Twitter Facebook
Landal
U bevindt zich hier op website:   Homepage  »  Nederland  »  Friesland  »  Vakantiepark Sjerp de Vries
locatie in het land
20070674

Vakantiepark Sjerp de Vries


Vakantiepark Sjerp de Vries ligt in het watersportdorp Terherne in de provincie Friesland. Dit aangename familiepark ligt op een unieke plek tussen het Sneekermeer en de Terkaplester Poelen. Voor natuurbewonderaars en watersporters is dit de vakantieplek bij uitstek. In het najaar van 2009 is het waterrijke vakantiepark Sjerp de Vries verkocht aan Landal Greenparcs. In Friesland is dit het eerste park van Landal buiten het Waddengebied. Op dit moment wordt het kleinschalige kampeerpark omgebouwd tot een compleet nieuw en flitsend recreatiepark.

De huidige stacaravans worden vervangen door luxe vrijstaande villa’s met een adembenemend uitzicht op het Friese merengebied. Alle villawoningen beschikken over luxe faciliteiten zoals een openhaard, sfeervolle leefkeuken en in sommige gevallen ook een behaaglijke sauna. Vakantiegangers zullen zich geen moment vervelen. Het park biedt u namelijk een enorm sportveld, jeu de boulesbaan en een overdekte recreatiehal. Tevens is er een eetgelegenheid waar u terecht kan voor de lunch of een smakelijk diner.

Een vakantie in Friesland betekent volop genieten van natuurschoon, uitgestrekte waterpartijen, karakteristieke dorpjes en gezellige jachthavens. Gedurende de zomermaanden vinden er regelmatig muziekevenementen en nachtelijke braderieën plaats in en rondom de Friese jachthavens. Wanneer u Friesland in de winterperiode bezoekt proeft u de smaak van het schaatsen optimaal. Vele toeristen trekken naar de bevroren Friese wateren om te schaatsen en zichzelf te trakteren op een kop warme chocomelk.

Op zomerse dagen maakt u een dagtrip naar het Sneekermeer. Het meer is een aantrekkelijke plek voor de professionele surfers, zeilers en sportvissers. In de omliggende plaatsen Grou en Akkrum kunt u cultuur opsnuiven in diverse musea (museum ‘It Damshus’) of een Friese souvenir aanschaffen in de boetiekjes. Bij minder gaat u shoppen in toeristische steden zoals Sneek en Leeuwarden. In deze gezellige stadscentra vindt u diverse cafés en restaurants voor een culinair uitje.Adresgegevens vakantiepark Sjerp de Vries

Adres: Kupersleantsje 34
Postcode: 8493LR
Plaats: Terhorne
Land: Nederland

Direct boeken bij: Landal Roompot CenterParcs Bungalow.net