belgie-2

De Ardennen ontdekken in
Belgie

belgie-1

Culturele hoogtepunten van
Belgie

nederland-3

Uitwaaien aan de kust van
Belgie

In Brabant hebben wij op dit moment geen parken beschikbaar, maar neemt u vooral een kijkje bij deze parken, die het dichtste bij liggen.
5,0
Vakantiepark Les Gaux
Les Gaux


53 Km

Het vakantiepark Les Gaux ligt zeer rustig en in een prachtig natuurgebied met bossen en rotsformati...
8,0
Vakantiepark Vallée Les Etoiles
Vallée Les Etoiles


56 Km

Vakantiepark bungalowpark Les Etoiles is gelegen boven de rivier de Maas, in de Belgische Ardennen. ...
6,4
Vakantiepark Residence les Hauts de Valjoly
Residence les Hauts de Valjoly


69 Km

Résidence les Hauts de Valjoly is een rustige residentie in een landelijke omgeving op korte afstan...
6,0
Vakantiepark Hengelhoef
Hengelhoef


74 Km

Het vakantiepark Hengelhoef Oostappen is niet te verwarren met het vakantiepark domein Hengelhoef. D...
7,6
Vakantiepark Kempense Meren
Kempense Meren


75 Km

Vakantiepark Kempense Meren is gelegen in de plaats Mol, in het Belgische Limburg. Op het park worde...
4,2
Vakantiepark Domaine de Villers
Domaine de Villers


78 Km

Het vakantiepark Domaine de Villers is eigenlijk een vakantiedorp voor het hele gezin. De natuurlijk...
7,0
Vakantiepark Sonnevijver
Sonnevijver


81 Km

In het zuiden van Belgisch Limburg, tussen Maasmechelen en Lanaken, ligt het gezellige bungalowpark ...
8,5
Vakantiepark Erperheide
Erperheide


82 Km

Het bungalowpark Erperheide is gelegen in Peer, in het Belgische Limburg. Het vakantiepark verhuurt ...
Het bungalowpark Erperheide is gelegen in Peer, in het Belgische Limburg. Het vakantiepark verhuurt sfeervol ingerichte cottages, die mooi in de natuur liggen. Huisdieren zijn toegestaan op het park.

Op het vakantiepark Erperheide zijn veel faciliteiten te vinden, zoals een zwemparadijs, restaurants, racketsporten, watersport, huifkartochten, klimmen, ponyritten, fietsarrangement, minigolf en nog veel meer!

Met de kinderen is op vakantiepark Erperheide ook rekening gehouden met de faciliteiten. Zo is er voor de kinderen onder anderen het volgende aanwezig: Baluba (indoor speelparadijs), Kidsclub, kidsdisco, kidsbingo, kinderboerderij, baby- en kindermenus en speelhoeken in restaurants. Om de kinderen hoeft u zich dus geen zorgen te maken!

In de omgeving van vakantiepark Erperheide kunt u ook een hoop beleven, mocht u toch even weg willen uit het park. U kunt bijvoorbeeld een bezoekje brengen aan Snow Valley (grootste indoor skipiste van Europa) of de stad Peer. Maar u vindt in de omgeving ook een groot aantal fiets- wandel- en ruiterpaden die u voeren naar de mooiste plekjes van het maar liefst 20.000 ha natuur en bos gebied.

Populair


Actief genieten in de omgeving van vakantieparken in Brabant

Ontdek in de omgeving van de parken in Brabant de gezellige provinciedomeinen met voor ieder wat wils. De Halve Maan in Diest biedt voor jong en oud speeltuinen, zwembad, zandstrand, minigolf, waterfietsen, genieten van de natuur van het gebied Webbekoms Broek of de Wallen. Bezoek het binnenmeer voor watersport en spannende tochten met de kids op het provinciedomein Vinne in de gemeente Zoutleeuw. Er is een mooie speeltuin waar gehandicapte gebruik van kunnen maken. Zowel op het park als in de omgeving kunnen de kinderen hun energie kwijt terwijl de ouders wat rondwandelen, op een bankje zitten of misschien wel meedoen met de kids.

Het provinciedomein Kessel Lo is een paradijs voor jonge gezinnen, u vindt hier een dagvullend programma. Het Speelbos Everzwijnbad is onderdeel van het mooie Meerdaalwoud met touwen, klimpalen, en puzzelbomen, leuk en in-spannend voor de kinderen.Daarnaast kunt u in de omgeving eindeloos wandelen en mountainbiken. Informeer op het door u gekozen park naar de routes, lang of kort, zwaar of licht die u in de omgeving kunt aantreffen. Familiewandeling Victor P is een unieke kennismaking met Leuven, het is geen stadswandeling!!! Liefhebbers van sport kunnen het sportmuseum Sportimonium Blosodomein Hofstade aandoen met als onderwerp 150 jaar sport in België.

Cultuur in Belgisch Brabant

Een bezoek aan een museum heeft een saai imago, zeker bij de jongeren. Tegenwoordig kunnen de ouders rustig met de kinderen een museum bezoeken, we leven niet voor niets in het tijdperk van Wifi en tabletten. Een mooi voorbeeld hiervan is het MOT museum, een doe-museum met demonstraties, workshops op het gebied van – kracht onstaan door water en wind en spieren – . De oude ambachten worden hier met respect levend gehouden. Andere mooie voorbeelden hiervan zijn het Suikermuseum ook weer met interactieve audiosystemen, de bezoekers kunnen meedoen aan proeven. Het Witloofmuseum in Kampenhout heeft een puur agrarisch karakter. Vakantieplezier bij een vakantiepark in Belgisch Brabant is geen toeval.


038-3330101