belgie-2

De Ardennen ontdekken in
Belgie

belgie-1

Culturele hoogtepunten van
Belgie

nederland-3

Uitwaaien aan de kust van
Belgie

In Brussel hebben wij op dit moment geen parken beschikbaar, maar neemt u vooral een kijkje bij deze parken, die het dichtste bij liggen.
6,3
Vakantiepark Familyland
Familyland


64 Km

Vakantiepark Familyland is een fantastisch vakantiepark gelegen in Noord-Brabant.
6,3
Vakantiepark Marina Beach
Marina Beach


70 Km

Vakantiepark Marina Beach ligt in het dorpje Hoek in Zeeuws Vlaanderen. Dit vakantiepark heeft van a...
7,4
Vakantiepark Kempense Meren
Kempense Meren


71 Km

Vakantiepark Kempense Meren is gelegen in de plaats Mol, in het Belgische Limburg. Op het park worde...
7,9
Vakantiepark Village l’Eau d’Heure
Village l’Eau d’Heure


72 Km

In het zuiden van het Belgische Wallonië en in de uitgestrekte bossen en aan de meren van L’eau d...
8,5
Vakantiepark Waterrijk Oesterdam
Waterrijk Oesterdam


74 Km

Watterijk Oesterdam bevind zich op het schiereiland Tholen in het Zeeuws Nationaal Park Oosterscheld...
5,6
Vakantiepark Les Gaux
Les Gaux


77 Km

Het vakantiepark Les Gaux ligt zeer rustig en in een prachtig natuurgebied met bossen en rotsformati...
5,9
Vakantiepark Waulsort
Waulsort


79 Km

Vakantiepark Waulsort is gelegen in de Ardennen, in België. U kunt hier verblijven in eenvoudige, v...
8,1
Vakantiepark Parc Les Etoiles
Parc Les Etoiles


79 Km

Vakantiepark bungalowpark Les Etoiles is gelegen boven de rivier de Maas, in de Belgische Ardennen. ...
Vakantiepark bungalowpark Les Etoiles ligt op een heuvel boven de rivier de Maas, in de Belgische Ardennen. Door de ligging op de zuidhelling is het puur genieten van de zon. De vakantiehuizen op het park zijn zeer comfortabel ingericht en hebben allemaal een eigen gemeubileerde veranda. De kinderen kunnen naar hartelust spelen in en om de huizen, in de speeltuin, in de zwembaden en bij het animatieteam die op bepaalde momenten in de vakantie een programma aanbieden. Bij het park is een gezellige traiteur, waar je een vergeten boodschap kunt halen, maar ook allerlei lekkers! Voor compleet diner, een gezellig drankje of een hapje tussendoor is er restaurant La Bonne Heure. Kom genieten op het zonneterras en van de uitstekende cuisine. De loungebar is de plek om te ontspannen met een wijntje of een echt lekker Belgisch biertje In de buurt van vakantiepark bungalowpark les Etoiles is ook altijd wel wat te doen, u kunt bijvoorbeeld een bezoek brengen aan het stadje Dinant, met de oude vesting en de leuke winkel mogelijkheden. Hier vinden jullie ook de typische sluizen in de Maas, een intrigerende plek om de boten te zien stijgen en dalen. De Ardennen staan bekend om hun buitensportmogelijkheden, kanoën, kajakken, rotsklimmen, abseilen, mountainbiken en tokkelen. Ook dit vind je volop bij Dinant en op andere plekken rond het park. Op de fiets de omgeving verkennen? Reserveer vast jullie fietsen op het park en de routes nemen jullie direct vanaf de voordeur mee dwars door de schitterende natuur.

Populair


De stad Brussel

Een dagje winkelen vanaf de vakantieparken in het Brussel biedt talloze mogelijkheden. U zult zeker de Belgische bieren en chocolade aantreffen. Manneke Pis komt u overal tegen in het straatbeeld in diverse outfits maar ook in de winkels in de vorm van chocolade en talloze souveniers. Houd er wel rekening mee dat op zondag niet alle winkels en gelegenheden open zijn. Op het Vossenplein in de wijk Marollen wordt elke dag een vlooienmarkt gehouden met tweedehands spullen in alle soorten en maten, voor de liefhebbers en verzamelaars.

Als u met de kinderen op stap bent, bezoek het park Mini Europe. Daarnaast kunt u in deze stad diverse musea bezoeken zoals het Horta museum of het Historisch museum. In het Broodhuis op de Grote Markt is het museum van de stad Brussel gevestigd, hier kunt u veel leren over de historie van de stad. De locatie zelf is fantastisch, ontdek de gildehuizen in het straatbeeld aan een van de mooie marktpleinen van Europa. De Kunstberg is een andere aanrader voor een prachtig uitzicht over de stad en omgeving. De Stripwandeling is erg leuk om te doen met kinderen en liefhebbers van strips, dit is een wandeltocht door Brussel waarbij u talloze stripfiguren zult ontdekken, als standbeeld of op een gevel van een pand.

Eten en drinken in Brussel is een waar genoegen. U kunt in elke prijsklasse een gelegenheid vinden waar u wat kunt eten of drinken. De Belgische bieren spelen een belangrijke hoofdrol in de bars, anders kunt u niet verwachten. Een vakantie in België – in Brussel en omgeving overtreft al uw verwachtingen.


038-3330101