Camping Playa y Fiesta


Costa Dorada , Miami Platja , Catalonië , Spanje
Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0

Deze gezellige houten bungalows voor 3 tot 6 personen, staan op de Camping Playa y Fiesta die op 100 meter van het strand van Miami Platja aan de Costa Dorado ligt. In dit gemoedelijke vakantiepark staan de bungalows op een mooi terrein. Ze hebben een woonkamer en slaapkamers, al naar gelang het aantal mensen. Er is sowieso een tweepersoonsbed en er is een aantal lossen bedden of een stapelbed. De kitchenette is volledig ingericht en heeft een koel/vriescombinatie. Uw privé badkamer heeft een douche, een wastafel en een toilet. U heeft uw eigen terras met tuinmeubilair. Op de camping zelf is een zwembad voor volwassenen en kinderen, een supermarkt, een restaurant, een snackbar en een wasserette. Lakens zijn in de prijs inbegrepen en huisdieren zijn tegen betaling toegestaan.

Cambrils

Cambrils is een gezellig klein stadje dat ongeveer 6 kilometer van de camping af ligt. Met zo’n 27.000 inwoners is het een gezellige drukte aan de kust van de Costa Dorado. De vissersvloot is hier nog in bedrijf en dat maakt het haventje ook levendig en aantrekkelijk. Als je even van de camping en de omgeving van Miami Platja weg wilt dan is Cambrils een leuk uitje. Probeer ook eens een paëlla hier die met verse vis is gelardeerd.

Tarragona

Tarragona ligt ongeveer 40 kilometer ten noorden Miami Platja, ook aan de Costa Dorada. Met meer dan 140.000 duizend inwoners is het een middelgrote stad waar van alles te zien en te beleven is. In de stad zijn veel monumenten uit de Romeinse tijd te zien zoals het Amfitheater en het Aquaduct. De ruïnes van het oude Tarraco staan zelfs op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Dit alleen al maakt een bezoek aan deze bijzondere stad tijdens uw vakantie in Spanje de moeite waard. In het Nationaal Archeologisch Museum kunt u zien wat er allemaal in die oeroude bouwwerken gevonden is. Ook uit latere periodes zijn er in Tarragona prachtige monumenten te vinden zoals de Santa Maria Kathedraal en de centrale markt.

In de Heilige Week vinden er in de stad de indrukwekkende paasprocessies plaats die door de Catalaanse overheid tot cultureel erfgoed zijn uitgeroepen. Ook is het carnaval in de lente een uitbundige gebeuren in Tarragona wat u zeker moet gaan zien als u er in die periode op vakantie bent. Vraag bij de plaatselijke toeristenbureaus naar de evenementen in de omgeving.


Boek vanaf € p.w
GPS: "41.0446648","0.9975481"
Rating: 5,2/10 , 9 Beoordelingen

Schrijf een review!

Persoonlijk contact?

Ons team staat 6 dagen per week van 9.00 tot 18.00 voor u klaar om u te helpen met uw boeking of om alle vragen te beantwoorden.

038-3330101

Of stuur ons een email: info@vakantieparken.nl