Chat with us, powered by LiveChat

Castell Mar


Castelló d Empúries , Catalonië , Spanje
Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0

Het vakantiepark Castell Mar in Catalonie ligt in het mooie Spanje. Het is een grote camping vlak aan zee, het strand ligt 300m verderop. Daarnaast kunt u ook ontspannen bij het binnenzwembad. Op de camping vindt u nog twee zwembaden. Op het park heeft u op de gemeenschappelijke locaties toegang tot Wifi internet. U kunt afhaalmaaltijden bestellen op het park, zo kunt u op uw eigen terras eten na een dagje strand of rond kijken in de omgeving. Een dag niet koken geeft soms een speciaal vakantiegevoel. Grote en kleine gasten kunnen deelnemen aan de activiteiten georganiseerd door het amusementsteam. Vanaf het park worden interessante en sportieve excursies georganiseerd. De barbecue in de tuin is voor gemeenschappelijk gebruik.

In de omgeving van dit vakantiepark in Spanje ligt de badplaats Rosas en de stad Castello d’Emmpuries. In deze laatstgenoemde stad vindt u nog een historsiche centrum. Het natuurpark Aigumolls de l’Emporda vormt het omringende landschap van het park. U vindt hier rust en natuur. De golfbaan Golf des Roses ligt 700m verderop. Vanaf de camping heeft u een prachtig uitzicht over de golf van Roses. Voor nog meer waterplezier als de zee nog niet genoeg is, ontdek het waterparadijs Aquabrava met een groot golfslagbad. Een vakantie in Spanje is net zo luxe of eenvoudig, sportief of rustig als u zelf invult; iedereen geniet op eigen wijze.


  • Huisdieren welkom
  • Kindvriendelijk
  • Wasserette
  • Zwembad buiten
  • Parkeerplaats bij de woning
  • Fornuis
  • Terras
  • Tuinmeubels
GPS: "42.17890000","2.99600000"
Rating: 6,0/10 , 67 Beoordelingen

Schrijf een review!

Omliggende parken

Vakantiepark Interpals Interpals
28 Km

Persoonlijk contact?

Ons team staat 6 dagen per week van 9.00 tot 18.00 voor u klaar om u te helpen met uw boeking of om alle vragen te beantwoorden.

038-3330101

Of stuur ons een email: info@vakantieparken.nl