Bed&Breakfast Alla Kala


Palermo , Sicilie , Italië
Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0

Het vakantiepark Bed&Breakfast Alla Kala ontvangt u met open deuren in het mooie Sicilië. Sicilië is een van de Italiaanse vakantiebestemmingen waar u nog met al uw zintuigen kunt genieten. De reuk en geur en kleur van het landschap en het eten, de rustgevende stilte van de natuur zijn overweldigend. Het park ligt in Palermo, het hele jaar door een paradijs voor de vakantiegangers en eigen inwoners. In Palermo kunt u eindeloos uit eten in een van de Italiaanse restaurants, ontdek ook de haven. Als u afhankelijk bent van openbaar vervoer, het station ligt 200m verderop, beter kan niet. Het eiland Sicilië is rijk aan toeristische trekpleisters. Mooie voorbeelden hiervan zijn een stadswandeling door de stad langs het Piazza en een van de mooie kerken mag u eigenlijk niet missen. Een andere topper is het dorp Mondello, een klein vissersdorp met mooie natuurlijke baaien.

Dit vakantiepark in Italië is ingericht met toegang tot Wifi internet en parkeerplaats in de garage. Op het park zelf kunt u fietsen huren, er is een tennisbaan op 3,5km en een pretpark op 400m. Het strand ligt 15km verderop en als u wilt duiken of snorkelen, het nautisch centrum ligt 10m verderop. Het gemeenschappelijke zwembad ligt om de hoek. De speeltuin op het park is een gezellige plek voor de jeugd. Een vakantie in Italië is leuk voor jong en oud.


Boek vanaf € 0.00 p.w
  • Wifi kostenloos
  • Televisie
  • Airco
  • Koelkast
  • Ligbad
  • Verwarming
GPS: "38.11841800","13.36794000"

Persoonlijk contact?

Ons team staat 6 dagen per week van 9.00 tot 18.00 voor u klaar om u te helpen met uw boeking of om alle vragen te beantwoorden.

038-3330101

Of stuur ons een email: info@vakantieparken.nl