Cattolica


Cattolica , Emilia-Romagna , Italië
Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0

Het vakantiepark in Cattolica staat aan de prachtige Italiaanse kust. Cattolica is een badplaats met langs de hele plaats een uitgestrekt zandstrand. De stranden zijn onderling wat afgezet zodat er stukken strand liggen waar de kinderen leuke activiteiten ontdekken, op een ander deel van de kust vindt u meer rust of activiteiten voor volwassenen. Zo kan iedereen op eigen manier van een strandvakantie genieten. De meeste stranden zijn voorzien van beveiliging en EHBO posten en voorzieningen voor sport, spel en comfort. Houd er rekening mee dat niet elk strand gratis is , afhankelijk van de locatie en activiteiten. Deze kustlijn aan de Adriatische Zee is wel de toeristische trekpleister maar er is meer zoals het museo delle Regina, een archeologisch museum of ontdek het kasteel van Gradara. Liefhebbers van natuur willen het natuurpark Monte San Bartolo niet missen. Een vakantie met kinderen is niet compleet zonder een bezoek aan het Themapark le Navi compleet met onderwatertunnel, aquarium en heel veel informatie over de oceaan.

In de omgeving van een vakantiepark in Italië aan deze kustlijn kunt u ook fijn genieten van een excursie op zee zoals zeevissen op de Adriatische Zee of een boottocht langs de Adriatische Zee. Bezoek het historische stadje Urbino. Een vakantie in Italië is op vele manieren aantrekkelijk en gezellig.


Boek vanaf € p.w
  • Golf
GPS: "43.96460000","12.73586000"

Omliggende parken

Vakantiepark Riccione Riccione
8 Km
Vakantiepark Rimini Rimini
19 Km

Persoonlijk contact?

Ons team staat 6 dagen per week van 9.00 tot 18.00 voor u klaar om u te helpen met uw boeking of om alle vragen te beantwoorden.

038-3330101

Of stuur ons een email: info@vakantieparken.nl