belgie-2

De Ardennen ontdekken in
Belgie

belgie-1

Culturele hoogtepunten van
Belgie

nederland-3

Uitwaaien aan de kust van
Belgie

In Brabant hebben wij op dit moment geen parken beschikbaar, maar neemt u vooral een kijkje bij deze parken, die het dichtste bij liggen.
5,6
Vakantiepark Les Gaux
Les Gaux


53 Km

Het vakantiepark Les Gaux ligt zeer rustig en in een prachtig natuurgebied met bossen en rotsformati...
6,0
Vakantiepark Waulsort
Waulsort


55 Km

Vakantiepark Waulsort is gelegen in de Ardennen, in België. U kunt hier verblijven in eenvoudige, v...
6,6
Vakantiepark Domaine du Bonsoy
Domaine du Bonsoy


56 Km

Domaine du Bonsoy is een vakantiepark dat gelegen in Dinant, in de Belgische Ardennen. De plaats bev...
6,2
Vakantiepark Le Bochetay
Le Bochetay


65 Km

Vlakbij het dorp Heure in de Belgische Ardennen ligt het vakantiepark Le Bochetay. U kunt hier versc...
6,4
Vakantiepark Residence les Hauts de Valjoly
Residence les Hauts de Valjoly


69 Km

Résidence les Hauts de Valjoly is een rustige residentie in een landelijke omgeving op korte afstan...
6,5
Vakantiepark Oignies
Oignies


72 Km

Het gezellige familie vakantiepark Oignies is fraai gesitueerd in een 14 ha. groot bebost domein in ...
9,6
Vakantiepark Residence Durbuy
Residence Durbuy


72 Km

Vakantiepark Residence Durbuy is gelegen in het kleinste stadje van de wereld Durbuy, in de prachtig...
6,0
Vakantiepark Hengelhoef
Hengelhoef


74 Km

Het vakantiepark Hengelhoef Oostappen is niet te verwarren met het vakantiepark domein Hengelhoef. D...
Het vakantiepark Hengelhoef Oostappen is niet te verwarren met het vakantiepark domein Hengelhoef. Dit zijn 2 in de directe omgeving gelegen vakantieparken.

Vakantiepark Hengelhoef is gelegen in het prachtige België, de omgeving is voorzien van veel natuur. Op het park zijn een aantal faciliteiten te vinden, zoals een zwemparadijs met veel glijbanen, speelhal, een café, kinderclub, midgetgolf, speeltuin, sportvelden, tafeltennis, tennisbanen, fietsenverhuur en nog veel meer! Voor de kinderen is er speciaal het indoor speelpaleis Villa Victor, waar ze al hun energie kwijt kunnen. Maar ravotten of genieten aan de waterplas op het zandstrand kan natuurlijk ook!

In de buurt van vakantiepark Hengelhoef is ook van alles te beleven. U kunt bijvoorbeeld een bezoekje brengen aan het natuurreservaat Tenhaag doornheide, Kasteel-Brouwerij Ter Dolen of aan de diverse steden en dorpen in de omgeving, zoals Hechtel-Eksel en Peer.

Populair


Actief genieten in de omgeving van vakantieparken in Brabant

Ontdek in de omgeving van de parken in Brabant de gezellige provinciedomeinen met voor ieder wat wils. De Halve Maan in Diest biedt voor jong en oud speeltuinen, zwembad, zandstrand, minigolf, waterfietsen, genieten van de natuur van het gebied Webbekoms Broek of de Wallen. Bezoek het binnenmeer voor watersport en spannende tochten met de kids op het provinciedomein Vinne in de gemeente Zoutleeuw. Er is een mooie speeltuin waar gehandicapte gebruik van kunnen maken. Zowel op het park als in de omgeving kunnen de kinderen hun energie kwijt terwijl de ouders wat rondwandelen, op een bankje zitten of misschien wel meedoen met de kids.

Het provinciedomein Kessel Lo is een paradijs voor jonge gezinnen, u vindt hier een dagvullend programma. Het Speelbos Everzwijnbad is onderdeel van het mooie Meerdaalwoud met touwen, klimpalen, en puzzelbomen, leuk en in-spannend voor de kinderen.Daarnaast kunt u in de omgeving eindeloos wandelen en mountainbiken. Informeer op het door u gekozen park naar de routes, lang of kort, zwaar of licht die u in de omgeving kunt aantreffen. Familiewandeling Victor P is een unieke kennismaking met Leuven, het is geen stadswandeling!!! Liefhebbers van sport kunnen het sportmuseum Sportimonium Blosodomein Hofstade aandoen met als onderwerp 150 jaar sport in België.

Cultuur in Belgisch Brabant

Een bezoek aan een museum heeft een saai imago, zeker bij de jongeren. Tegenwoordig kunnen de ouders rustig met de kinderen een museum bezoeken, we leven niet voor niets in het tijdperk van Wifi en tabletten. Een mooi voorbeeld hiervan is het MOT museum, een doe-museum met demonstraties, workshops op het gebied van – kracht onstaan door water en wind en spieren – . De oude ambachten worden hier met respect levend gehouden. Andere mooie voorbeelden hiervan zijn het Suikermuseum ook weer met interactieve audiosystemen, de bezoekers kunnen meedoen aan proeven. Het Witloofmuseum in Kampenhout heeft een puur agrarisch karakter. Vakantieplezier bij een vakantiepark in Belgisch Brabant is geen toeval.


038-3330101