstocht langs de kust, het behoorlijk warm kan zijn in het hoogseizoen. Voor de watersportactiviteiten is het nooit te warm, natuurlijk. Costa Rei is een bruisende vakantiebestemming.


Boek vanaf € p.w
  • Huisdieren welkom
  • Kindvriendelijk
  • Zwembad buiten
  • Televisie
  • Airco
GPS: "39.25594550","9.57527500"
Rating: 5,6/10 , 12 Beoordelingen

Schrijf een review!

Omliggende parken

Vakantiepark Vista Blu Vista Blu
180 Km

Persoonlijk contact?

Ons team staat 6 dagen per week van 9.00 tot 18.00 voor u klaar om u te helpen met uw boeking of om alle vragen te beantwoorden.

038-3330101

Of stuur ons een email: info@vakantieparken.nl