belgie-2

De Ardennen ontdekken in
Belgie

belgie-1

Culturele hoogtepunten van
Belgie

nederland-3

Uitwaaien aan de kust van
Belgie

In Brussel hebben wij op dit moment geen parken beschikbaar, maar neemt u vooral een kijkje bij deze parken, die het dichtste bij liggen.
5,8
Vakantiepark Marina Beach
Marina Beach


70 Km

Vakantiepark Marina Beach ligt in het dorpje Hoek in Zeeuws Vlaanderen. Dit vakantiepark heeft van a...
7,6
Vakantiepark Kempense Meren
Kempense Meren


71 Km

Vakantiepark Kempense Meren is gelegen in de plaats Mol, in het Belgische Limburg. Op het park worde...
5,0
Vakantiepark Les Gaux
Les Gaux


77 Km

Het vakantiepark Les Gaux ligt zeer rustig en in een prachtig natuurgebied met bossen en rotsformati...
6,0
Vakantiepark Hengelhoef
Hengelhoef


79 Km

Het vakantiepark Hengelhoef Oostappen is niet te verwarren met het vakantiepark domein Hengelhoef. D...
8,0
Vakantiepark Vallée Les Etoiles
Vallée Les Etoiles


79 Km

Vakantiepark bungalowpark Les Etoiles is gelegen boven de rivier de Maas, in de Belgische Ardennen. ...
8,5
Vakantiepark Vossemeren
Vossemeren


81 Km

Centerparcs vakantiepark de Vossemeren bevindt zich net over de grens in België. Het is een prachti...
8,1
Vakantiepark Hof van Zeeland
Hof van Zeeland


82 Km

Het vakantiepark Hof van Zeeland is gelegen in het idyllische dorpje Heinkenszand. Het vakantiepark ...
6,4
Vakantiepark Residence les Hauts de Valjoly
Residence les Hauts de Valjoly


82 Km

Résidence les Hauts de Valjoly is een rustige residentie in een landelijke omgeving op korte afstan...
Résidence les Hauts de Valjoly is een rustige residentie in een landelijke omgeving op korte afstand van het grootste meer van Noord-Frankrijk (Valjoly). U kunt hier logeren in verschillende types ruime appartementen. Huisdieren zijn toegestaan tegen betaling.

Het park beschikt over een receptie, parkeerterrein en speelweide. U zult hier vooral van de rust en de ruimte kunnen genieten. Heeft u toch wat zin in wat actie dan kunt u in de omgeving uw hart ophalen. Beoefen watersporten op het meer Valjoly, bezoek het Aquatica waterpark (gratis als u in het park verblijft!), het natuurpark L’Avesnois of ga naar de dierentuin Maubeuge.

Populair


De stad Brussel

Een dagje winkelen vanaf de vakantieparken in het Brussel biedt talloze mogelijkheden. U zult zeker de Belgische bieren en chocolade aantreffen. Manneke Pis komt u overal tegen in het straatbeeld in diverse outfits maar ook in de winkels in de vorm van chocolade en talloze souveniers. Houd er wel rekening mee dat op zondag niet alle winkels en gelegenheden open zijn. Op het Vossenplein in de wijk Marollen wordt elke dag een vlooienmarkt gehouden met tweedehands spullen in alle soorten en maten, voor de liefhebbers en verzamelaars.

Als u met de kinderen op stap bent, bezoek het park Mini Europe. Daarnaast kunt u in deze stad diverse musea bezoeken zoals het Horta museum of het Historisch museum. In het Broodhuis op de Grote Markt is het museum van de stad Brussel gevestigd, hier kunt u veel leren over de historie van de stad. De locatie zelf is fantastisch, ontdek de gildehuizen in het straatbeeld aan een van de mooie marktpleinen van Europa. De Kunstberg is een andere aanrader voor een prachtig uitzicht over de stad en omgeving. De Stripwandeling is erg leuk om te doen met kinderen en liefhebbers van strips, dit is een wandeltocht door Brussel waarbij u talloze stripfiguren zult ontdekken, als standbeeld of op een gevel van een pand.

Eten en drinken in Brussel is een waar genoegen. U kunt in elke prijsklasse een gelegenheid vinden waar u wat kunt eten of drinken. De Belgische bieren spelen een belangrijke hoofdrol in de bars, anders kunt u niet verwachten. Een vakantie in België – in Brussel en omgeving overtreft al uw verwachtingen.


038-3330101