Chat with us, powered by LiveChat
belgie-2

De Ardennen ontdekken in
Belgie

belgie-1

Culturele hoogtepunten van
Belgie

nederland-3

Uitwaaien aan de kust van
Belgie

Region Luxembourg in Belgie vakantieparken ( 1 resultaten)
4,2
Vakantiepark Domaine de Villers luxembourg
Domaine de Villers


Het vakantiepark Domaine de Villers is eigenlijk een vakantiedorp voor het hele gezin. De natuurlijk...


Vakantieparken in Region Luxembourg Belgie

Tijdens een verblijf in een van de vakantieparken in Luxembourg kunt u genieten van uw welverdiende rust. Deze Belgische provincie ligt in het hart van de Ardennen met vele bekende plaatsen en bezienswaardigheden. Dankzij de geografische ligging kunt u hier fantastisch fietsen, wandelen en mountainbiken. We laten u graag kennis maken met een paar mooie plekken in dit vakantiegebied in willekeurige volgorde. Vaak vindt u op een locatie een mix van natuur en cultuur of historie, dit vult elkaar prima aan.

Houffilaze

Een bezoek aan Houffalize met het attractiepark Houtopia is zeker een succes als u op stap bent met de kids, vaak in combinatie met het parc Chlorophylle in Manhay. Dit is een wandelpark met attracties voor de kids. In het park Houtopia is uw kind nog kind en wat minder wereldwijs, kennis en vakantieplezier werken hier nauw samen. Chlorophylle is een avonturenpark in de bossen, zelfs in de toppen van de bomen, tijd voor avontuur.

Bouillon

Ontdek Bouillon vanaf de vakantieparken in Luxembourg. Het ligt in de Semoisvallei met bossen langs de rivier. De stadswandeling door de stad is heel aantrekkelijk in deze stad. Een toeristische topper in deze stad is het kasteel van Godfried van Bouillon. Hier wordt jaarlijks als hoogtepunt het Middeleeuwse Feest georganiseerd met alle ambachten en sporten van toen zoals boogschieten, koken zoals toen, kluchten spelen en gevechten houden. Het musee Ducal of Hertogelijk museum staat ook in Bouillon. Hier wordt met voorwerpen het leven van toen uitgebeeld.

Bertrix

In Bertrix kunt u de oude leisteenmijn Au Coeur de l’Ardoise bezoeken. Met een moderne kabeltrein kunt u de mijn in en ontdekt de werkomstandigheden van de mijnen. Bij Arcemont kunt u een unieke schapenboerderij bezoeken. Hier ontdekt u het Belgisch Melkschaap, het gaat hier meer om kaasproductie als schapenvlees, een bijzondere dagexcursie waar u geen spijt van krijgt.

Durbuy

Durbuy is het kleinste stadje van België, hier kunt u rondkijken in een gezellig stadje in een historische sfeer. Winkel wat of ga lekker uit eten. Net buiten deze plaats kunt u Belvedere, een mooi uitkijkpunt ontdekken. Het Parc des Topiaires is een tuin met ruim 250 figuren, gesnoeid uit buxusplanten. De modellen zijn zeer verschillend, dieren maar ook Manneke Pis en standbeelden ontbreken niet aan de collectie.

Barvaux

Vanaf de vakantieparken in Luxembourg kunt u in Barvaux plezier beleven aan een uniek labyrinth van mais. Jaarlijks wordt het thema vernieuwd en uitgevoerd. Het labyrinth is groot en voor sommige heel spannend, vandaar ook de ontsnappingsroutes. Ontdek hier vlakbij de golfbaan, zeer goed verzorgd waar zowel de beginners als de gevorderden prima uit de voeten kunnen op het golfcircuit.
Bovenstaande geeft wel aan dat u tijdens een vakantie in België van alles kunt zien, doen en bezoeken. Hopelijk heeft u wat ideeën opgedaan op onze website.


038-3330101