Chat with us, powered by LiveChat
belgie-2

De Ardennen ontdekken in
Belgie

belgie-1

Culturele hoogtepunten van
Belgie

nederland-3

Uitwaaien aan de kust van
Belgie

In Brussel hebben wij op dit moment geen parken beschikbaar, maar neemt u vooral een kijkje bij deze parken, die het dichtste bij liggen.
5,8
Vakantiepark Marina Beach
Marina Beach


70 Km

Vakantiepark Marina Beach ligt in het dorpje Hoek in Zeeuws Vlaanderen. Dit vakantiepark heeft van a...
5,0
Vakantiepark Les Gaux
Les Gaux


77 Km

Het vakantiepark Les Gaux ligt zeer rustig en in een prachtig natuurgebied met bossen en rotsformati...
6,0
Vakantiepark Hengelhoef
Hengelhoef


79 Km

Het vakantiepark Hengelhoef Oostappen is niet te verwarren met het vakantiepark domein Hengelhoef. D...
8,0
Vakantiepark Vallée Les Etoiles
Vallée Les Etoiles


79 Km

Vakantiepark bungalowpark Les Etoiles is gelegen boven de rivier de Maas, in de Belgische Ardennen. ...
8,1
Vakantiepark Hof van Zeeland
Hof van Zeeland


82 Km

Het vakantiepark Hof van Zeeland is gelegen in het idyllische dorpje Heinkenszand. Het vakantiepark ...
6,4
Vakantiepark Residence les Hauts de Valjoly
Residence les Hauts de Valjoly


82 Km

Résidence les Hauts de Valjoly is een rustige residentie in een landelijke omgeving op korte afstan...
7,0
Vakantiepark Sonnevijver
Sonnevijver


91 Km

In het zuiden van Belgisch Limburg, tussen Maasmechelen en Lanaken, ligt het gezellige bungalowpark ...
Bergvliet Villa’s


93 Km

Vakantieparken in Brussel De vakantieparken in het Brussel vindt u
De Bergvliet Villa's zijn gelegen nabij het historische Oosterhout, direct naast de 18-holes golfbaan van Landgoed Bergvliet, omringd door de schilderachtige natuur van de Brabant. De villa's liggen verscholen op een 13e-eeuws landgoed in een parkachtige omgeving. Een perfecte plaats voor alle golfliefhebbers, natuurliefhebbers, maar ook culinaire ervaringen, en de ligging nabij de Loonse en Drunense Duinen. De Villa's van Bergvliet zijn ideaal voor families of vrienden, die een privé-omgeving van hoog comfort, kwaliteit en natuur waarderen. Bergvliet biedt drie type luxe villa's - Birdie, Eagle en Albatros - voor 4, 8 of 12 personen. Er is veel nadruk gelegd op een eigentijds en warm interieur. Alle meubels zijn gemaakt van duurzaam hout. De huizen met 2, 4 of 6 slaapkamers hebben het karakter van hotelsuites, elk met eigen badkamer. Ruime woonkamers, grote ramen, buiten open haard en gedeeltelijk overdekte terrassen dragen bij aan het comfort. Een uitstekend restaurant en het gloednieuwe Spa One - Luxury Spa Center maken het aanbod compleet.

Populair


De stad Brussel

Een dagje winkelen vanaf de vakantieparken in het Brussel biedt talloze mogelijkheden. U zult zeker de Belgische bieren en chocolade aantreffen. Manneke Pis komt u overal tegen in het straatbeeld in diverse outfits maar ook in de winkels in de vorm van chocolade en talloze souveniers. Houd er wel rekening mee dat op zondag niet alle winkels en gelegenheden open zijn. Op het Vossenplein in de wijk Marollen wordt elke dag een vlooienmarkt gehouden met tweedehands spullen in alle soorten en maten, voor de liefhebbers en verzamelaars.

Als u met de kinderen op stap bent, bezoek het park Mini Europe. Daarnaast kunt u in deze stad diverse musea bezoeken zoals het Horta museum of het Historisch museum. In het Broodhuis op de Grote Markt is het museum van de stad Brussel gevestigd, hier kunt u veel leren over de historie van de stad. De locatie zelf is fantastisch, ontdek de gildehuizen in het straatbeeld aan een van de mooie marktpleinen van Europa. De Kunstberg is een andere aanrader voor een prachtig uitzicht over de stad en omgeving. De Stripwandeling is erg leuk om te doen met kinderen en liefhebbers van strips, dit is een wandeltocht door Brussel waarbij u talloze stripfiguren zult ontdekken, als standbeeld of op een gevel van een pand.

Eten en drinken in Brussel is een waar genoegen. U kunt in elke prijsklasse een gelegenheid vinden waar u wat kunt eten of drinken. De Belgische bieren spelen een belangrijke hoofdrol in de bars, anders kunt u niet verwachten. Een vakantie in België – in Brussel en omgeving overtreft al uw verwachtingen.


038-3330101