Costa Paradiso


Costa Paradiso , Sardinie , Italië
Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0

Het vakantiepark Costa Paradiso ligt in de prachtige omgeving van Sardinië. Het park ligt niet ver van de kust en de mooie stranden van Italië. De accommodaties worden letterlijk omringd door een prachtige tuin en een buitenzwembad. Elk appartement heeft een eigen ingang. Er is een keuken, badkamer, balkon of terras voor een prettig vakantie verblijf. Als u naar buiten gaat ontdekt u de tuin, het terras en het buitenzwembad waar iedereen op eigen manier zal ontspannen. U kunt hier gratis parkeren bij de accommodatie. Er is geen internet beschikbaar. Op het park vindt u verder tennisbanen, een speeltuin voor de kinderen, restaurant voor een snack tot uitgebreide maaltijd. Ontdek ook de jachthaven vlakbij. Dit park is dankzij al deze voorzieningen een park voor alle leeftijden, heerlijk als u bijvoorbeeld kiest voor een familievakantie met kids en grootouders – drie generaties. Het strand ligt 300m verderop en hier kunt u genieten van een spannende en rustige strandactiviteiten.

In de omgeving van Costa Paradiso vindt u alles wat u nodig heeft zoals het winkelcentrum op 800m. Ontdek de jachthaven van Isola Rossa op 18km of de plaats Sassari wat verder weg. Sfeer proeven aan de zuidkust kan heel goed in Chia, 8km verderop. De luchthaven van Cagliari ligt 50km verderop, handige informatie als u voor dit park kiest en u komt van ver. Aan de zuidkust van Sardinië vindt u zowel natuurlijke stranden als baaien en inhammen met intieme strandjes. Hier kunt u genieten van het kristalheldere water bij zonsondergang. Houd er rekening mee dat u hier zowel zand- als kiezelstranden aan kunt treffen, waterschoenen zijn dan ook een aanrader voor wat comfort. Sardinië is een ideale bestemming voor gezellige familievakanties maar ook voor romantische onderonsjes. De zon is lekker warm en het eten is heerlijk, meer heeft u toch niet te wensen?


Boek vanaf € 315.00 p.w
  • Huisdieren welkom
  • Kindvriendelijk
  • Wasserette
GPS: "41.05088100","8.95080500"
Rating: 6,5/10 , 70 Beoordelingen

Schrijf een review!

Omliggende parken

Vakantiepark Vista Blu Vista Blu
76 Km

Persoonlijk contact?

Ons team staat 6 dagen per week van 9.00 tot 18.00 voor u klaar om u te helpen met uw boeking of om alle vragen te beantwoorden.

038-3330101

Of stuur ons een email: info@vakantieparken.nl