Chat with us, powered by LiveChat
belgie-2

De Ardennen ontdekken in
Belgie

belgie-1

Culturele hoogtepunten van
Belgie

nederland-3

Uitwaaien aan de kust van
Belgie

Vlaams Gewest vakantieparken ( 2 resultaten)
6,0
Vakantiepark Hengelhoef vlaams-gewest
Hengelhoef


Het vakantiepark Hengelhoef Oostappen is niet te verwarren met het vakantiepark domein Hengelhoef. D...
7,0
Vakantiepark Sonnevijver vlaams-gewest
Sonnevijver


In het zuiden van Belgisch Limburg, tussen Maasmechelen en Lanaken, ligt het gezellige bungalowpark ...


Vakantieparken in Vlaams Gewest

Ontdek de aantrekkelijke vakantieparken in het Vlaams gewest. De gangbare naam voor het Vlaams gewest is Vlaanderen, ook meer bekend bij de toeristen. Ik ga hier en nu niet verder in op de bestuurlijke grenzen en complicaties van taalconflicten. Dit vakantiegebied is tweetalig, Nederlands en Frans. U kunt hier mooie steden ontdekken, de Vlaamse Ardennen zijn een paradijs voor een actieve vakantie in België, het aanbod van musea in Vlaanderen is groot en afwisselend.

Zien en doen in Vlaanderen

We geven u graag wat tips voor excursies tijdens deze vakantie in België. De stad Gent is een grote en leuke Belgische stad in Vlaanderen. Het is een oude stad , ontstaan in de Keltische periode, dat ziet u terug in het oude centrum van de stad. Een stadswandeling is ook hier de beste kennismaking van de stad. Zo komt u langs mooie monumenten zoals de Belforttoren, de Sint Baafkathedraal of de Gravensteen. Kunst en historie is een belangrijk onderdeel van de cultuur van Gent met bekende musea als Design museum Gent en STAM en STAM. Tijdens de Gentse feesten bruist de stad van activiteiten. De Vlaamse kust of Belgische kust staat bol van mooie stranden en badplaatsen. Denkt u hierbij aan de bekende namen als Blankenberge, Koksijde, Oostende, de Haan of Knokke Heist.

Hier spelen vooral in het voorjaar en de in de zomer de strandactiviteiten en de watersport de hoofdrol, de Belgen ontvangen u met een natuurlijke gastvrijheid.
Antwerpen is de grootste stad van Vlaanderen. U kunt hier uitgebreid en afwisselend winkelen. Het aanbod van musea is aantrekkelijk, of u nu van moderne of historische kunst houdt. Een avondje stappen, uit eten gaan of wat drinken in Antwerpen kunt u op talloze manieren invullen, binnen uw eigen budget in een gemoedelijke sfeer, kenmerkend voor een vakantie in België.
De stad Mechelen huisvest het informatieve Technopolis, een doe-centrum voor wetenschap en techniek. De belangrijkste doelgroep waren de kinderen maar in werkelijkheid komen de ouders al te graag mee om deze ervaring met hun te delen.

De Vlaamse Ardennen vormt een heuvelachtig gebied in Vlaanderen, hier kunt u uw energie kwijt in de natuur niet ver van de vakantieparken in het Vlaams gewest. De heuvels van dit gebied vormen het hele jaar een uitdaging voor de wielrenners. Er worden jaarlijks terugkerende wielerwedstrijden georganiseerd. Daarnaast kunt u in Vlaanderen veel plezier beleven aan de natuur, het maken van wandelingen en fietstochten.
Hopelijk geven onze suggesties het gevoel dat u aan het juiste adres bent in Vlaanderen. Veel toeristen hebben niet in de gaten hoe mooi de natuur is zoals de Ardennen en het aanbod van musea is werkelijk indrukwekkend in de Belgische kunststeden. Kom en geniet van alles wat Vlaanderen-Vlaams gewest te bieden heeft.

Vakantiepark Vlaanderen beleven zoals in de stripverhalen
Vlaanderen beleven zoals in de stripverhalen

Weet je, veel mensen denken dat een vakantie in België best wel duur is (net zoals Zwitserland en Engeland). De waarheid is, dat je met een goede planning en research vooraf, gemakkelijk zonder zak vol geld naar België (of waar dan ook ter wereld) kunt reizen.


038-3330101