Chat with us, powered by LiveChat
belgie-2

De Ardennen ontdekken in
Belgie

belgie-1

Culturele hoogtepunten van
Belgie

nederland-3

Uitwaaien aan de kust van
Belgie

In Brabant hebben wij op dit moment geen parken beschikbaar, maar neemt u vooral een kijkje bij deze parken, die het dichtste bij liggen.
5,0
Vakantiepark Les Gaux
Les Gaux


53 Km

Het vakantiepark Les Gaux ligt zeer rustig en in een prachtig natuurgebied met bossen en rotsformati...
8,0
Vakantiepark Vallée Les Etoiles
Vallée Les Etoiles


56 Km

Vakantiepark bungalowpark Les Etoiles is gelegen boven de rivier de Maas, in de Belgische Ardennen. ...
6,4
Vakantiepark Residence les Hauts de Valjoly
Residence les Hauts de Valjoly


69 Km

Résidence les Hauts de Valjoly is een rustige residentie in een landelijke omgeving op korte afstan...
6,0
Vakantiepark Hengelhoef
Hengelhoef


74 Km

Het vakantiepark Hengelhoef Oostappen is niet te verwarren met het vakantiepark domein Hengelhoef. D...
4,2
Vakantiepark Domaine de Villers
Domaine de Villers


78 Km

Het vakantiepark Domaine de Villers is eigenlijk een vakantiedorp voor het hele gezin. De natuurlijk...
7,0
Vakantiepark Sonnevijver
Sonnevijver


81 Km

In het zuiden van Belgisch Limburg, tussen Maasmechelen en Lanaken, ligt het gezellige bungalowpark ...
5,8
Vakantiepark Marina Beach
Marina Beach


94 Km

Vakantiepark Marina Beach ligt in het dorpje Hoek in Zeeuws Vlaanderen. Dit vakantiepark heeft van a...
8,1
Vakantiepark Hof van Zeeland
Hof van Zeeland


106 Km

Het vakantiepark Hof van Zeeland is gelegen in het idyllische dorpje Heinkenszand. Het vakantiepark ...

Het vakantiepark Hof van Zeeland is gelegen in het idyllische dorpje Heinkenszand. Het vakantiepark ligt midden tussen het groen en direct aan de Stelleplas. Door het park zelf lopen ook diverse waterwegen, ideaal voor visliefhebbers. Op vakantiepark Hof van Zeeland kunnen verschillende vakantiehuizen gehuurd worden, in verschillende groottes, van comfortabel tot luxe en al dan niet aan het water. Op vakantie met hond is ook mogelijk op Hof van Zeeland, maar jullie trouwe viervoeter mag niet alleen in de accommodatie blijven. Op het hele bungalowpark is gratis Wi-Fi aanwezig.

 
Direct naast vakantiepark Hof van Zeeland ligt het openluchtbad Stelleplas en op het park vinden jullie diverse faciliteiten zoals, een grote speeltuin, jeu-de-boules, skelter- en fietsverhuur, vismogelijkheden, recreatieruimte, restaurant en een snackbar. Het hele jaar door, kunt u als parkgast gratis gebruik maken van het overdekte zwemparadijs in Goes, op circa 10 minuten rijden. Voor de kinderen is er op het vakantiepark een speeltuin met speeltoestellen waar ze lekker kunnen ravotten of ze kunnen meedoen aan het animatieprogramma tijdens de schoolvakanties.

 
In de omgeving van vakantiepark Hof van Zeeland kunt u uitstekend wandelen, fietsen, hengelen in het Veerse Meer, zeilen, surfen en duiken in het Grevelingenmeer. Maar een bezoekje brengen aan het oude vissersplaatsje Yerseke, het pittoreske Veere, de historische steden Goes, Zierikzee, Vlissingen en Middelburg en de mooie badplaats Domburg is ook niet mis!

 
Huisdieren zijn toegestaan in het park en in enkele bungalows. Op het park is het verplicht huisdieren aan te lijnen.
Vanaf 2018 zijn alle bungalows rookvrij.
Preferentiële boeking:
- Huisdiervrije bungalow
- Bungalow aan het water *
- Specifiek huisnummer *
Preferentiële worden aangerekend voor voorkeuren met een * erna
De foto's zijn een indicatie van het interieur, het daadwerkelijke ontwerp kan verschillen.

Populair


Actief genieten in de omgeving van vakantieparken in Brabant

Ontdek in de omgeving van de parken in Brabant de gezellige provinciedomeinen met voor ieder wat wils. De Halve Maan in Diest biedt voor jong en oud speeltuinen, zwembad, zandstrand, minigolf, waterfietsen, genieten van de natuur van het gebied Webbekoms Broek of de Wallen. Bezoek het binnenmeer voor watersport en spannende tochten met de kids op het provinciedomein Vinne in de gemeente Zoutleeuw. Er is een mooie speeltuin waar gehandicapte gebruik van kunnen maken. Zowel op het park als in de omgeving kunnen de kinderen hun energie kwijt terwijl de ouders wat rondwandelen, op een bankje zitten of misschien wel meedoen met de kids.

Het provinciedomein Kessel Lo is een paradijs voor jonge gezinnen, u vindt hier een dagvullend programma. Het Speelbos Everzwijnbad is onderdeel van het mooie Meerdaalwoud met touwen, klimpalen, en puzzelbomen, leuk en in-spannend voor de kinderen.Daarnaast kunt u in de omgeving eindeloos wandelen en mountainbiken. Informeer op het door u gekozen park naar de routes, lang of kort, zwaar of licht die u in de omgeving kunt aantreffen. Familiewandeling Victor P is een unieke kennismaking met Leuven, het is geen stadswandeling!!! Liefhebbers van sport kunnen het sportmuseum Sportimonium Blosodomein Hofstade aandoen met als onderwerp 150 jaar sport in België.

Cultuur in Belgisch Brabant

Een bezoek aan een museum heeft een saai imago, zeker bij de jongeren. Tegenwoordig kunnen de ouders rustig met de kinderen een museum bezoeken, we leven niet voor niets in het tijdperk van Wifi en tabletten. Een mooi voorbeeld hiervan is het MOT museum, een doe-museum met demonstraties, workshops op het gebied van – kracht onstaan door water en wind en spieren – . De oude ambachten worden hier met respect levend gehouden. Andere mooie voorbeelden hiervan zijn het Suikermuseum ook weer met interactieve audiosystemen, de bezoekers kunnen meedoen aan proeven. Het Witloofmuseum in Kampenhout heeft een puur agrarisch karakter. Vakantieplezier bij een vakantiepark in Belgisch Brabant is geen toeval.


038-3330101