frankrijk-3

Actieve verkenningstocht door
Frankrijk

frankrijk-1

Bourgondisch genieten in
Frankrijk

frankrijk-2

De beste wintersportvakantie beleven in
Frankrijk

In Champagne-Ardennen hebben wij op dit moment geen parken beschikbaar, maar neemt u vooral een kijkje bij deze parken, die het dichtste bij liggen.
6,3
Vakantiepark Les Horles
Les Horles


120 Km

Les Horles is een gezinsvriendelijk bungalowpark dat deel uitmaakt van het recreatiecomplex Vallée ...
5,2
Vakantiepark La Vallee de Rabais
La Vallee de Rabais


121 Km

Vakantiepark Vallée de Rabais ligt in het hartje van de glooiende en groene Gaumestreek in de Belgi...
6,5
Vakantiepark Oignies
Oignies


144 Km

Het gezellige familie vakantiepark Oignies is fraai gesitueerd in een 14 ha. groot bebost domein in ...
Le Lac et la Roncière


144 Km

Het vakantiepark le Lac et les Roncieres zult u in het mooie Bourgondië aantreffen in een bosrijke ...
5,3
Vakantiepark Vencimont
Vencimont


147 Km

Het vakantiepark Vencimont ligt in een bosrijk domein van maar liefst 22 ha en ligt in het gelijknam...
Les Anémones


150 Km

Het vakantiepark Les Anémones staat in het unieke Bourgogne met een landschap van wijngaarden, rivi...
6,4
Vakantiepark Residence les Hauts de Valjoly
Residence les Hauts de Valjoly


157 Km

Résidence les Hauts de Valjoly is een rustige residentie in een landelijke omgeving op korte afstan...
6,6
Vakantiepark Domaine du Bonsoy
Domaine du Bonsoy


163 Km

Domaine du Bonsoy is een vakantiepark dat gelegen in Dinant, in de Belgische Ardennen. De plaats bev...
Domaine du Bonsoy is een vakantiepark dat gelegen in Dinant, in de Belgische Ardennen. De plaats bevindt zich ten zuiden van Namur en ten zuidoosten van Charleroi. Het accommodatieaanbod van Domaine du Bonsoy bestaat uit bungalows die voor maximaal acht personen toegankelijk zijn. Men heeft hier de beschikking over een keuken met oven en koelkast, een badkamer met bad, een televisie en een open haard.

Domaine du Bonsoy is in het bezit van een zwembad en een restaurant. Ook kan men op het terrein tennissen, volleyballen, minigolfen en vissen.

Omdat Domaine du Bonsoy zich midden in de natuur bevindt, is het park erg populair onder wandelaars en fietsers. In de omgeving zijn meerdere wandelroutes te vinden. Men kan ook de grotten van Han bezoeken.

Populair


Vakantie in Champagne Ardennen

De vakantieparken in Champage Ardennen zijn een uitstekende basis voor maximaal vakantieplezier. Er is alle ruimte voor de kinderen en buitenactiviteiten in de natuur zoals bij de Mont Malgre Tout, een heuvel met uitzicht over de Maas. Dit is de perfecte plek voor een spannende wandeling in de bossen. U kunt met de auto en motor en fiets de D1 volgen, deze volgt het bochtige traject van de Franse Maas tussen Charleville en Givet.

Neem wat lekkers mee voor onderweg en de voetbal voor de kids, onderweg stoppen op een mooi plekje is nu nog leuker. Een wandeling, lang of kort, door het regionale natuurpark de a Foret d’Orient is heerlijk en leidt u langs meren en door bossen. U kunt op de meren fijn kitesurfen. Deze regio biedt een mooi landschap met wijngaarden, de druiven worden gebruikt voor de overheerlijke champagne. Wat u ook niet mag missen is de waterval van d’Etufs bij Arc en Barrois. U komt tijd tekort in de omgeving van een bungalowpark in Champagne Ardennen. Tot slot toch nog een suggestie, op het plage du lac des Vieiless Forges wordt er in de nacht gevist op karpers en overdag geniet jong en oud hier van zon en water.

Naast de fijne activiteiten vanaf de vakantieparken in Champagne Ardennen valt er veel meer te ontdekken zoals de kristalfabriek in Bayel, regelmatig opengesteld voor bezoekers dus liefhebbers grijp uw kans. Het park en de tuin van Chateau de Barberey laat nog eens zien dat de Fransen wel degelijk stijl hebben zowel buiten in de tuin als in het kasteel zelf, u weet niet wat u ziet. In chateau de Chacenay ontdekt u een schitterend kasteel interieur, gelukkig opengesteld voor bezoekers zodat velen hier plezier aan kunnen beleven. U hoeft zich geen moment te vervelen vanaf uw gezellige recreatiepark in Frankrijk.


038-3330101