belgie-2

De Ardennen ontdekken in
Belgie

belgie-1

Culturele hoogtepunten van
Belgie

nederland-3

Uitwaaien aan de kust van
Belgie

In Hainaut hebben wij op dit moment geen parken beschikbaar, maar neemt u vooral een kijkje bij deze parken, die het dichtste bij liggen.
6,4
Vakantiepark Residence les Hauts de Valjoly
Residence les Hauts de Valjoly


40 Km

Résidence les Hauts de Valjoly is een rustige residentie in een landelijke omgeving op korte afstan...
5,6
Vakantiepark Les Gaux
Les Gaux


67 Km

Het vakantiepark Les Gaux ligt zeer rustig en in een prachtig natuurgebied met bossen en rotsformati...
6,5
Vakantiepark Oignies
Oignies


67 Km

Het gezellige familie vakantiepark Oignies is fraai gesitueerd in een 14 ha. groot bebost domein in ...
6,6
Vakantiepark Domaine du Bonsoy
Domaine du Bonsoy


68 Km

Domaine du Bonsoy is een vakantiepark dat gelegen in Dinant, in de Belgische Ardennen. De plaats bev...
6,0
Vakantiepark Waulsort
Waulsort


69 Km

Vakantiepark Waulsort is gelegen in de Ardennen, in België. U kunt hier verblijven in eenvoudige, v...
5,3
Vakantiepark Vencimont
Vencimont


83 Km

Het vakantiepark Vencimont ligt in een bosrijk domein van maar liefst 22 ha en ligt in het gelijknam...
6,2
Vakantiepark Le Bochetay
Le Bochetay


95 Km

Vlakbij het dorp Heure in de Belgische Ardennen ligt het vakantiepark Le Bochetay. U kunt hier versc...
6,3
Vakantiepark Marina Beach
Marina Beach


96 Km

Vakantiepark Marina Beach ligt in het dorpje Hoek in Zeeuws Vlaanderen. Dit vakantiepark heeft van a...
Vakantiepark Marina Beach ligt in het dorpje Hoek in Zeeuws Vlaanderen. Dit vakantiepark heeft van alles te bieden voor jong en oud. Het ligt direct aan de Braakmankreek, de ideale plek voor watersportliefhebbers. Het vakantiepark biedt diverse voorzieningen zoals sportgelegenheden binnen en buiten, animatie in het hoogseizoen en een strandbad. Op 10km afstand ligt een subtropisch zwemparadijs, waar gasten van Marina Beach gratis toegang hebben. De jachthaven liggen ook nog eens vlakbij. Bewonder het prachtige vogeleiland en andere natuurgebieden die u hier zult aantreffen. De speeltuin op het park is populair bij de kids. Het restaurant en de recreatieplas maken het mogelijk dat u onbezorgd kunt genieten van deze vakantie in Nederland. De verse broodjesservice en de snackbar maken het u makkelijk tijdens uw vakantie. Er zijn huisdiervriendelijke woningen op het park, op basis van beschikbaarheid. In de omgeving van dit vakantiepark in Zeeland hoeft u niet stil te zitten. Steden zoals Terneuzen, Antwerpen en Brugge zijn makkelijk te bereiken. De watersportmogelijkheden zijn eindeloos met zwemmen, vissen, zeilen, surfen, varen. Wandelen en fietsen in de omgeving, door de duinen en langs het strand is altijd weer heerlijk, de wind die u door uw haren voelt en de zilte lucht. Zeeland is een plezierige vakantiebestemming vanwege de natuurlijke gastvrijheid, de kust met zee en stranden. De wederzijdse acceptatie van de levenswijze van de Zeeuwen en de toeristen geeft een bijzondere sfeer. U kunt alleen maar genieten van deze vakantie in Nederland.

Populair


De omgeving van de vakantieparken

Zowel in Henegouwen als op de parken zelf kunt u van alles doen en bezoeken. In de omgeving van Doorniks kunt u een Art Nouveau wandeling volgen onder andere langs werken van Victor Horta en mooie architectonische gebouwen. In Doornik kunt u in het neoklassieke herenhuis unieke wandtapijten uit de 15e en 16e eeuw bewonderen. Een bezoek aan Bergen, de hoofdstad, is leuk voor jong en oud . De klokkentoren uit 1661 is 87m hoog, spannend hoog als je zelf nog kind bent, deze kunt u beklimmen.

Bezoek buiten het plaatsje Fayt le Franc midden in de natuur de kasteelhoeve van Rampemont, het is ruim opgezet, de kinderen kunnen heerlijke uitwaaien onderweg en rondkijken in de hoeve is leuk. Voor de liefhebbers van bier is het Abdij van AulneThuin een aanrader, u bezoekt de overblijfselen van de abdij en vlakbij kunt u de brouwerij van Val de Sambre bezoeken. Ontdek ook andere steden en plaatsen als Charleroi of gewoon een dorp als Seneffe voor het proeven van de sfeer. Tijdens uw vakantie in Henegouwen beleeft u samen plezier aan de rijke historie en het lekkere eten vaak in combinatie van een wandeling of fietstocht in de omgeving.

Actief vakantieplezier in Henegouwen

Ontdek het meer van Virelles, een beschermd natuurpark met het Aquascope. Er zijn camera’s en mascottes geplaatst bij het meer , de leerpaden zijn een prachtige bestemmingen voor een gezellig dagje uit met het hele gezin. Lac de l’eau d’Heure ligt in de laars van Henegouwen. Het zijn eigenlijk vijf meren op een gebied van 600 hectare met mogelijkheden voor watersport, minigolf, kinderplezier op de diverse speelpleinen, ijspiste, miniatuurhaven en natuurlijk de hoofdattractie de stuwdam la Plate Taille compleet met informatiecentrum, voor ieder wat wils dus. Daarom kiest u voor de gezellig vakantieparken in Hainaut.


038-3330101