belgie-2

De Ardennen ontdekken in
Belgie

belgie-1

Culturele hoogtepunten van
Belgie

nederland-3

Uitwaaien aan de kust van
Belgie

In Brussel hebben wij op dit moment geen parken beschikbaar, maar neemt u vooral een kijkje bij deze parken, die het dichtste bij liggen.
5,8
Vakantiepark Marina Beach
Marina Beach


70 Km

Vakantiepark Marina Beach ligt in het dorpje Hoek in Zeeuws Vlaanderen. Dit vakantiepark heeft van a...
7,6
Vakantiepark Kempense Meren
Kempense Meren


71 Km

Vakantiepark Kempense Meren is gelegen in de plaats Mol, in het Belgische Limburg. Op het park worde...
5,0
Vakantiepark Les Gaux
Les Gaux


77 Km

Het vakantiepark Les Gaux ligt zeer rustig en in een prachtig natuurgebied met bossen en rotsformati...
6,0
Vakantiepark Waulsort
Waulsort


79 Km

Vakantiepark Waulsort is gelegen in de Ardennen, in België. U kunt hier verblijven in eenvoudige, v...
6,0
Vakantiepark Hengelhoef
Hengelhoef


79 Km

Het vakantiepark Hengelhoef Oostappen is niet te verwarren met het vakantiepark domein Hengelhoef. D...
8,0
Vakantiepark Vallée Les Etoiles
Vallée Les Etoiles


79 Km

Vakantiepark bungalowpark Les Etoiles is gelegen boven de rivier de Maas, in de Belgische Ardennen. ...
6,7
Vakantiepark Domaine du Bonsoy
Domaine du Bonsoy


79 Km

Domaine du Bonsoy is een vakantiepark dat gelegen in Dinant, in de Belgische Ardennen. De plaats bev...
8,5
Vakantiepark Vossemeren
Vossemeren


81 Km

Centerparcs vakantiepark de Vossemeren bevindt zich net over de grens in België. Het is een prachti...
Centerparcs vakantiepark de Vossemeren bevindt zich net over de grens in België. Het is een prachtig vijf-sterren-vakantiepark, dat geschikt is voor het hele gezin. De standaard economy cottages zijn sfeervol ingericht en bevat alles wat u nodig heeft voor een aangename verblijf. Maar u kunt ook verblijven in kinder cottages, de Luxe cottages en de VIP cottages.

Sportfanaten kunnen op vakantiepark Vossemeren terecht in de sportarena en waterliefhebbers kunnen de dag doorbrengen in het subtropische zwemparadijs. Ook voor watersporten zoals surfen, kayakken en wakeboarden kunt u hier terecht. Daarnaast is er voor de kinderen een overdekte speelhal aanwezig, waar ze kunnen klimmen en klauteren, maar er is ook de mogelijkheid om te midgetgolfen, huifkartochten maken, meedoen aan het playstation event, boogschieten, wildwaterraften, skaten in de skate-arena, pony rijden en nog veel meer! Park Vossemeren heeft op verschillende locaties wifi-dekking door middel van KPN Hotspots.

U hoeft op het vakantiepark de Vossemeren geenszins het vakantiepark af, maar wilt u dit wel: wandel door de sfeervolle winkelstraten van Lommel of maak hier een gezellige rondrit met het toeristisch treintje Tschu-Tschu. Het is ook leuk om een dagje naar Eindhoven te gaan.

Populair


De stad Brussel

Een dagje winkelen vanaf de vakantieparken in het Brussel biedt talloze mogelijkheden. U zult zeker de Belgische bieren en chocolade aantreffen. Manneke Pis komt u overal tegen in het straatbeeld in diverse outfits maar ook in de winkels in de vorm van chocolade en talloze souveniers. Houd er wel rekening mee dat op zondag niet alle winkels en gelegenheden open zijn. Op het Vossenplein in de wijk Marollen wordt elke dag een vlooienmarkt gehouden met tweedehands spullen in alle soorten en maten, voor de liefhebbers en verzamelaars.

Als u met de kinderen op stap bent, bezoek het park Mini Europe. Daarnaast kunt u in deze stad diverse musea bezoeken zoals het Horta museum of het Historisch museum. In het Broodhuis op de Grote Markt is het museum van de stad Brussel gevestigd, hier kunt u veel leren over de historie van de stad. De locatie zelf is fantastisch, ontdek de gildehuizen in het straatbeeld aan een van de mooie marktpleinen van Europa. De Kunstberg is een andere aanrader voor een prachtig uitzicht over de stad en omgeving. De Stripwandeling is erg leuk om te doen met kinderen en liefhebbers van strips, dit is een wandeltocht door Brussel waarbij u talloze stripfiguren zult ontdekken, als standbeeld of op een gevel van een pand.

Eten en drinken in Brussel is een waar genoegen. U kunt in elke prijsklasse een gelegenheid vinden waar u wat kunt eten of drinken. De Belgische bieren spelen een belangrijke hoofdrol in de bars, anders kunt u niet verwachten. Een vakantie in België – in Brussel en omgeving overtreft al uw verwachtingen.


038-3330101