Twitter Facebook
Landal
U bevindt zich hier op website:   Homepage  »  Nederland  »  Zuid-Holland  »  Vakantiepark Wijde Aa
locatie in het land
beoordeling
Wijde Aa
8.0

1852

Vakantiepark Wijde Aa

1 2 3

Vakantiepark de Wijde Aa bevindt zich middenin het natuurrijke Groene Hart van Zuid-Holland. U kunt op de Wijde Aa verblijven in één van de 76 vrijstaande luxe woningen, beschikbaar in twee verschillende typen. De luxe vakantiewoningen zijn gebouwd op ruime kavels van gemiddeld 300 m2. Huisdieren zijn toegestaan, maar mogen niet alleen in het vakantiehuis verblijven.

Naast het vakantiepark de Wijde Aa vindt u het Braassemermeer, waar de watersportliefhebbers zich niet zullen vervelen. U kunt hier windsurfen, zwemmen of varen met een eigen boot, uiteraard ook ideaal vissen. Ook zijn er voldoende mogelijkheden om te wandelen of te fietsen langs de vele molentjes en door het platteland met koeien en schapen.

Daarnaast beschikt vakantiepark de Wijde Aa ook over diverse faciliteiten voor vermaak, u vindt hier namelijk een tennisbaan, een Jeu de boulesbaan, tafeltennis, fietsverhuur, mogelijkheid om te pony rijden, internet en een speelstal. Er zijn geen horecavoorzieningen aanwezig, waar bewust voor is gekozen. U vindt hier veel rust! Op het vakantiepark kunt u ook fietsen huren, maar ook een sloep. Internet is via WIFi centraal aanwezig, maar of u ook dekking heeft in uw accommodatie dient u na te vragen.

Vakantiepark de Wijde Aa vormt ook de ideale uitvalsbasis voor een leuke stedenbezoek aan bijvoorbeeld Leiden, Den Haag en Amsterdam, hier kunt u heerlijk winkelen of een terrasje pikken. Voor de kinderen is het leuk om naar Vogelpark Avifauna en Themapark Archeon in Alphen aan den Rijn te gaan!Adresgegevens vakantiepark Wijde Aa

Adres: Aderweg 8
Postcode: 2371AH
Plaats: Roelofarendsveen
Land: Nederland

Bekijk prijzen:

Hogenboom vakantieparken

Bungalow.net

Bekijk prijzen:

Hogenboom vakantieparken

Bungalow.net


Direct boeken bij: Landal Roompot CenterParcs Bungalow.net