Cala Verde


Santa Margherita di Pula , Sardinie , Italië
Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0

Het vakantiepark Cala Verde in Sardinië heeft veel te bieden. De appartementen zijn comfortabel en praktisch ingericht met een handige keukenhoek, terras. De rustieke tuin bij de appartementen is een mooie locatie voor rust en privacy. Vanaf dit park kunt u mooie tochten maken met de fiets of wandelend. Onderweg zult u zeker langs een restaurant of pizzeria komen of een tomatenplantage. De tomaten van Pula zijn beroemd evenals de pizza’s.

In de omgeving van dit park ontdekt u mooie stranden, vaak natuurlijk. Het hoofdstrand van Pula is wel het meest populair. Iets verder liggen de geweldige zandduinen van Chia waar u alleen maar rust en stilte vindt. Het uitzicht over dit gebied is prachtig. U vindt ook overal kleine zandstranden met kristalhelder water in een baai. Vlakbij het park ligt een kleine haven, een zeestrand met op de achtergrond het dennenbos. Zowel watersport als golfsport is een populaire bezigheid in Sardinië. Natuurlijk kunt u ook heel simpel niets doen aan het strand of op uw eigen terras en gewoon lekker genieten van uw welverdiende rust. Aan het strand maximaal 600m verderop kunt u parasols en ligstoelen huren maar ook kano’s en waterfietsen of wat dacht u van uw eerste zeilles en surfles in Italië?. Maak kennis met de duiksport. Het kan allemaal. Vanaf Cala Verde heeft u op diverse plekken toegang tot het hoofdstrand van Santa Margherita di Pula. Het is een kindvriendelijk strand in een gemoedelijke sfeer. Het zwembad is geopend tijdens het zomerseizoen afhankelijk van het weer. Het vliegveld ligt 45km verderop en de stad Cagliari ligt 42km verderop.

Een dagje Cagliari vanaf Cala Verde is zeker de moeite waard. Pula is een mooi gebied met een eigen bouwstijl van de huizen. Pula staat model voor de traditie en schoonheid van het binnenland aan de zuidkust van Italië. Andere mooie plaatsen die u zou kunnen bezoeken is bijvoorbeeld het kleine oude stadje Nora met de historische gebouwen of de Santidi grotten waar de beste wijnen van Sardinië worden geproduceerd. U kunt alleen maar genieten vanaf Cala Verde.


Boek vanaf € 405.00 p.w
  • Kindvriendelijk
  • Zwembad buiten
  • Parkeerplaats bij de woning
  • Televisie
  • Airco
  • Fornuis
  • Terras
  • Tuin
GPS: "38.92709840","8.92329689"
Rating: 9,0/10 , 1 Beoordelingen

Schrijf een review!

Omliggende parken

Vakantiepark Costa Rei Costa Rei
67 Km
Vakantiepark Vista Blu Vista Blu
188 Km

Persoonlijk contact?

Ons team staat 6 dagen per week van 9.00 tot 18.00 voor u klaar om u te helpen met uw boeking of om alle vragen te beantwoorden.

038-3330101

Of stuur ons een email: info@vakantieparken.nl